IVF/ICSI/IUI 2020
Zvoncica33 zal mi je in en velik objem tudi z moje strani. ❤
Marsena, dobila M? Kako gre pikanje?
Jaz sem danes cetrto stisnila, se mi zdi, da sem ze prava profesionalka 😂 Sicer pa bi morala cez dva dni dobiti M, potem pa javit, da me narocijo na UZ. Me zanima, ce bo prisla tako kot ponavadi. Pocutim se dobro, zraven folne jemljem se koencim q10 in omega 3. Prvi dan M pa bom dodala se maco, ki sem jo ta mesec spustila, ker se mi ni dalo 😅
Pozdravcek vsem in cim vec dobrih novic 🤗
A moras najprej do sester pa potem poklicati 1.dan M?
Men so prestavli datum pregleda ki bi ga mogla met septembra-sm ga imela vceraj in dobila novo napotnico. Pa zamenjali so mi zdravila. Prejsnjic sem imela Femaro k smo potem tolk casa cakal ovulacijo…
Upam, da bomo cimprej v postopku, ostalim pa srecno pri pregledih 🤗
Sem Fracek, že takoj tisti dan sem dobila M in pikanje potem naslednji dan, tako da danes sem si dala že 5-to injekcijo, jutri pride pa še ona dodatna zraven. Res ni nič hudega, pravzaprav kot si rekla se skorja že počutiš ko profesionalec. Ti pa praviš, da boš šele dobila M, a to imamo potem drugače urejeno, ker jaz sem recimo mogla počakat, da jo dobim in potem pikice ti pa že prej?
Pa še eno vprašanje za vse, ki ste se že ali pa se še ˝pikate˝kako ste se počutile? Kakšne težave ali pa nihanje razpoloženja? Dobro meni se je zgodilo še nekaj drugega v osebnem življenju, tako da od tam tudi nekaj skrbi in žalosti, vendar se mi zdi, da sem še posebej…kaj pa vem…glih neka cvetoča vesela rožica nisem 😉 Vse dobro vsem.
Wiiii Marsena, no vidis, da je bil cmok v grlu po nepotrebnem. Me veseli, da ti je “zlaufalo”. Midve imava razlicni postopek, ti kratkega, jaz dolgega. Pri mojem naceloma zacnes s pikanjem 22. dan cikla, ker pa imam jaz cikle na cca. 24 dni, mi je dala zacetek 18. dan, da se kaj ne zamudi. Jaz dobim druge injekcije komaj po 14 dneh, oz. odvisno od tega, kaj bo na uz, tako da bo se trajalo. Pocutim se pa nic drugace. Imam v sluzbi toliko dela, da nimam casa bit drugacna 😅 Edino spat hodim vmes popoldne za kaksni dve uri, ampak je verjetno to malo pogojeno s trenutnim tempom. Me pa ze od sredine cikla tako bradavice bolijo. Jutri bi naj dobila M, me zanima, ce bo tocna.Nekih krcev nimam, me pa obcasno malo zaspika v jajcnikih, kar so pa tako rekli, da je mozni stranski ucinek, pa tudi sicer jih cutim pred menstruacijo. No, bo se zanimivo spremljat vse skupaj. Zelim ti lepo rast foliklov 🤗
Ciao punce! Me ni bilo kar nekaj tednov tu, zdaj pa sem presenecena da imate nekatere (
Nicolletta, jaz sem dobila datum v Leoniscu ze za začetek julija. Pomoje je odvisno, kakšna je guzva pri tvoji DR. So mi pa rekli, da bodo zaceli sprejemati sele konec avgusta takrat, zdaj pa sem tudi jaz prebrala, da sprejemajo ze zdaj, tako da bom ob M kar poklicala.
A ti čakaš se za napotnico? A moraš v cel postopek, ali po zamrznjencka? Ce se moraš spet Špikati je itak treba počakati 3 menstruacije med dvema pol ima postopkoma. Ce imaš pa zameznjencka pa ni treba.
Nicoletta jaz sem to omenila ker me je sestra vprasala ce sem bila na dopustu na Hrvaskem oz ce imam namen it, ker imajo drugacna navodila s strani infekcijske kako postopat. Zdaj kaj je drugace ne vem ker sem ji jaz itak rekla da nimam namena nikamor po tujini hodit. Najboljse da se poklice pa vprasa. Meni bi bili res skoda da se mi pistopek zamakne zaradi dopustovanja ker ne vemo kaj bo pa jeseni🤷♀️
Drugace sem jaz bila narocena sseptembra k svoji dr.ampak sem klicala in povedala da rabim napotnico za 🐧 in so rekli da lahko grem h kateremukoli. Zato sem sla k dr.Drobnicu kater je biu na voljo ze v enem tednu in sva se vse zmenila. Tud zamenjavo tablet mi je on scetoval tako da zgleda res ni vazno kater dr.napise napotnico, ce res nimas kaksnih posebnih dodatnih tezav.