IVF/ICSI/IUI 2020
No Fracek morda se pa res kdaj srečava….jaz sem imela tokrat po deveti uri, tako imam tudi naslednji teden – v sredo imam 🙂
Se pa sedaj malo pripravljam za prvo injekcijo, kar ne morem verjet kakšen zajček sem 😉 Nikoli strah injekcije, vedno gledam ko mi jemljejo kri, tattoo imam – kar pomeni več urno zbadanje drobnih iglic, zdaj pa sem tako živčna 😉
Vse dobro tudi vsem ostalim in držim pesti za vse nas 🙂
Zdravo,
da se še jaz malo javim po dolgem času.. Najprej vsem iskrene čestitke za težko pričakovani + 😁❤️
No tako, pri nama po dougem mescu vseh pregledov in biopsiji so le najdli plavalce.. Sedaj pa čakava samo se pregled pri moji g. potem pa po vsej vrjetnosti na konzilij. Ne vem kakšen je protokol pri parih, ki je nekdo zbolel za rakom… Zanima me samo kakšne dodatke ste potem jedli, koliko prej in katere priporočate? Jaz namreč že imam zamrznena jajčeca tako, da bo potem vse skupaj hitro steklo😁
Uaaau, same lepe novičke 🙂 Iskrene čestitke za nove pluske 🙂
Jaz sem tudi sedaj v fazi poskušanja z nestimuliranim IUI, potem pa naslednji mesec IVF (upam, da ne, ampak statistika IUI res ni na moji strani)
.. Ostani močna borka še naprej. 🤗🤗 Objemček.
Tudi mene čaka v torek UZ in me je res zeeelo strah da me bo čakala takšna situacija kot tebe.
Povej če ti ni težko, si imela kakšne znake, ki so nakazovali da ni uspelo ali karkoli?
Žal mi je zelo 😔
Zdrži in pogumno naprej.
Pa jaaa mi slabo jaaa, mi je pa mi ni. Najtezje mi je pr kosilu ko kuham cebulo prazit… Pa kapucino mi ne gre pit vec se mi ga par dni nazaj zalustalo. Sem si ga naredila 2 pozirka spila fertik ostalo zlila ven, ker se mi obracalo v zelodcu.
Me kr matra ucas ja…. Pa tebee? Mas kake posebne znake?
Hvala vsem za tople besede🤗