Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2020

IVF/ICSI/IUI 2020

zvoncica33
vprašala me je za koliko časa jih še imam. Imela sem samo še za dva dni in mi je rekla naj do konca porabim potem pa ni vec potrebno. Kako si ti?

No Fracek morda se pa res kdaj srečava….jaz sem imela tokrat po deveti uri, tako imam tudi naslednji teden – v sredo imam 🙂

Se pa sedaj malo pripravljam za prvo injekcijo, kar ne morem verjet kakšen zajček sem 😉 Nikoli strah injekcije, vedno gledam ko mi jemljejo kri, tattoo imam – kar pomeni več urno zbadanje drobnih iglic, zdaj pa sem tako živčna 😉

Vse dobro tudi vsem ostalim in držim pesti za vse nas 🙂

aussiegirl
hvala za hiter odgovor😊danes imam prvi UZ tako da zelo na trnih… Upam, da bo vse ok…

zvoncica33
srečno! Potem pa le sporoci dobro novico 😊

Pravkar naredili test in je + 😃😃😃😃

Mimi
b in
Teras
iskrene čestitke tudi vama za plusek in čudovito nosečnost!

Marsena
jaz sem imela ista zdravila kot ti. Kar pogumno z injekcijami, se da čist normalno preživet! 😀 Meni so šle samo proti koncu ze malo na zivce… Držim pesti tudi zate in razmišljaj pozitivno do konca!💗

Zdravo,

da se še jaz malo javim po dolgem času.. Najprej vsem iskrene čestitke za težko pričakovani + 😁❤️

No tako, pri nama po dougem mescu vseh pregledov in biopsiji so le najdli plavalce.. Sedaj pa čakava samo se pregled pri moji g. potem pa po vsej vrjetnosti na konzilij. Ne vem kakšen je protokol pri parih, ki je nekdo zbolel za rakom… Zanima me samo kakšne dodatke ste potem jedli, koliko prej in katere priporočate? Jaz namreč že imam zamrznena jajčeca tako, da bo potem vse skupaj hitro steklo😁

Uaaau, same lepe novičke 🙂 Iskrene čestitke za nove pluske 🙂

Pikica6789,
super to, da so našli plavalčke, sedaj bo postopek zagotovo enostavnejši 🙂

mimi
in
teras,
da nam vlijete še dodatno upanje…. nam opišete malo vajine postopke, hormone, pri komu je bila težava, ipd.

Jaz sem tudi sedaj v fazi poskušanja z nestimuliranim IUI, potem pa naslednji mesec IVF (upam, da ne, ampak statistika IUI res ni na moji strani)

Aussiegirl,
ni plodeka, tako da bodo sprožili splav… Ah ja, gremo dalje 🙂
Srečno vsem!

zvončica33
iskreno mi je žal, da ti ni uspelo
.. Ostani močna borka še naprej. 🤗🤗 Objemček.
Tudi mene čaka v torek UZ in me je res zeeelo strah da me bo čakala takšna situacija kot tebe.
Povej če ti ni težko, si imela kakšne znake, ki so nakazovali da ni uspelo ali karkoli?

Žal mi je zelo 😔
Zdrži in pogumno naprej.

Zvončica33
jojjjj kako mi je žal! 😔 Posiljam ti en objem in ti zelim vse dobro naprej.
Kaksno pot moramo prehodit v teh postopkih… Prave borke smo! 💗
_ena_90
drzim pesti za tvoj UZ! 🙏💪
Jaz imam prvi UZ sele 10.8. Imas drugace kaksne znake? (Npr.slabost)

katjaena
hvalaa.
Pa jaaa mi slabo jaaa, mi je pa mi ni. Najtezje mi je pr kosilu ko kuham cebulo prazit… Pa kapucino mi ne gre pit vec se mi ga par dni nazaj zalustalo. Sem si ga naredila 2 pozirka spila fertik ostalo zlila ven, ker se mi obracalo v zelodcu.
Me kr matra ucas ja…. Pa tebee? Mas kake posebne znake?

Hvala vsem za tople besede🤗

aussiegirl,
pa načeloma jih nisem imela, malo sem se sicer že vnaprej pripravila, ker sem vedela, da je beta relativno nizka (tam okoli 350), ampak sem upala, da je to zaradi tega, ker sem imela transfer 3 dan… Drugače pa se nisem nič drugače počutila kot prej – slabo mi je bilo in prsi sem imela občutljive že prvi teden od transferja pa do zdaj, verjetno zaradi progesterona… Nič ne skrbi, če je bil srček je to že res super! Vse bo v redu😇

_ena_90
jaz imam podobne znake. 😀
Kave skoraj nic vec ne pijem, rahla slabost veckrat cez dan, se posebej v casu kuhanja. 😂
Zdaj 2 dni imam problem tudi zaradi srbenja pri vhodu v noznico…to me mal skrbi…ne vem a bi canesten kremo uporabila.

zvoncica33
res mi je žal. En velik objem. Sedaj pa v nove boje. Tukaj ti bomo stale ob strani in bo upam vsaj za odtenek lazje.
Drzi se 🤗🤗

katja
ena katere pa si vaginalne tablete vstavljas? Utrogestan? Ker mislim da za njega je znacilna srbecica? Cene pa tam ko si vodena klices pa uprasas za mnenje. Mogoce imas kako vnetje? Da se pozanimas?

aussiegirl80
kako se pa ti kaj pocutis? Je vse ok? Te kaj matra ze.?

ena90
ufff ja zdj so se mi pa začele popoldansko vecerne slabosti. Tko da je kr pestro. Ampak ker vem zakaj se da potrpeti. Pa sej si ti na istem tko da ves kako je ane 🙃 ampak bova zborbable 💪

_ena_90
jaz si vstavljam Crinone gel 1x na dan. Sem vprasala na kliniki in so rekli, da lahko Canesten kremo uporabim. Sedaj upam, da bo bolje! 😀

_ena_90
jaz si vstavljam Crinone gel 1x na dan. Sem vprasala na kliniki in so rekli, da lahko Canesten kremo uporabim. Sedaj upam, da bo bolje! 😀

katjaena
noo super, najboljse tko da uprasas in da ves pri cem si… Super zdej bo pa boljse… Naj ti mine cimprej.
aussiegirl80
jaa vsee to je res z temi znaki…. Bomo zborbal…. Samoo da se vidimo srccka❤️🙏🙏🙏 na uz poteem pa borbamo daljee

New Report

Close