Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2020

IVF/ICSI/IUI 2020

laia22
ne znam ti poveat na koliko casa imajo konzilij. Ampak midva sva vse papirje dobila na konziliju in ni bilo potem treba nikamor vec hodit. Ko sem dobila menstruacijo sem jih poklicala in dobila navodila za naprej ter zacela s spikanjem. Mislm, da je os konzilija do špikanja poteklo cca dobr mesec.

Laia22,
glede napotnice … napotnico, ki ti jo izda ginekolog, da sploh prideš na konzilij, ti velja 1 leto. Vse špikanje in punkcija in transfer imaš na to napotnico. Pri nama je bila napotnica izdana 20.4., konzilij pa je bil 8.5. (očitno bolj v začetku meseca). Sicer pa ne vem, kako redno so konziliji, mogoče imajo tudi kako pavzo poleti. Če se ne motim, je bil par prisoten na konziliju pred korono. Zdaj konzilij zaradi korone poteka brez naše prisotnosti, po pošti dobiš vsa navodila. Prvi korak je, da pokličeš na telefonsko, ki je napisana, takoj ko dobiš M. Z naslednjo M se že začneš špikat (govorim za kratki protokol) in potem ti itak sproti vse povejo. Vso srečo želim 🙂

Hvala obema za izčrpne informacije. 😀 Avgusta imam kontrolni pregled in potem bova sla na ivf. Pa me je informativno zanimalo kako hitro se potem stvari odvijajo.

Sem ker vesela, da je tak hitro. 😀

Kolesarko84 čestitke ❤ in mirno nosečnost želim obema z drago.

Jaz pa jutri pričnem z injekcijami. Ni me še prav “zadelo” da se bo res pričelo odvijati, nekako sem upala, da se nama bo v tem čakanju vseeno nasmehnila sreča po naravni poti. Ravno julija pred dvema letoma sva se z mojim odločila za načrtovanje, pa do danes nič.

Upam, da bo čim manj stresno to obdobje, nič kaj preveč ne pričakujem. Me pa vseeno full zanima, koliko foliklov bom pridelala, pa koliko/če sploh bo kaj lepih celic itd. Najbolj si seveda želim, da bo sploh kaj za vstavit …

Držim pesti tudi za vse ostale. Poročam po prvem uz. kako in kaj. Lepo bodite.

Fracek
razmisljaj pozitivno! Zelim ti uspesen zacetek spikanja in seveda najboljsi mozen rezultat postopka.
Nama po naravni poti skoraj 4 leta ni uspelo, na 1. ivf sem imela samo 3 folikle, ki so se na sreco vsi oplodili… Tako, da dovolj je 1 celica!
Vem, da je tezko ampak ostani pozitivna do konca! Jaz sem se ves cas trudila s pozitivnim razmisljanjem! Drzim pesti, vrjamem, da ti bo uspelo!!! 💗🙏💪

Živjo!
Mene pa nekaj zanima. Lani sem zanosila z ivfjem. Rodila decembra. Rada bi šla v ponovni postopek. Zanima me če se lahko že septembra naročim pri svoji ginekologinji? In če je treba vse preiskave spet opravit npr. spermiogram, krvne preiskave.

vijolica 2020 zanima me, ko ste napisali da greste na samoplačniški postopek, ali boste sli v MB, kajti meni so danes napisali da ni možno zaenkrat samoplačniško, zaradi korone.

vijolica22,
jaz sem v postopku na Češkem

Upanje2, zdravo, midve sva bili skupaj v skupini ivf2018. Jaz sem rodila marca 2019. Januarja 2020 sem dobila napotnico od svoje G, morala bi imeti pregled v Leoniscu marca 2020, pa se je zaradi korone prestavilo na maj 202o, konec maja sem imela prenos zamrznjencka, neuspešno.?Tako da pomoje res najbolje, da dobiš napotnico od svoje G ze septembra, postopek pa je lahko šele 1 leti po porodu, pa dojit ne smes takrat vec.

Lep pozdrav vsem skupaj☺🐞🐞
Tudi jaz sem se že pojavljala v teh skupinah, nazadnje lani. Za mano so 3je postopki in kar nekaj prenosov, včeraj šesti z zamrznjenčkom.
Do plusa še nikoli nisem prišla. Sem brez obeh jajcevodov, vse ostalo je bp, narejenih kup preiskav, pa naj bi blo vse ok, prime se pa nikakor ne, upam, da bo tokrat več sreče…
Stiskam pesti za vse vas, ki ste v postopku ali še boste🐞🐞🐞

KatjaEna hvala za podporo in pozitivne misli 🤗
Prva injekcija za mano. Sem si jo kar sama dala v ambulanti, mi ni bil noben problem. Ko sem poslusala sestrino razlago navodil, mi je bilo tako lepo, ko je rekla, naj si jih dajem z ljubeznijo in veseljem ☺ Morda je komu to cudno, ampak dejansko tudi sama cutim, da bi moral biti tak odnos glede na naso, nic kaj lahko pot, polno nekih borb in osebnih preizkusenj. Sem pozitivna, ampak bom poskusala ostati realna, ker si ne zelim, da me psihicno sesuje ze prvi postopek. Mislim, da bom kar dobro to sfurala 😁

Drzim pesti za vse ostale, tudi vsaka vasa pozitivna novica me izjemno razveseli.

Zdravo,

Da še jaz napišem in s svojo izkušnjo dvignem upanje ostalim.
V maju sem imela uspešen IUI v prvem poizkusu 🙂

Pozdravljeni,

Jutri cakamo na test, zaenkrat je vse bp, smo pa imeli ze nekaj IVF-jev.

Lp

Tudi jaz sem danes prejela kompletek injekcij, ker pa bo menstruacija šele jutri še nisem začela s pikanjem. Nikoli nisem imela nobenih problemov z injekcijami, vendar mi danes ob navodilih sestre, kako si naj dajem, kako moram zapičit in spusiti vso vsebino itd. ni bilo čisto vseeno-sem kar malo pogoltnila slino. Kako ste druge opravile s tem? Jaz sem dobila Gonal, od 6. dneva dalje pa še Cetrotide.

Ej Fracek kaj pa, če sva se srečali, jaz sem imela tudi dopodlan danes, pred mano je bila le ena v temno zeleni obleki, rjavo kostanjevih las? 🙂

Držite pesti tudi za naju, da pridelava čim več 😀

Da se se jaz malo javim…10ga sem ze dobila novo napotnico za najin drugi IVF postopek in upam da bomo z avgustovsko M ze startali v nove boje😊mi je moja G rekla da bodo ze s 30.7 zaceli na GK v Lj sprejemat v nove postopke.

Mladikica, o a ze s 30.7.? Waw, ker meni so nazadnje rekli, naj se prijavim z m, ki jo pričakujem konec avgusta… super, upam da tudi jaz padem kaj prej na vrsto 😊

Hvara orhid.

Fracek
danes si začela z dolgim postopkom ne? Upam, da je to ta in da bo to špikanje minilo hitro in bo potem en velik➕
Aussiegirl
a so tebi še kaj podaljšali terapijo s progesteronom, ko je bil prvi UZ ok?
Srečno vsem, ki ste sredi postopkov ali čakate, držim pesti za vse!

Marsena, super, pa se nama je končno obema poklopilo. Ne, to nisem bila jaz, imela sem že ob osmih, pa nobena ni istočasno čakala na delitev terapije 😊 Morda pa se ujameva na kakšnem ultrazvoku malo kasneje 😉 Poročaj, ko boš imela termine.

Mimi, prekrasna novica. Razturala že v prvo 👍Želim ti lepo nosečnost.

Zvončica33, drži, startala z dolgim postopkom. Se mi zdi, da bo 1,2,3 minilo, še posebej zdaj, ko je poletje in se skoz nekaj dogaja okoli. Hvala za lepe želje.

Teras, tebi pa vso srečo jutri na krvnem. 🤞 Je za tabo že kateri uspešen postopek?

Javi rezultat 😊

New Report

Close