IVF/ICSI/IUI 2020
Kolesarko84 čestitke ❤ in mirno nosečnost želim obema z drago.
Jaz pa jutri pričnem z injekcijami. Ni me še prav “zadelo” da se bo res pričelo odvijati, nekako sem upala, da se nama bo v tem čakanju vseeno nasmehnila sreča po naravni poti. Ravno julija pred dvema letoma sva se z mojim odločila za načrtovanje, pa do danes nič.
Upam, da bo čim manj stresno to obdobje, nič kaj preveč ne pričakujem. Me pa vseeno full zanima, koliko foliklov bom pridelala, pa koliko/če sploh bo kaj lepih celic itd. Najbolj si seveda želim, da bo sploh kaj za vstavit …
Držim pesti tudi za vse ostale. Poročam po prvem uz. kako in kaj. Lepo bodite.
Nama po naravni poti skoraj 4 leta ni uspelo, na 1. ivf sem imela samo 3 folikle, ki so se na sreco vsi oplodili… Tako, da dovolj je 1 celica!
Vem, da je tezko ampak ostani pozitivna do konca! Jaz sem se ves cas trudila s pozitivnim razmisljanjem! Drzim pesti, vrjamem, da ti bo uspelo!!! 💗🙏💪
Upanje2, zdravo, midve sva bili skupaj v skupini ivf2018. Jaz sem rodila marca 2019. Januarja 2020 sem dobila napotnico od svoje G, morala bi imeti pregled v Leoniscu marca 2020, pa se je zaradi korone prestavilo na maj 202o, konec maja sem imela prenos zamrznjencka, neuspešno.?Tako da pomoje res najbolje, da dobiš napotnico od svoje G ze septembra, postopek pa je lahko šele 1 leti po porodu, pa dojit ne smes takrat vec.
Lep pozdrav vsem skupaj☺🐞🐞
Tudi jaz sem se že pojavljala v teh skupinah, nazadnje lani. Za mano so 3je postopki in kar nekaj prenosov, včeraj šesti z zamrznjenčkom.
Do plusa še nikoli nisem prišla. Sem brez obeh jajcevodov, vse ostalo je bp, narejenih kup preiskav, pa naj bi blo vse ok, prime se pa nikakor ne, upam, da bo tokrat več sreče…
Stiskam pesti za vse vas, ki ste v postopku ali še boste🐞🐞🐞
KatjaEna hvala za podporo in pozitivne misli 🤗
Prva injekcija za mano. Sem si jo kar sama dala v ambulanti, mi ni bil noben problem. Ko sem poslusala sestrino razlago navodil, mi je bilo tako lepo, ko je rekla, naj si jih dajem z ljubeznijo in veseljem ☺ Morda je komu to cudno, ampak dejansko tudi sama cutim, da bi moral biti tak odnos glede na naso, nic kaj lahko pot, polno nekih borb in osebnih preizkusenj. Sem pozitivna, ampak bom poskusala ostati realna, ker si ne zelim, da me psihicno sesuje ze prvi postopek. Mislim, da bom kar dobro to sfurala 😁
Drzim pesti za vse ostale, tudi vsaka vasa pozitivna novica me izjemno razveseli.
Tudi jaz sem danes prejela kompletek injekcij, ker pa bo menstruacija šele jutri še nisem začela s pikanjem. Nikoli nisem imela nobenih problemov z injekcijami, vendar mi danes ob navodilih sestre, kako si naj dajem, kako moram zapičit in spusiti vso vsebino itd. ni bilo čisto vseeno-sem kar malo pogoltnila slino. Kako ste druge opravile s tem? Jaz sem dobila Gonal, od 6. dneva dalje pa še Cetrotide.
Ej Fracek kaj pa, če sva se srečali, jaz sem imela tudi dopodlan danes, pred mano je bila le ena v temno zeleni obleki, rjavo kostanjevih las? 🙂
Držite pesti tudi za naju, da pridelava čim več 😀
Marsena, super, pa se nama je končno obema poklopilo. Ne, to nisem bila jaz, imela sem že ob osmih, pa nobena ni istočasno čakala na delitev terapije 😊 Morda pa se ujameva na kakšnem ultrazvoku malo kasneje 😉 Poročaj, ko boš imela termine.
Mimi, prekrasna novica. Razturala že v prvo 👍Želim ti lepo nosečnost.
Zvončica33, drži, startala z dolgim postopkom. Se mi zdi, da bo 1,2,3 minilo, še posebej zdaj, ko je poletje in se skoz nekaj dogaja okoli. Hvala za lepe želje.