Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2020

IVF/ICSI/IUI 2020

Ena 90, čestitke, sem vesela zate. Vse dobro naprej.

Tudi jaz sem dočakala klic iz Mb. Mogoče ga tudi ne bi, če se ne bi opogumila in še tretjič po prekinjenem postopku v februarju poslala mail. M sem dobila v soboto, mail sem poslala v torek zvečer, s prošnjo, da želiva vedeti, kam so naju uvrstili na čakalni listi. Naslednji dan so me klicali in tako začnem 14.7. z injekcijami. Dolga pot še do akcije, ampak vsaj to se je premaknilo in upam, da ne bo spet kaj zaradi virusa odpadalo. Sem že postajala malo obupana, tako da ja …

Marsena, kako je pri tebi? Si se na tabletkah, oz. kako daleč?

Pozdrav vsem in srečno.

Še katera prične zdaj v juliju v Mb postopek?

francek
hvala lepa…
Ja super, samo da se ti je zacelo premikati to je vazno, skoda da nisi ze prej jim pisala se mi zdi kot da so pozabli nate, ker je potem tko hitro slo naprej, ampak zdaj to ni vazno, vazno da zacnes s pikanjem in ko bos 1x imela punkcijo in ce ne bo slucajno kaksne hiperstimulacije potem se ti znajo kar hitro stvari obracati naprej…. Samo da tale korona nee prekriza nacrtov…. Pol smo zmagali, ti pa kar pogumno bos vidla da bo uspelo 🙏🙏🙏
Vso sreco ti zelim

pozdrav vsem 🙂 a ste na morju? tukaj nic novega, danes je 11. dan po transferju, M še ni, pa bi recimo v normalnem ciklu morala bit v pet ali soboto … sva kupila First sign, pa nisva imela poguma, naredit test 🙈 mogoce jutri. uzivajte v lepem vremenu, drzim pesti za vse 😊

Evo, jaz sem izpadla iz igre… moj iui ni bil uspesen…

kolesarko84,
katja
ena in
trobentica93,
stiskamo pesti in navijamo za vas :)))

vijolica2020
res mi je zal, da ni uspelo… Sedaj pa pogumno naprej! Stiskam pesti za naslednjic. 💗💪

Evo Fracek sem vesela zate. So te pa sedaj kar hitro uvrstili naprej, ja očitno je včasih vseeno treba biti malo siten. Jaz imam 14.7 predviden UZ potem pa od 15.7 injekcije, torej sva tu nekje 🙂
Čestitke vsem tistim, ki ste zagledale pluske, upam, da se bomo tudi me preostale lahko kmalu pohvalile s tem 🙂

Vijolica nisi sama, tudi js sem včeraj izpadla, za naju je bil to 4 Iui, zdaj pa v nove zmage.

Čestitke vsem 🤰, lepo je prebirati o vaših +

Punce, pridružujem se vam. V juliju imava termin za prvo srečanje po porodu. Zelo hitro sva dobila datum za srečanje z dr., sam postopek pa bo najbrž jeseni ali kasneje, verjetno je čakalna vrsta kar dolga. Morava v nov, tretji postopek, ker nimava več zamrznjenčkov. Čaka naju dolg postopek. Stara sva 30 in 32, vzrok je zelo slab spermiogram, napoved je bila res slaba, a se nama je v drugem postopku z zamrznjenčki nasmehnila sreča in sem zanosila in donosila. Želiva si še kakšnega otročka, kako pa bo, bomo pa videli. Držim pesti za prav vsako!

Nicoleta
in
mladikica88,
v predhodnih objavah ste zapisale, vajine starosti in stanje vajinih hormonov. Ker smo glede tega v zelo primerljivih situacijah, bi vaju prosila, če napišete, katera zdravila/hormone so vama predpisali, koliko dni oz. doz, kdaj sta začele s konzumiranjem/injekcijami, kakšen (okvirno) je bil izkupiček (št. foliklov, celic in približne mere), kakšna hiperca mogoče?…

Zaradi neuspeha z IUI se namreč podajava v samoplačniški IVF v tujini. Ker pa še nisva sploh bila v IVF v Sloveniji, bi mi zelo pomagalo, če bi mi zadevo malo predstavile, saj bom postopku v tujini lažje sledila (in vsaj približno vedela, kaj pričakovati tako glede izbire in količine hormonov, končnega izkupička celic, cene zdravil, itd)… Sicer Čehom zaupam, da vedo kaj delajo, ampak vseeno bi bil občutek bistveno boljši, če bi imela stvar vsaj malo pod nadzorom in bi vsaj približno vedela, kaj je običajno /normalno /OK… No, saj veste kako to gre 🙂 Pa še lažje bi se odločila, če bom dobila različne predloge s strani dveh različnih klinik. vsekakor pa se moram odločiti tudi med tem, ali se posluživa minimal IVF ali standard IVF – in seveda bi jaz vzela čim manj hormonov, kolikor je pač potrebno za en zgleden “pridelek” glede celic

Vijolica2020 pozdravljena. Bom napisala vse kar se spimnim+kar pise na odpustnici…
Torej imela sem kratek postopek s špikanjem sem pričela 2 dan ciklusa imela sem Bemfolo 225 IE, potem so mi dodali se Ovitrelle, za stop injekcijo sem pa pozabila kak se je klicala. Vglavnem punkcijo sem imela 13 san ciklusa kar pomeni 11 dni rednega spikanja. Pridelala 6 foliklov vodilni je bil 21mm ko so se odlocili za punkcijo najmanjsi pa je mel 18mm. Je pa tak jaz imam D jajcnik zabrazgotinjen zaradi dveh laparoskopij (endometrioza) torej je reagiral bolj kot ne sam L jajcnik, je pa vseeno 2 folikla punktiral iz D jajcnika ceprav mislim da sta bila “neuporabna”.

aussiegirl80
sem se spomnila nate, jutri imas prvi UZ ane, drzim pesti za dobre novicke.🙏🙏🙏… Pa javi se kaj da poves dobre novicke.
Povej mi kako se kaj pocutis? Si okej? Mas kake znake kaksne nenavadne?

Kako ste kaj ostale? Kaj novega?

kolesarko84
ti pa tudi sporoci kako je bilo na krvnem testu…. Vama uspelo? 🙏🙏🙏🙏 Stiskam pesti

aussiegirl
držim pesti za danes!! Vse bo ok!

ena90
in
zvoncica33
hvala vama 🤗
Ravno se opravljam. Me je kar malo strah, ker se pocutim tako “normalno”. Nobenih simptomov še tista rahle slabosti ni vec… Sporocim, ko pridem domov 😊 kako se vidve počutita? 😊

_ena_90,
hvala 😄 Kar rabimo spodbudo, zdej že živčki delajo na polno. Urinskega testa nisva naredila, ker nimava poguma. Raje upava zaenkrat. Simptomov pa niti ni videt, razen mogoče utrujenost, pa danes zjutraj sitnoba 🤣🤣🤣 nič, jutri bomo zvedli … nekdo ima pa danes krvnega, a ne? držim pesti, pa tud za vse, ki še grejete 🙂

aja, še eno vprašanje, a rezultate krvnega sporočijo po telefonu? al prideš kasneje še enkrat tja?

Moj rezultat pozitiven! 😀 Beta 2259.
Sreca, solze, veselje… 💗💗💗
Sedaj upam, da bo vse ok in da sta pri meni obe pikici. 💞
Se naprej drzim pesti za vse ostale!🤗💪🙏
V UKC MB te poklicejo za rezultat, jaz sem sicer sla privat blizje domu in sem se morala vrniti po rezultate.

aussiegirl80
jaaa cakaamo na dobre novickeee 🤗🤗🤗
kolesarko84
jst sm v lj pa so me med 13 in 14 uro poklicali in sporocili rezultat.
katjaena
cestitkeee ti imas pa visokk hcg…..
Super kdaj imas pa potem Uz?

Ah jst sm bolj slabe volje, saj sm dobila nek sluzast izcedek nekako roza rjavo obarvan…. Najvecja fora je ta da to se Mi samo pop. Prikaze in to samo po uporabi wc papirja samo 1x na dan… Na spodnjicah nobene sledi… In v izredno mali kolicini…. In ja do 21. Je seee dalec 😔😔😔😔

Srecno vseeem ki ste v postopku ali cakanju na krvni test ali uz🤗🤗

Katjaena
supeeeer🍀🍀🍀srečno do konca in upam, da sta obe pikici pri tebi!!
aussiegirl,
jaz razen tega, da me prsa bolijo že od transferja dalje drugače tudi v redu. Moj pravi, da sem bolj razdražljiva no🙈 sporoči, ampak kar vem, da bo vse ok💛

Katjaena čestitke ❤

Jaz pa sem pravkar dobila iz Mb sms od sestre, da jo moram jutri zjutraj nujno poklicati glede vkljucitve v postopek. Nimam dobrega obcutka. Po mojem nam bodo spet prekinili zaradi korone.

New Report

Close