Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2020

IVF/ICSI/IUI 2020

vijolica2020
nee ves kakko selee meni se dan polepsal se kr ne dojamem, sicer me malo strah da lee zdrzimo do konca, saj je bil to 4 poskus zame….. In jaa oz. tako rekoc 3. Ker do 1.sploh ni prislo ker je bla samo 1 celica in se ta nedozorela.
Tako da leee pogumno tudi veee naprej🤗🤗🤗

_ena_90
cestitke!!! Imela sem obcutek, da ti bo uspelo in res sem vesela zate! 💞
Ze ves kaksno vrednost beta hcg si imela?
Zelim ti cudovito nosecnost. 💗💗

Mene pa zanima, ce mi lahko katera pove, koliko casa traja v MB, da posljejo obvestilo o zamrznjenckih? Jaz sem danes sicer dobila izvid o ivf transferju ampak nic ne pise o 🐧. (Ce je bil primeren za zamrznitev…)

Waaaw Ena_90 Čestitke!!!!! Res super novica!!!

katjaena
hvalaaa za upanjee, samaa ga nekak nism imela oz sem se balaaa poraza zopet tako da sem sestro 3x uprasala ce je res. Jokala kot mali otrok 😊😊😊
Am ce sm prav slisala… Kr sem bila v soku toliko da tam beta hcg 1700 pa se neki…. Ti bolj natancno napisem ko dobim izvid domov a ok?
orhid
hvalaa lepaa 🤗🤗
Ampak veselili se bomo seeele takrat najbolj ko bo nekje nuhalna al pa prvo tromesecje okol nekak tako ane.
Ampak zeee to da smo do + prisli jeeee res skor tombola no…. Res
Prou nekak ne morem verjetn bom pomojee cez neki casa se un test urinski delala 😊

ful lepo slišat, da se vama je pokazal plus,

_ena_90
🙂 oziroma Hcg 1700 ali karkoli že je na krvnih 🙂 Pri nas nič novega, vse normalno, včasih mal slabosti, mal špikanja (a je to dober znak? a je to slab znak? 😬). A je to od progesterona? Skratka, upava da ne pride M čez vikend, pol pa še mal počakat do 09.07.

Ena 90 čestitke.. 🤗
Iscsi postopek je v MB okoli 3000 eur.. 1700 eur je brez zdravil..
Pošto za zamrzjencke pa se čaka 14 dni..
Za vse, ki se čakate pa stiskam pesti.. 🤜

lucky555
hvala za informacije, torej se imam upanje za enega. 🐧

vijolica2020
hvala za opozorilo za Jamieson… glih sem bila pri koncu svoje folne ki je imela 400mcg na dan in sem razmisljala ce si kupim tega od 1000…zdaj ne bom. Ampak a ima katera nasvet koliko mcg naj bi bilo primerno jemat na dan?
ena90
cestitam!!!! Sporoci kako je sel prvi UZ a sta dva 👶🏼 👶🏼 ☺️

cedevitka,
ti si imela danes krvnega, kako kazee? Ali ti je test pokazal pravilno ali so danes kaksne boljse novicke?
orhid,
kolesarko84,
lucky555hvalaa za cestitke 😊😊
nicolletta
hvalaaa tudi tebi, hehe jaaa sj ne vem tocno kdaj ga mam cakam na papirje od veselja use preslisala… Jaaa zdej pa bomo vidli kaj nas caka na prvem UZ eno ali dvojno 😲 😲 🙂

Katere folne kisline pa druge kaj jete? Tudi jaz sem zelela to, ki je sedaj odpoklicana in je v nasi lekarni niso imeli.
Jaz sem kar nekaj casa iskala, ker sama kapsul ne spravim dol rajsi imam tablete.
Jaz trenutno od SOLGAR FOLATE (AS METAFOLIN) 400ug.

Pozdravcek punce in fant… najprej cestitke vsem novim 🤰🤰. Res sem vesela za vsako posebej, ni vliva upanje da bo uspelo tudi nama. Moje zivljenje se je vrnilo v stare tirnice, sem nazaj v sluzbi, dela vrh glave, tako da je tale bolniska res prav prisla pa ceprav je bilo neuspesno, sem se pa vsaj malo odpocila😊. Drugace jaz sem slisala da je najboljsi dodatek Femibion ker ima edini aktivno folno kislino al kako se ze temu rece, vglavnem da jo telo najlazje in najhitreje absorbira.🤷‍♀️

ena90
čestitke 😊
Folno imam od Viridiana. Ko mi jo zmanjka (kmalu) grem na pregnancy complex isto od Viridiana.
Drugace z mano nc posebenga nimam jutranjih slabosti imam pa vecerne rahle slabosti. In to je to od znakov.
Vsem, ki čakate na test pa želim veliko sreče, da bo en velik + 😊

Zivjo punce!
Mene pa zanima kdaj ste delate CB test po et. Se vam je zgodilo ze da ste ga prehitro in je bil – cez nekaj dni pa potem +? Sama imam vse znake kot pred menstruacijo in me je zelo strah da ni uspelo. Sem pa 6 dni po et 5 dni starega zarodka.

No da se javim….krvni test negativen 😔 ampak sem bila pripravljena na to ker do sedaj so mi vedno testi prav pokazali na 10 dan. 2x sem imela ss in 1x uspesno 👶 ostalo negativno…
Tako da grem jeseni v nove boje…zal pa datum za pregled pri zdravnici za novo napotnico pred septembrom ni mozen. Tako da nekje konec septembra grem sele po novega 🐧

ena_90_
te bom pa spremljala in res sem vesela zate 😊 no, tudi za vse ostale 😍

V sanolaborju majo zdaj bioaktivno obliko folne kisline https://www.sanolabor.si/si/nova-prehranska-dopolnila/bioaktivna-oblika-folne-kisline-5-mthf-120-kapsul

Cedevitka, žal mi je…
jaz grem pa drug teden po napotnico… joj ful mi je škoda, da med poletjem ne delajo…

cedevitka,
resnicno mi je zal zate 😔 sem upala, da mogoce pa pokaze krvni test kako drugace.
katjaena
evo danes dobila izvide po po posti domov…. Se vidi da sem vsee narobe slisala, evo vrednost hcg je bila 1473,2.
aussiegiel80
hvala tudi tebi, kdaaj pa imas ti prvi UZ?
Meni so 21.7.2020 dali datum.

Me pa zanima kje potrdijo prvo nosecnost? Tako hecno pise na izvidu (v pritlicju KOR)?

aussiegirl80
in
ena_90,
glede na to, da sta pred kratkim končno ugledali težko pričakovani ++, imam za vaju eno vprašanje. Ste imele kakšne znakce nosečnosti, kdaj in kakšne (izcedke, krče, slabosti in še 1000 drugih manj običajnih)?

Povsem razumem, da nekatera dekleta niso imele nobenih simptomov oz. so jih spregledale / jih niso zaznale, kar še toliko bolj velja za tista dekleta, ki z zanositvijo niso bila obremenjena in niso v teh naših težkih postopkih.

Ker gojim še zadnjo trohico upanja, da je morda pa le kaj uspelo, razmišljam v smeri, ali je mogoče zanositi brez enega samega znakca (in to pri nas, ki smo itak napsihirane in bi vsak morebiten znakec itak pripisale morebitni nosečnosti)…

ena90
datum imam 8.7. Se manj kot 1.teden ampak se mi res vlece…
vijolica2020
jaz sem imela že zelo zgodaj rahlo ampak tako rahlo slabost, da nisem bila prepričana ali so živci ali je res 🤦‍♀️. Drugih znakov nisem imela. Tako, da vsaka je malo drugace in verjamem, da je moznosti tudi pri tebi ne glede na to da znakov ni. Drzim pesti in zelim da ugledas + 🤗

aussiegirl80,
tudi mene je v zadnjih parih dneh tekom dneva parkrat obšla neka rahla slabost. Ampak točno tko kot si ti napisala, psihe ne moremo izključiti in ne bi bilo nič čudnega, da je to nekaj, kar sproducirajo živčki (oz. še huje, da bi bila slabost celo namišljena oz. izmišljena).

aussiegirl80,
poteem pa bomo cakaali, naa informacijeee in dobre novicke 8.7 🤗🤗🤗
vijolica2020,
znaki to je zdej tako mislim, da se se me oz. vsaj jst ucimo al so to znaki al nee al se mi to sam zdi al nee al so ze prej ble kake podobne zadeve…. Drugace pa pri meni je bilo lahko recem da skoraj enako kot takrat ko so bili potem testi negativni. Torej 3 al 4 dan po prenosu me je zacelo “sraufati” rahli krci kot da se mi neki obraca not in pa bolece prsi, ampak nee pretirano samo ce sem hotela lezati na trebuhu, potem so vsi ti znaki iznenada zginli, zdaj tocno ne vem ampak8 9 al 10dan sem ne vem tocno, sem dobila pa tako mocno bolecino v predel matrnice, ostra, mocna, res huda kot da bi me en zabodel in postalo Mi slabo res, po celem obrzu me je oblil pot, cist v soku bla ampak ta bolecina je trajala par sekund…. Potem pa me skos usak dan po malem tu pa tam malo crviclo in prsi zopet na dotik bolece ampak ne zelo.
Podobne znake kot sem rekla sem imela tudi ko mi ni uspelo. Tako da sem mislila da tudi tokrat ni.

Glede na branje prejsnih let forumov nekatere tudi niso imele znakov nobenih in pridelale +. Tako da tudi zate vrjamem in upam v pozitivni razplet, Kdaj Pa Imas krvnega?

New Report

Close