Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2020

IVF/ICSI/IUI 2020

Pozdravljene!

Najprej čestitke vsem za priborjene pluske ter veliko vzpodbude za vse razočarane.

Mene v sredo čaka že 6. transfer. Si bom rek “v tretje gre rado” spremenila “v šesto gre rado”. 😉
Mogoče je lažno upanje, ampak si zaradi jemanja progesterona že pred transferjem malce več obetam. Na nekaj se moram opreti 🙂
Srečno vsem!

Kako ste sotrpinke?
Morm rect da sm zadnje case res ful utrujena…po moje je kriv utrogestan…
Danes je moj 6 dan po etz in sem od danes ful napihnjena pa mam tak cudn napet obcutek, drugac izcedki od tablet druzga pa nic…

Hej punce in fant.

zvoncica
hvala 😊Evo potjena nosečnost cez cca 2 tedna prvi ultrazvok.
PandaNegra
srečno. Res ti želim en velik plus. Kot tudi vsem tukaj. 🤗

Aussiegirl80 cestitke tebi in seveda vsem, ki ste ze zagledale plusek! ❤
Cedevitka, srecno tebi ob cakanju! Drzim pesti.
PandaNegra, tudi jaz imam prenos v sredo…naj bo to srecen dan za naju in tudi seveda vse ostale! 💞

Aussiegirl,
čestitke 💛💛💛 smem vprašati koliko je bila beta?
PandaNegra,
držim pesti, da bo šesti pravljični in z najsrečnejšimi koncem!!
Cedevitka
a boš delala kaj test prej?
Nicolleta
kako je pa pri tebi? So krvavitve nehale?
Jaz mam jutri krvnega, upam, da bo plusek…

zvoncica33.
Mal cez 8000.

Uuu vauuu🥳🥳🥳a sta dva??🙈🥰

Srecno vsem ki greste v sr na transfer! 🍀

Aussiegirl
cestitke se enkrat!! Zelo sel vesela zate 😇💙
zvoncica
ja, vceraj pol ni blo rjavega na vlozku niti ko bi se obrisala, tudi danes ne..ampak po pravici povedano imam obcutek da to Utrogestan zavira, in ce bi ga nehala jemat se mi zdi da se bi vlilo takoj.. bomo videli 🤞🏻🥺

Aussiegirl cestitke se z moje strani, lepo grej pikico❤
Vsem ostalim cakajocim na + ali postopek vso sreco🐞 smo borke nimas kaj.
Nicolletta, kako je pri tebi stanje?
Jaz sem dobila datum 11.09 da grem po novo napotnico potem pa upam da kmalu v nov postopek. Me prav zanima kako bo z M zdaj po postopku, prej sem imela kar redne na cca 26 dni +/- 1 dan.🙄

Aussiegirl Čestitke!!!

Držim pesti tudi za ostale 😊

Hvala za čestitke. Čeprov jaz se še vedno ne upam 100 % veselit. Sedaj cakam ultrazvok cez 14 dni.

zvoncica33
drzim pesti za danes. Srecno 🍀
Nicoletta
kdaj imas ti krvnega? Resnicno upam, da se ti izide in da bo pozitivno 🍀

zvoncica33
ja test bom delala v petek, 10 dan. Lazje mi je, da se doma soocim z realnostjo pa mi je do sedaj vedno prav pokazalo. To je najin 3ji postopek, sedaj 1.z zamrznjenckom, eno nagajivko iz svezega v 3jem postopku pa imamo doma ❤

zvoncica
srecno danes!! Upam da bo res ➕ kot ti je test pokazal🍀💚
Aussiegirl
saj verjamem,ampak glej pozitivno 🌞 jaz imam tudi danes krvni, ob 10h 🤞🏻☺️
mladikica
jaz sem na koncu imela samo pol dneva (v nedeljo) oz.13 dan po ETZ blago rjavkasto,enkrat ko sem se pobrisala majcken svetlo rdece potem pa je vse skupaj prenehalo. Upam da ti bodo ciklusi kot do zdaj, brez prevelikih odstopanj, kljub vsem tem hormonom… in da potem s septembrom zastartas v nove boje🤗🥰

Aussiegirl,
to ti pa čisto verjamem, ampak saj bo UZ hitro tu in upam, da se boš potem lahko začela res veseliti 🙂 če ne pa po nuhalni :))
Nicoletta
hvalaaa, držim pesti, da obe izveva dobro novico 🙂 jaz nisem danes čisto nič spala…
Cedevitka
držim pesti, da v petek vidiš en super +!!
In seveda srečno vsem ostalim, ki čakate na nekaj, v teh postopkih res skos nekaj čakamo 😀

Zvončica, držim pesti 😊

Nicolletta, pomoje je bila to vgnezditvena 😊

Aussigirl čestitke ❤

Zvončica in Nicolletta držim pesti za danes. Javita rezultat 🤞

Moj krvni zal negativen … 😞 veliko srece vsem 💪🏻

Ojoooj Nicolleta res mi je žal, sem upala, da bo bila samo pozna vgnezditev :(( aaah, res mi je hudo zate. Edino kar lahko narediš(mo) je glavo gor in pogumno naprej. Upam, da uspeš čim prej pridet v naslednji postopek..

Ja meni so potrdili, imam UZ čez dva tedna, sicer se ne upam zelo veseliti, ker je bila beta samo nekje nad 300, kar se mi zdi, kar nizko… bomo videli, kaj bo na UZ…

Cedevitka,
javi za plusek v petek 🙂

Nicoletta
zelo mi je žal zate. Res sem upala, da ti uspe. Bo pa naslednji tvoj plusek. Objem 🤗
zvoncica33
čestitke. Potem si sedaj na istem kot jaz. Ja tut jaz se še ne upam veseliti. Se bova po ultrazvoku skupaj 😊 kdaj ga imas?

Aussiegirl
morala bi ga imeti 9.7., ampak ker sem takrat ravno na dopustu, so mi rekli, da lahko pridem en teden kasneje… tako, da bo kar dolga 🙂 ti imaš čez 2 tedna?

New Report

Close