IVF/ICSI/IUI 2020
Naj ti odgovorim na vprasanje glede izvidov za spolno prenosljive bolezni.
In ja potrebujes nov izvid o spolno prenosljivih bolezni, saj le ta po novem ne velja vec 2 leti Kot je nekoc ampak samo 1 leto…. Totalno razocaranje, usaj jaz sem vedno, ko sem jim pisala, da sem se narocila ponovno sem zmeraj dobila odgovor najprej datum, nato pa pripisano preverite se veljavnost Pap izvida (veljavnost 3leta) in veljavnost spolno prenosljivih bolezno (1leto).
Take odgovore sem zraven datuma dobila jaz.
Upam, da ti kaj pomaga.
In drzi se saaj bo uspelo, vse tukaj smo na istem in se borimo za +… 🤗🤗🤗🤗
Joj Tomela😥🤗 te ne poznam ampak tudi meni je žal za vse kar prestajaš…
Po taki preizkusnji mora posijati soncek❤
Punce kot sem rekla je bil to za naju prvi neuspesni postopek, pa me zanima tiste ki ste na GK in imate mali vec kilometrine kot jaz, ali me za vsak postopek posebej caka konzilij ali zdaj dobim samo novo napotnicopa se narocim za postopek?
Pa te teste poglej oz izvide, da imas se veljavne kot sem ze zgoraj napisala PAP test, pa test za spolno prenosljive bolezni.
Pa srecno, da ti cimprej uspe. 🤗🤗🤗🤗
Tonela, zelo mi je žal, da si morala čez vse to… upam, da tvoj čas prihaja zelo kmalu!
Aussiegirl kako si? Držim pesti za ponedeljek…
Nicolleta a si delala test? Vau, ne morem verjeti, da imaš toliko samokontrole 🙂
NIcolletta, dokler se ne vlije prava M je upanje in nadaljuj z utrogestanom.
Jaz sem pisala v Leonisce, ce lahko dobim napotnico za zamrznjencka preko maila, pa so rekli, da moram na pregled. Sem pa dobila v manj kot 1m pregled(7.7. Imam). So pa itak rekli na Gk, da zdaj ne sprejemajo novih do 8.8. Upam, da bodo vseeno kaj prej…
Zivjo vsem! Da še jaz predstavim najino zgodbo. Trudiva se že dobri dve leti, seveda neuspešno, pozitivnega testa še nikoli nisem ugledala. Maja sva imela prvi posvet v MB, za nama so vsi krvni testi, UZ in spermiogram. Branje izvidov imava v začetku septembra. Zaenkrat vem, da ni kakih posebnosti na rodilih, ovulacije so, cikli so redni, ampak se mesec za mesecem nič ne prime. Res rada prebiram vaše zgodbe in izkušnje, zdaj pa sem se le odločila, da se vam pridružim v debati. Vesela sem vsakega pozitivnega izida, saj mi to res vrne upanje, da bo uspelo tudi nama. Srečno vsem in čim več pluskov <3