Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2020

IVF/ICSI/IUI 2020

Aha, hvala Orhid. Torej skoraj 4 ure trepetanja🙄

Heeej punce…. Vete kaj pa menee zanima.
Kdaj po krvnem testu je pa potem prvi UZ?
Sj vem, da malo prehitro sprasujem… Ampak ne vseeno zanima ce katera ve?
In kje se ponavadi potrdi nosecnost potem pri svoji ginek, katera te vodi v postopku? Ali kako je s tem?

Pridno greejte svoje 🐧🐧…. Da bo cimvec pluskov….

🤗🤗🤗🤗

Heeej punce…. Vete kaj pa menee zanima.
Kdaj po krvnem testu je pa potem prvi UZ?
Sj vem, da malo prehitro sprasujem… Ampak ne vseeno zanima ce katera ve?
In kje se ponavadi potrdi nosecnost potem pri svoji ginek, katera te vodi v postopku? Ali kako je s tem?

Pridno greejte svoje 🐧🐧…. Da bo cimvec pluskov….

🤗🤗🤗🤗

Zdravo Fracek, še kar nič klica zate? 🙁 No ne vem, če sem že omenjala ampak delali bodo baje celo poletje, tako da ne bo tako, da recimo julij-avgust ne bi delali – omenjam, ker mi je pred časom ena rekla, da poleti pa tako nič ne delajo in niti ne naročajo. Jaz imam v bistvu tudi šele sredina julija prvi UZ, tak da se mi zdi, da se ta čas tako vleče…Ne vem pa po kakšnih kriterijih gredo, sem pa prepričana, da je pri meni ena tak prednostna-starost. Upam, da tudi tebe čimprej pokličejo. Držim pesti

Kako se kaj pocutite punce? Mladikica, aussiegirl, orhid? In ostale ki imate plusek in tiste ki ga nimate (še)? 🌞

Jaz vam zal sporocam slabo novicko😥 se je danes vlila teta M, test je po pricakovanju negativen, tako da bo treba v nove boje🙄 sem ze pisala v Leonisce za datum kdaj pridit po napotnico, ampak kot sem rekla morava zopet cez celi postopek, ker nimava vec zamrznjenckov.😕

Mladikica88, žal mi je…😔😔😔

Upam, da bo prihodnji krog ta pravi💛enkrat mora biti!

mladikica
res mi je zelo zelo zal😕 Drzi se in mislim nate v naslednjem postopku da bo cimvec 🐧🐧🐧🐧
ena90
zdi se mi da je prvi UZ po 2 tednih… nisem sigurna in ne poznam celega postopka…

Mladikica88
zelo mi je žal. Držim pesti in verjamem, da bo naslednji postopek tebi usojen.

Hvala punce za spodbudne besede. Upam da bo postopek s svezimi zarodki uspesnejsi😊
Orhid mene pa zanima ali si jim v Leonisce meil pisala ali si jih klicala?

Zdravo, punce 🙂 Upam, da vam je ok, da tudi en fant to bere & piše 🙂 Žena raje ne bere forumov, da ni stresirana. Najina zgodba: trudiva se že skoraj 3 leta in po naravni poti ne gre. Vmes je žena imela odstranitev polipa in letos januarja še histeroskoijo in laparoskopijo. Moj spermiogram je bil mejen (v redu število in oblika, slaba gibljivost). Glede na leta (35) sva potem takoj ob odpravi protikoronskih ukrepov padla v IVF. Prej nisva dosti o tem razmišljala niti iskala informacij … Žena je imela kratek postopek, 7.6. je začela z Gonalom F, UZ so bili vedno v redu. 11. dan je vzela stop injekcijo, danes (19.6.) je bila punkcija. Se je odločila samo za lokalno in je bilo OK, čeprav so jo kar dosti pikali, ker je bilo 10 v redu celic. Dr. iz laboratorija je rekel, da je bilo tudi seme v redu 🙂 Prenos bo 24. 6., potem pa čakanje … 😬😬😬 Držim pesti za vse vas, ki ste v postopkih in ki čakate 🤞🤞🤞 Pa pohvalit moram vse na Kliniki za reprodukcijo za njihovo prijaznost in strokovnost 👍

Jaz sem danes imela UZ in so videli 3 vecje folikle (17-20mm), to je najvrjetneje zelo malo… Punkcijo imam v nedeljo….upam, da bodo nasli kaksno celico… Ce bo vse po sreci pa je predviden prenos 24.6. – isto kot pri vama kolesarko84. Imava tudi midva podobno zgodbo kot vidva…
Veliko srece in pozitivne energije vsem!
In res sem vesela za vse vas, ki vam je ze uspelo ❤

Pozdravljeni tudi z moje strani!
Z možem sva končno takoj po koroni dočakala termin za prvi razgovor (med korono je namreč odpadel). V glavnem, zdravnik nama je že uvodoma rekel, da bo zaradi najine starosti (39 let), vse šlo hitreje. Opravila sem UZ, oddala kri, mož spermiogram, vse štima.
Zdaj pa sva dobila naslednji termin 2.9., kao za branje rezultatov. Mi lahko poveste, kaj to pomeni, ali bom takrat že dobila kakšno terapijo, ali je samo pogovor?

Vsem skupaj želim vse dobro, naj se nam izpolnijo pričakovanja in želje. In seveda čestitke vsem, ki vam je to že uspelo!

nina81
hmmm lahko ti povem kako je bilo pri meni. Ista starost 39 in isto rekli da bomo pohiteli z vsem. Jaz sem v gk ljubljana in ko sva midva naredila kar imata vidva narejeno je biu konzilij in z naslednjo menstruacijo sva lahko začela. In potem je šlo res vse hitro. Vmes me je presenetil polip in pa ta korona. Ampak ta teden sm zagledala plus 😍😊. Tako, da samo srečno.
Nicoletta
drugace sem ok. Vsak dan mi je po malo slabo ampak drigace se pocutim super. Kako si ti?

Aussiegirl
me veseli da je tako ☺️ Jaz sem pravzaprav enako, zato me je zanimalo kaksni so tvoji simptomi ki imas ➕ 🙈 kaj pa bolece prsi,krci, oz.tisti obcutek kot pred M…je kaj prisotno?

Nicoletta
ne čisto nc. Nobenih krcov, cisto nc. Razen utrujenosti. Res sem skoz utrujena. Boš delala test ali bos pocakala krvnega. Jaz ga imam v ponedelk.

Mladikica, žal mi je. Jaz sem v Leonisce poslala mail in sem v dveh dneh dobila odgovor.

Aussiegirl
tudi pri meni nic. Minimalno sem utrujena,ampak jaz ne hodim v sluzbo. Torej ce
je sodit po tebi, obstaja up da je uspelo 🤞🏻 Bom pocakala raje krvnega, ki ga mam v torek. 😍

Zdravo vsem, da se jaz ponovno malo oglasim in povem svojo preizkusnjo, vedno znova se mi kaj zgodi, zgleda da moram še čez marsikaj v tem življenju. Marca, tik pred korono sem imela svež prenos, a se ni prijel, ostali so mi še 3 zamrznjenčki, ki še čakajo. Vmes sem dobila še eno menstro, potem pa sem maja komaj čakala naslednjo, da grem čim prej po pingote in jo ni bilo od nikoder. Pomislila sem na najslabše, ciste, prezgodnjo menopavzo in podobno, nakar po 10 dneh zamude naredim clearblue test in je pokazal 3+. Čisti šok, naslednji dan sem šla še samoplačniško na krvnega in sem imela visok hcg, čez 20000. Nato sem šla še h gineokologinji in res noseča ca. začetek 6 tedna. In to po naravni poti po 2.5 letih, s slabim spermiogramom in protitelesi v semenih (poz. mar test). Seveda nato čisto veselje za tak čudež, a se ni končalo pozitivno. Pri 9 tednu na pregledu ugotovimo zamujeni splav, brez utripa, plod se ni razvijal, dokaj zgodaj je odmrl. Nekako sem po tihem pričakovala, ker nisem imela nekih posebnih nosečniških znakov, razen da me je kuhalo na začetku, sploh ponoči. Ampak krvavitve nobene, krčev tudi ne. Tako da sem zdaj v drugem ekstremu, ko bi si želela da zakrvavim, da bi šlo spontano, ker je nekako najbolj zdravo za telo, pa ne gre, hcg mam še vedno visok, zato moram opraviti splav z zdravili, saj naj bi bilo to bolj ugodno kot kirurško, ker nisem še nikoli rodila. Tako da me čaka čiščenje in spuščanje, srčno upam, da nobeni tega ne bo treba, če je pa že kakšna šla, pa z njo globoko sočustvujem. Upam da bo šlo čim lažje, nato pa moram spet par ciklov počakat za pingote, da se mi telo očisti zdravil. Vsem pa iz srca želim uspešne postopke in čudežne pluske, ker vem koliko vam to pomeni. Zanima me še, ali so v Lj je kaj rekli, kdaj imajo počitnice, lani je bilo tako, da so po 8. avgustu začeli sprejemati v postopke, kako je s tem letos? In pa potekel mi je krvni za spolne bolezni, ali ga potrebuješ tudi za zamrznječke?

Oh, moje sožalje za izgubo. Verjamem, da mora biti res težki čas zate. Res ti želim, da se ti pingoti primejo. Po takih težkih trenutkih mora enkrat spet posijati sonček!
Kot jaz vem, mislim, da ni treba delati ponovno testov. Se mi zdi, da je veljaven test pomemben za vsak postopek posebej, pingoti spadajo pa še v tvoj prejšnji postopek. Naj me popravi katera, če sem ga slučajno usekala mimo.
Vse, vse dobro ti želim!

New Report

Close