Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2020

IVF/ICSI/IUI 2020

Zvončica, tudi jaz vidim črtico 😊 Čestitke!

Punce cestitke vsem, ki vam je ze uspelo! Drzim pesti za vse ostal, ki se cakajo na pozitiven rezultat. 🤗❤

Lucky555 jaz sem v Mb in naceloma postopki ze potekajo normalno. Jaz se ze spikam in pocasi pripravljam na prvo punkcijo….

Cestitke za pluske punce❤
Jaz imam pa obcutek da ni uspelo… ne vem ze od vceraj me krci kot da bo M vsak cas tukaj sicer samo zjutri pa zvecer ko se vlezem ampak ne vem ce je to dobr znak. Pomojem bom za vikend naredla testek da imam cas premlet vse skupaj predno grem nazaj v sluzbo😕
Nicolletta bos ti cakala krvnega ali bos prej delala testek?

Hvala vsem za vzpodbudo, bom probala biti previdno vesela 🙂

Aussiegirl ja, bom jutri zjutraj s prvim urinom ponavljala pa upam, da se kaj odebeli 🙂

Mladikica88 jaz sem tudi imela plan da delam v petek, da lahko čez vikend predelam pa nisem zdržala 😛 držim pesti, ampak mogoče so krči dober znak! Jaz sem jih tudi imela par dni nazaj…

Vsem želim čim več moči in sreče!

Joj punce, mene je pa zdejle kap. Sem sla ba wc in na vlozku malo rjavega izcedka pomesanega z Utrogestanom, se obrisem in na papirju isto🤦‍♀️

Mladikica, jaz sem imela pri pozitivnem in negativnem izidu isto krče, tako da ni pravila. Dokler ni taprava krvAvitev ne izgubi upanja!

mladikica
upanje je, doklerse res ne ulije. Jaz sem imela celo prejsnjo nosecnost tezave z rjavimi izcedki, v 14 tednu pa kr ornk krvavitve zaradi hematoma…in to se je vleklo do 16 tedna, na koncu pa je bilo na sreco vse ok.
_ena90_
ja js ne bom zdrzala in bom test delala nekje okol 10 dneva 😁 se mi zdi da boljs da ze doma vidim realnost da potem nebi bila prevec razocarana…no drzim pesti da bo za obe tko k mora bit, velik +mislim 😊 jaa pa tudi vsem ostalim 🐞 za sreco
…hodim pa skoz v sluzbo pa skoz se nam neki dogaja tko da upam da bo cas hitr miniu

mladikica
se strinjam s puncami, ne glede na rjav izcedek, ne obupaj. To je mogoce vgnezditev! 🤞🏻😇 glede krcev, tudi jaz sem jih imela vceraj, danes pa nekaj minimalnega, ampak tezko mi je razlocit kaj je kaj, recimo danes sem jih imela tudi, pol sem pa ugotovila da nisem sla na blato in je od tega.. kar se pa tice urinskega,jaz se ne upam… danes mi je 9.dan po transferju, mogoce tudi malo prezgodaj, ne vem…?

Mladikica88
tako kot so ti punce rekle… To je lahko karkoli, tako da dokler se ne ulije je ok. Kako se počutiš?
Kaj pa ostale ste vredu?

Hvala Katjaena, ti si po planu v ivf ali bi morala biti med korono že na vrsti?
Mladička držim pesti, za mene je sicer to vedno pomenil konec, upam da za tebe to ne velja.. 🙏
Glede tega testa, pa meni že 2x pokazal baby check mini pozitivno in potem ni bilo.. Delam še samo clearblue.. Držim pesti, da je tvoj pozitiven.. 🤗

Punce jaz sem dobila datum v Leoniščuv začetku julija. A mogoče katera ve tocno med katerimi datumi ne delajo? Meni je sicer rekla da začnejo po 8.8., na novo naročati, ampak da bodo vseeno tam… a katera ve kako je bilo prejšnja leta? Malo se bojim, da bo septembra spet kakšna karantena.

Mladikica, kako si?

Nicolletta, zaprtje je mene ful težilo v zgodnji nosecnosti, tako da zna bit kakšen znak to 😊

Kako ste ostale?

Pozdravljena,
vidim da je test za vami enako pricakujem negativen rezultat. Iz predhodnih postopkov vem da so po „dopustu” vedno potem normalno delajo po ustaljenih tirnicah.
Kako poteka sedaj krvni po odvzemu ob 10. uri kdaj so rezultati.
Hvala in vse dobro

Lucky555, meni bi se moral postopek zacet med korono. Konec feb/zacetek mar.

Lucky555, Jojjj…kako pisem…sem tvoj nick se kar pod svojega napisala. Se opravicujem za napako.

orhid
oh to lepo zveni,hvala za lepe besede 🙂🧡 ampak na koncu dneva sem sla na blato tako da so krci prenehali. A si ze dobila M – ko si nehala z Utrogest.? Kako si se pocutila? Kako pa ostale, aussie mladikica? Meni se je danes spet pojavila bolecina kot pred M, ne vem kdaj delat test doma, ce ga sploh… 🧐

Lucky555, tudi jaz bi morala začeti s postopkom konec februarja v Mb, pa me še vedno niso poklicali.
Je pa Marsena že dobila klic, pa je bila tudi predvidena za konec februarja.
Mi je že vse počasi “dol padlo”. Če pa pomislim, da niti pred dopusti slučajno ne bom na vrsti, pa mi še bolj mine …

Držim pesti za ostale. ❤

Nicolletta, jaz sem tudi pri pozitivnem postopku imela občutek kot pred M. Pri vseh 4ih postopkih cisto enak občutek, 3x neg, 1x poz, tako da ni pravila.

Meni je test pravilno pokazal 11dan pri poz testu.

Oj punce, pri meni nic novega izcedki se vedno prisotni samo zdaj samo na vlozku, ko se obrisem pa nic. Krci me nic vec ne, fobija za na wc pa se vedno prisotna. Sva se z mojim odlocila da raje na krvnega pocakam, bom se malo v iluzijah zivela da pa mogoc kej je.
Orhid kolko casa cakas na izvide kevnega, a poklices al osebno prides tja?

Ni panike Katjaena😁
Jaz pa sem normalno imela postopek konec februarja.. Prenos čist v začetku marca.. Joj te pa tako ali tako ne pridem na vrsto več letos.. 😬 Saj nevem kaj naj narediva, mogoče bi kr v tujino morala poskusiti.. 🤔

MLAdikica, jaz sem imela ob 10h, potem sem pa ob pol dveh poklicala. Držim pesti!

New Report

Close