IVF/ICSI/IUI 2020
Cestitke za pluske punce❤
Jaz imam pa obcutek da ni uspelo… ne vem ze od vceraj me krci kot da bo M vsak cas tukaj sicer samo zjutri pa zvecer ko se vlezem ampak ne vem ce je to dobr znak. Pomojem bom za vikend naredla testek da imam cas premlet vse skupaj predno grem nazaj v sluzbo😕
Nicolletta bos ti cakala krvnega ali bos prej delala testek?
Hvala vsem za vzpodbudo, bom probala biti previdno vesela 🙂
Aussiegirl ja, bom jutri zjutraj s prvim urinom ponavljala pa upam, da se kaj odebeli 🙂
Mladikica88 jaz sem tudi imela plan da delam v petek, da lahko čez vikend predelam pa nisem zdržala 😛 držim pesti, ampak mogoče so krči dober znak! Jaz sem jih tudi imela par dni nazaj…
Vsem želim čim več moči in sreče!
…hodim pa skoz v sluzbo pa skoz se nam neki dogaja tko da upam da bo cas hitr miniu
Hvala Katjaena, ti si po planu v ivf ali bi morala biti med korono že na vrsti?
Mladička držim pesti, za mene je sicer to vedno pomenil konec, upam da za tebe to ne velja.. 🙏
Glede tega testa, pa meni že 2x pokazal baby check mini pozitivno in potem ni bilo.. Delam še samo clearblue.. Držim pesti, da je tvoj pozitiven.. 🤗
Punce jaz sem dobila datum v Leoniščuv začetku julija. A mogoče katera ve tocno med katerimi datumi ne delajo? Meni je sicer rekla da začnejo po 8.8., na novo naročati, ampak da bodo vseeno tam… a katera ve kako je bilo prejšnja leta? Malo se bojim, da bo septembra spet kakšna karantena.
Mladikica, kako si?
Nicolletta, zaprtje je mene ful težilo v zgodnji nosecnosti, tako da zna bit kakšen znak to 😊
Kako ste ostale?
Lucky555, tudi jaz bi morala začeti s postopkom konec februarja v Mb, pa me še vedno niso poklicali.
Je pa Marsena že dobila klic, pa je bila tudi predvidena za konec februarja.
Mi je že vse počasi “dol padlo”. Če pa pomislim, da niti pred dopusti slučajno ne bom na vrsti, pa mi še bolj mine …
Držim pesti za ostale. ❤
Oj punce, pri meni nic novega izcedki se vedno prisotni samo zdaj samo na vlozku, ko se obrisem pa nic. Krci me nic vec ne, fobija za na wc pa se vedno prisotna. Sva se z mojim odlocila da raje na krvnega pocakam, bom se malo v iluzijah zivela da pa mogoc kej je.
Orhid kolko casa cakas na izvide kevnega, a poklices al osebno prides tja?