Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2020

IVF/ICSI/IUI 2020

Aussiegirl80
sem pozabila napisat, tudi jaz sem danes cudna🥴 drzimo se punce, jutri je nov dan💛

Hvala za spodbudo punce❤ aussiegirl80 se en teden pa bove videli na cem sva😉💪
Nicolleta si na bolniski do testa?

mladikica
ja,sem si kar rekla to mora bit zdaj no-stres cas zame. V moji sluzbi pa bi to bilo cisto nemogoce. Tako da zdaj se sprehajam,kuham,meditiram,gledam serije.. ☺️ Jaz imam pa krvni en dan za vami 🤞🏻🍀

Hehehe😅nekako taksen delavnik imam tudi sama…na izi.
No pol bomo pa stiskale pestke druga ta drugo🤞🐞

PUnce, jaz sem imela danes krvni test in je bil negativni rezultat. Upam, da pride čimprej menstruacija, ker ze vse tišči.
Po naslednjega zamrznjencka grem lahko sele z avgustovsko menstruacijo, ker bodo zdaj naročali šele po 8.8.

Držim pesti za vse vas in vas spremljam naprej.

Ohh Orhid, žal mi je. A vse bodo naročali šele po 8.8.? A ni bilo rečeno, da tiste, ki bodo imele do 30.6. prvi dan M, da še naročajo pred dopusti?

ohrid
zelo mi je žal zate. Drzi se in veliko srece avgusta 🍀
Mladikica88
Nicoletta
no punci jst nism zdržala danes sm naredila test. In je rahla crtica ampak dobro vidna. 😊Sicer sm še vedno v dvomih, da je to to. Ne pustim si še bit čist vesela 🤔

Ojla,
cestitke vsem ki ste ze ugledale (cetudi bledo) crtico!!!! In vse, ki se cakate da jo cim prej ugledate/amo…
Imam pa se eno vprasanje. Sedaj se pridno pikam, menstruacije ni vec se mi pa je ze zelo zgodaj zacela pojavljati plodna sluz (po navadi se mi okoli 9 dne, sedaj se mi ze 6 dan…) Nekje sem prebrala da ce se sprozi prezgodnja ovulacija, da se cikel prekine in caka na novega. A mogoce katera ve a je to res?

Hvala vsem.
Brb, ne vem, meni je sestra Sonja rekla, da so za zdaj zaključili s sprejemanjem novih do 8.8.
A morda katera ve, ce je možno napotnico za ETZ dobiti kar preko maila?

Aussiegirl Čestitke!!!!

Aussiegirl ce je crtica je crtica pa ceprav bleda. Cestitke za+❤
Orhid baje da za ETZ oni pridobijo napotnico, ne vem pa do kdaj bodo se delali?🤔
Mene drgac teli dopusti nic kaj ne veselijo…spet bodo vsi vsepovsod in prasanje kaj bodo na jesen spet navlekli k nam da bo potem spet vse stalo😕

Čestitke vsem, ki ste ugledal +..
Mogoče katera ve, če v MB normalno jemljejo za ivf.. Ali so se v zaostanku..
Jaz sem februarja bila v postopku in se bojim, da bova eno leto čakala spet na novega.. 😬

orhid
zelo mi je zal..zelim ti veliko srece v avgustu🍀💚
Aussiegirl80
jeeej crtica je crtica,zdaj bo verjetno postajala vsak dan bolj mocna🙂 danes si se
stestirala ki pa je kateri dan od prenosa..? A imas kaksne simptome? Pa ti
mladikica88
kako se pocutis? Jaz sem tudi razmisljala o tem da bi naredila urinski, ampak nekako ne veeeeem😅

Nicolletta jaz sem po starem nobenih novih simptomov tako da res ne vem kaj naj pricakujem🤷‍♀️
Urinskega pa nekako ne upam delat, sem res smotka sej vem. Mislim pa da je Aussiegirl danes 11 dan po ET ker sem jaz 10 ona pa ga je imela dan pred mano, ce se ne motim🤔

_ena90_
jap jaz pa od danes grejem 🐧❤
Uro sem imela 11.15, prisla sem ob 11h in so me kar naprej vzele tako da sem bila 20 cez ze konec. Krvnega imam 01.07.
Imela sva 5 🐧, eden se ni pravilno odmrznil, drugega so vstavili, 3je pa so nama se ostali. Nasa mala skoraj 3letnica pa je iz svezega zarodka iz istega postopka.

Zdaj pa samo naj nam pozitivno in hitro minejo dnevi do rezultata 😊

Ja točno tako 11 dan je danes. Vsak dan imam rahlo slabost ampak res rahlo ostalo vse enako. Hodim pa v sluzbo in popoldne letam okoli, tako da sem potem zvecer konkretno utrujena. In spat hodim pri belem dnevu 🤣

Meni so danes javili nov datum za v Leonisce julija – se e da dobit napotnice preko maila. Kaz imam tud filing, da bo v jeseni loh nov val in bogve ce bo vse normalno delal…

Pozdravljene!

Orhid te spremljam že nekaj časa in sem zelo navijala, žal mi je da tokrat ni uspelo…

Aussiegirl, huraaa, to je to😊🥳

Drugače pa prosim za nasvet. A se mi meša ali ve tudi vidite drugo črtico? Sem 8. dan po transferju, ki je bil tretji dan… Kaj mislite??

Držim pesti za vse nas!!

Js tudi vidim crticoo 🤗❤ cestitam 🤗

cedevitka
juuuhej zdeej pa srecno…. Hvala, da si javila se 🙂🙂 jooj upam da nama oz nam vseem uspe…. Menee ze dans zivcki dajejo al bo uspelo al ne… Ampak morem nekako pozabit na to razmisljanje… Mas namen delat kej prej test?
zvoncica33
mislim, da se ti ne blede ker tudi jaz vidim zelo rahlo crtico, tako da mislim da ti je uspelo….
Orhid
zelo zal mi je da ti ni uspelo…
Tudi jaz se bojim tega…. Sebbolj pa tega kar sama sama opisujes, ce slucajn pride se kaksen val te korone…. Bo spet vse skup u bedu in bo spet use skupaj zaustavljeno. Zato res upam da ne no…. Ker je blo dost tega….. In muk za vse nas.
aussiegirl80,
upam da je zate resnicno plusek… To pa Sporoci.,ko imas krvnega da se veselimo s tabo. Oz z vsemi ki ste ga leee ugledale ali ga v bodoce bote.

Me pa se bomo Malce pocakale na rezultatke….🙏🙏🙏🙏🙏👣👣👣

Srecno in pogumno vseem 🤗🤗🤗🤗

Hvala ❤️
Tudi jaz vidim črtico. Ponovi cez 2 dni, ko bo že bolj vidna. Tudi moja črtica je bila danes že čisto dobro vidna 😊
Punce drzim pesti za vaše pluske. 😊

New Report

Close