IVF/ICSI/IUI 2020
No jaz sem pa 7 dan od ETZ pa sem ful napihnjena, busi mam tak ko da sem🎈 pojedla. Res prav nekako obli se mi ko da bi bla ze v 2, 3 mesecu. Tak da si oblacim bolj ohlapna oblacila da ce kam grem me ne gledajo vsi v trebuh. Aja pa rahle slabosti vsak dan.. testa si pa ne upam delat tak da bom kar na krvnega raj pocakala.🤷♀️
Hej punce, kak ste kaj? Aussiegirl80, Nicolletta? No jaz mam pa danes bolj depresivni obcutek da pa nic ni ratalo😕 ne vem…se mi zdi da bi mogla met 9dan po transferju full nekih znakecov, jaz pa razen napihnjenosti se nic drugace ne pocutim…ehhhhh… pa se to, to je bil najin eden in edini🐧 naslednjic bo treba zopet cez celi postopek🤦♀️
Heeeejlaaaa puncee…. Ewoooo paa sem tudi jaz v klubu gretja 🐧 🐧 noo celoo 2 🤗🤗🤗🤗…tako da 30.6.imam krvni test
Danes se mi zdelo, da je ena cela zmeda na oddelku blaa ampak okej tud to je minilo.
Da povem kako je bilo ob pol 8 podpisovanje papirjev in nato selee 11.20 vrnitev nazaj na vstavitev, tako da sem bila nekje 11. 45 gotova bilo pa mislim, da nas je 5.
Skratka vseem srecno 🥰🥰🥰🤗🤗🤗👣👣