Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2020

IVF/ICSI/IUI 2020

vijolica2020
hvala za tako podrobno in lepo obrazlozitev 😊 ja problem naj bi bil v stari poskodbi, saj tako je takrat rekel androlog.

storzek,
nimam lastnih izkusenj z iui v mb, ampak po moje ga izvajajo… naj povedo punce iz MB, ali so jih ze poklicali… tale korona nam je res zagodla glede tega..

imam pa jz vprasanje xate: katere preiskave so vama naredili preden so vaju dali na IUI?

Kako ste kaj punce tiste ki grejete🐧 Orhid, Aussiegirl80, Nicolletta?! Kako se kaj pocutite? Orhid ti bos pa kmalu krvnega mela ce se ne motim🤔

vijolica2020
naredili so uz maternice, hsg, laparoskopijo, krvne teste in spermiogram, vsi izvidi so ok. Dr. Reljic je rekel da to ne pomeni da vzroka ni, samo da ga niso odkrili. Predlagal je 3 IUI postopke, v kolikor ne rata pa potem IVF. Pred karanteno sva bila na prvem postopku in zal ni uspelo, zdaj pa cakam kdaj bo mozno ponoviti. Drzim pesti za vse nas da se to cim prej odvije in da bomo srečke nosečke 🙂

storzek,
vidim da imave podobno situacijo -tudi jaz cakam na prvi IUI, sicer ne v mb, ampak ok…

cakam se na preiskavo prehodnosti jajcevodov… kaksno izkusnjo si imela?
kaj pa je bil razlog da so naredili laparoskopijo(meni jo ni nihce omenil)?

vijolica2020
hsg so najprej naredili v SB izola pod lokalno anestezijo ampak me je med posegom vseeno zelo bolelo, po posegu se mi je se nekaj casa vrtelo ampak sem bila kmalu ok. Zdravljenje sem nadaljevala v MB kjer so zaradi krvnega testa ki je pokazal okuzbo z klamidijo in je obstajala moznost endometrioze, ponovno naredili hsg in hkrati se laparoskopijo, tokrat pod narkozo in nisem cutila nic.

mladikica88
tudi mene si prav nasmejala z 🦋 😇 jaz od vceraj cutim minimalno spikanja v predelu maternice, danes je bilo maaajcken mocnejse ampak je kratko trajalo (kaksnih 5 sekund) joj kako sem si smesna,vse analiziram 😅 kako si pa ti? Ostale punce? Orhid aussiegirl? Kdaj imaste krvnega? 🍀
metameta244
Jaz se enostavno ne upam delati urinskega, pri tebi pa upam da je to res to 💪🏻☺️ In seveda cestitam! 🍀

Hej punce. Evo še moje poročilo… Ki bo res kratko😊 ker razen rahle slabosti cez dan ni nic… Jaz imam krvnega 22.6. Sem 8 dan po transferju in drug teden bom gotovo delala test. Ne vem ce bom zdrzala. Sicer cetrtek petek 1x… Kaj pa ostale boste cakale do krvnega al boste test nardile?

Sem pozabila napisat okoli tega spikanja..vceraj 2x danes 1x torej ni nekaj kar se ponavlja skozi cel dan..

Aussiegirl
drzimo pesti zate 🍀🌞

No jaz sem pa 7 dan od ETZ pa sem ful napihnjena, busi mam tak ko da sem🎈 pojedla. Res prav nekako obli se mi ko da bi bla ze v 2, 3 mesecu. Tak da si oblacim bolj ohlapna oblacila da ce kam grem me ne gledajo vsi v trebuh. Aja pa rahle slabosti vsak dan.. testa si pa ne upam delat tak da bom kar na krvnega raj pocakala.🤷‍♀️

Punce jaz sem zaenkrat brez M, jutri pa imam krvni test. Namen sem imela včeraj delati urinskega, pa je moja punčka padla in sva morali v bolnico. Ce prideva danes domov bom danes delala urinski test.
Držim pesti za vse, super da vas Špika, to pomeni da se nekaj dogaja.

ohrid
upam da je s tvojo puncko vse vredu in ni nc hujšega.
Držim pesti zate in srečno 🤞🍀

Hvala aussiegirl, je v redu in sva prišle domov.

Naredila sem test in kaže negativno. Sploh ne vem ce bi sla jutri na krvnega 😢😢😢

ohrid
zelo mi je žal. Ampak vseeno pojdi na krvnega. Sem brala zgodbe, ko do imele punce negativne teste, krvni pa je pokazal nosecnost. Nocem ti dajati laznega upanja, ampak sedaj res nimaš kaj zgubit. Drzi se 🤗🤗

Ja, saj pomojebom sla ze zaradi tega, da se probam ze za ta ciklus naročiti za naslednjega eskima. Sam preden bom v Leoniscu prisla na vrsto za napotnico…

Držim pesti za vse vas 😊

ohrid
pravjo (lahko da so samo govorice ampak sm slisala od parih), da gres lahko takoj naprej in da ti sedaj oni zrihtajo napotnico v leoniscu in ti ni treba tja hodet. Koliko je pa to res pa ne vem. Prosim sporoci jutri. Pa drzi se! 😊

Hej punce, kak ste kaj? Aussiegirl80, Nicolletta? No jaz mam pa danes bolj depresivni obcutek da pa nic ni ratalo😕 ne vem…se mi zdi da bi mogla met 9dan po transferju full nekih znakecov, jaz pa razen napihnjenosti se nic drugace ne pocutim…ehhhhh… pa se to, to je bil najin eden in edini🐧 naslednjic bo treba zopet cez celi postopek🤦‍♀️

Heeeejlaaaa puncee…. Ewoooo paa sem tudi jaz v klubu gretja 🐧 🐧 noo celoo 2 🤗🤗🤗🤗…tako da 30.6.imam krvni test
Danes se mi zdelo, da je ena cela zmeda na oddelku blaa ampak okej tud to je minilo.
Da povem kako je bilo ob pol 8 podpisovanje papirjev in nato selee 11.20 vrnitev nazaj na vstavitev, tako da sem bila nekje 11. 45 gotova bilo pa mislim, da nas je 5.

orhid
upam, da bo kej pozitivnih novick od in seveda tudi od ostalih punc.
cedevitka
zate pa jutri stiskamo pesti, ce se ne motim imas jutri transfer ane…

Skratka vseem srecno 🥰🥰🥰🤗🤗🤗👣👣

Mladikica88
ocitno je danes en tak cuden dan. Tudi jaz sem danes čist čudna… Enako mislim glede znakov in tocno tako se počutim kot ti. Ampak nehejva, zborvava tole do konca in bo.
ena90
lepo grej svoja 🐧🐧

mladikica88
ne obupaj 🙏🏼 Jaz se vedno vodim s tisto da je vsako telo razlicno in ni nujno da imamo vse iste znake.. jaz niti ne vem vec al sem napihnjena al ne.. cutim se debela ze od ovulacije ko sem zacela z Utrog.. in sploh ne vem objektivno povedat razliko med simptomi pms-a in zgodnje nosecnosti… sem pa brala na nekaterem blogu da so znaki tam nekje do 6,7.dne po transferju pol se pa telo nekak umiri… upam da je to slucaj pri tebi in meni🍀 😌

New Report

Close