Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2020

IVF/ICSI/IUI 2020

Jej Nicolletta, lepo grej svojega🐧🐞
Jaz zaenkrat brez znakov, sem dobro.
Pa ti Aussiegirl80, kako si?

Nicoletta
lepo grej 🐧
Tudi jaz brez znakov. Na čase se mi zdi da mi je malce slabo. Ampak to je pa to. Jutri gren v sluzbo da misli mal drugam usmerim 🤣

Vsem, ki ste docakale svoje pingvincke, veliko srece. Drzim pesti, da bodo testi pozitivni.

Je morda se katera na novo docakala klic iz Mb za Ivf? Pri meni se vedno nic novega … Marsena, kako se ti drzis?

Kako ste punce kaj? Orhid kako se pocutis? Ce se ne motim bomo prvo za tvoj + trepetale🤔 jaz sem 2 dneva v miru prezivela dans ponoci me je pa ena cudna slabost v zelodcu zbudila pa mrazil me je ko da bi hotla met vrocino, zdaj sem pa super🤔🤦‍♀️ pisuka zgleda da je psiha zacela napolno delat…😅

Mladikica, slabost je ze dober znak 😊

Jaz sem deveti dan in imam občutek, da se bo jutri vlilo…😕

ohrid
prosim razmišlaj pozitivno. Vem, da je včasih težko ampak preženi te misli stran. Verjemi 🤗🤗

Hvala aussiegirl 😊 Evo danes je 10. Dan in sem še v igri 😊

Orhid odlicno, kar tako naprej, da bos v igri celih 9 mesecev❤
Nicolleta kako ti kaj? Pa Aussiegirl?
Veste kaj me zanima punce, kateri dan ciklusa so vam opravili transfer? Meni zdaj roji po glavi to da ga niso prepozno🤔ehhhh…ker marca bi mogla imeti transfer 18dan ciklusa zdaj sem pa imela prenos 🐧 20dan?!🤔🤔

Jaz sem ga imela 21. dan. Pomoje nima veze, ker je lahko ciklus daljši ali krajši. Važno, da je 6. Dan od pozitivnega LH testa (5 dan od ovulacije). Čeprav mene je pa skrbelo (oz me še vedno), da nisem zadela ovulacije in da je bil transfer prezgodaj.

Joj Orhid midve sva pa res smesne… ena misli da ga je mela prezgodaj druga pa prepozno🤦‍♀️ ves kaj sam da bove na koncu obe🤰🤰 pa ni vazno al prezgodaj al prepozno😁

Evoo koncno tudi pri meni dan 0 🙂
Naj povem, da je danes moj 21 dan ciklusa in koncno sta folikla pocila. Vceraj je biu 1 velik 28mm, drugi pa 39mm. Vsak dan od petka sem imela UZje ker so mi testi vedno kazali negativno-vedno crtica ampak nikoli enako ali mocnejsa od testne.
Ampak jaaa, utrogestan od jutri naprej, v torek pa po 🐧❤😊

Super Cedevitka😊 ja kako dolge cikluse pa imas ponavadi?

Zdravo dekleta,

joj Fracek sploh nisem gledala več tega foruma nekaj časa, pa bi bilo prav, ker bi si lahko dajali podporo ampak ok smo preživeli tisto-kdaj pokličejo mene. Jaz sem sedaj dobila datum in sicer ko dobim M v teh dneh, začnem z jemanjem tabletk, prvi UZ imam 14.7, nato pa predvidevajo punkcijo konec meseca julija. V bistvu se mi zdi, da se je tako vleklo vse skupaj, da na koncu sploh nisem več brala forumov in sploh nisem več želela misliti na to, tudi sedaj poskušam čim manj. Kako pa ti kaj sedaj Fracek si tudi že dobila klic in nov datum? Je pa dobila znanka tudi klic in bo imela že v začetku julija vstavljanje zamrznjenčka (v MB)-toliko za info, če kateri kaj pomaga.

Mladikica, res je 😊

Cedevitka super!

Upam, da boste tudi ostale kmalu grele pikice!

mladikica88
nimam svojih menstruacij-pco. Sprozila sem si jo z Primolut-Nor potem pa sem jemala Femaro.

Hej punce 🙂

Da se še jst vključim tudi sama sem učeraj imela sprejem in UZ ..hvala bogu vse okej ne rabim nobenih ovulacijskih zadev pa nobenga lulanja.. tko kot ste to imele natere od vaas…teega sem se zelo balaa….
takoo da imam prenos v ponedeljek

cedevitka
malo pred tabooo, potem pa bova skupaj stiskale pesti….tako kot jih ostale sedaj…..

punce rada bi vam povedala en nasvet, mogoče pa kateri prav pride glede tega vstavljanja UTROGESTAN, ki je tudi zelo neprijetna zadeva in potem maš občutek da bo kar ven vse padlo.
ampak sem si sama eno zadevo izmislila, mogoče se bo slišalo noro ampak meni pomaga, da mi ne steče vse vn.
Namreč verjetno vse poznaste casnesten vaginalno kremo z aplikatorjem ponavadi so 3 priloženi zraven tako rekoč inekcije z katero si potem to kremo apliciraš vaginalno ane.
In sama nisem rabila vseh treh porabit in mi je en ta aplikator ustal in z njim si sedaj ustavljam tudi te utrogestan v nožnico in se mi zdi, da ga lahko res dost globoko apliciraš da ne steče vse takoj ven.
upam da veste kaj sem mislila in da ne bom izpadla butasto ampak meni je zadeva dost okej.

ve vse ostale pa le pridno grejte svoje pingote…..bom kmalu vključno z cedevitko v klubu. 🙂

Joj sem površno napisala, zgoraj je napaka canesten vaginalna krema.
In da še dopolnim kapsulo utrogestana vstavim v ta aplikator in potem cimglobje potisnem ter stisnem v nožnico.
Se opravičujem za napake

Jaz sem imela prenos 18. dan. V pon naj bi dobila m, za katero upam, da je ne bo. Drugace se pocutim ok, samo zelo utrujeno. Je še katera nenormalno utrujena?

Ciao punce🥰da ne omenjam vsako posebej,saj veste na katere vse mislim💛 meni je komaj 2.dan od prenosa, tako da ne cutim nic posebnega…edino vidim da sem malo bolj utrujena pri daljsi hoji,ampak se mi zdi da to lahko pripisem kar Utrogestanu🤨

mladikica88
meni so nardili prenos 19.dan. Upajmo da so zadeli pri vseh 💪🏻☺️
Cedevitka
ena90
dobrodosli v klub😉 in ja hvala za nasvet,jaz sem sicer vidla na youtubu nek angleski video o tem kako si dat Utrog.in je ta zdravnica kazala lih ta aplikator… v vsakem primeru zdaj ko sem doma,oz.ne grem delat, polezim kar pol ure po vstavitvi in nic vec ne tece ven😌

Aussiegirl80
sva ocitno pisali v istem casu,nisem pa vidla tvojga sporocila😊 sem brala po starejsih forumih da so punce kar utrujene od tega Utrog.tako da … in priznam da kar pospim dlje kot ponavadi… zjutraj ce si ne navijem ure spim skoraj do 11…drugace sem cisto jutranji tip, brez problema sem se dvigovala za v sluzbo okoli 5… tako da mislim da je nekaj v temu 😉

New Report

Close