IVF/ICSI/IUI 2020
Orhid odlicno, kar tako naprej, da bos v igri celih 9 mesecev❤
Nicolleta kako ti kaj? Pa Aussiegirl?
Veste kaj me zanima punce, kateri dan ciklusa so vam opravili transfer? Meni zdaj roji po glavi to da ga niso prepozno🤔ehhhh…ker marca bi mogla imeti transfer 18dan ciklusa zdaj sem pa imela prenos 🐧 20dan?!🤔🤔
Evoo koncno tudi pri meni dan 0 🙂
Naj povem, da je danes moj 21 dan ciklusa in koncno sta folikla pocila. Vceraj je biu 1 velik 28mm, drugi pa 39mm. Vsak dan od petka sem imela UZje ker so mi testi vedno kazali negativno-vedno crtica ampak nikoli enako ali mocnejsa od testne.
Ampak jaaa, utrogestan od jutri naprej, v torek pa po 🐧❤😊
Zdravo dekleta,
joj Fracek sploh nisem gledala več tega foruma nekaj časa, pa bi bilo prav, ker bi si lahko dajali podporo ampak ok smo preživeli tisto-kdaj pokličejo mene. Jaz sem sedaj dobila datum in sicer ko dobim M v teh dneh, začnem z jemanjem tabletk, prvi UZ imam 14.7, nato pa predvidevajo punkcijo konec meseca julija. V bistvu se mi zdi, da se je tako vleklo vse skupaj, da na koncu sploh nisem več brala forumov in sploh nisem več želela misliti na to, tudi sedaj poskušam čim manj. Kako pa ti kaj sedaj Fracek si tudi že dobila klic in nov datum? Je pa dobila znanka tudi klic in bo imela že v začetku julija vstavljanje zamrznjenčka (v MB)-toliko za info, če kateri kaj pomaga.
Hej punce 🙂
Da se še jst vključim tudi sama sem učeraj imela sprejem in UZ ..hvala bogu vse okej ne rabim nobenih ovulacijskih zadev pa nobenga lulanja.. tko kot ste to imele natere od vaas…teega sem se zelo balaa….
takoo da imam prenos v ponedeljek
punce rada bi vam povedala en nasvet, mogoče pa kateri prav pride glede tega vstavljanja UTROGESTAN, ki je tudi zelo neprijetna zadeva in potem maš občutek da bo kar ven vse padlo.
ampak sem si sama eno zadevo izmislila, mogoče se bo slišalo noro ampak meni pomaga, da mi ne steče vse vn.
Namreč verjetno vse poznaste casnesten vaginalno kremo z aplikatorjem ponavadi so 3 priloženi zraven tako rekoč inekcije z katero si potem to kremo apliciraš vaginalno ane.
In sama nisem rabila vseh treh porabit in mi je en ta aplikator ustal in z njim si sedaj ustavljam tudi te utrogestan v nožnico in se mi zdi, da ga lahko res dost globoko apliciraš da ne steče vse takoj ven.
upam da veste kaj sem mislila in da ne bom izpadla butasto ampak meni je zadeva dost okej.
ve vse ostale pa le pridno grejte svoje pingote…..bom kmalu vključno z cedevitko v klubu. 🙂
Ciao punce🥰da ne omenjam vsako posebej,saj veste na katere vse mislim💛 meni je komaj 2.dan od prenosa, tako da ne cutim nic posebnega…edino vidim da sem malo bolj utrujena pri daljsi hoji,ampak se mi zdi da to lahko pripisem kar Utrogestanu🤨