IVF/ICSI/IUI 2020
Joj, sej tega me je strah zdej da bo ta ciklus sel mimo in da trasferja ne bo😕
Panda Negra kaj so ti pa za naslednjic potem rekli, kaj vec UZ-jev al spet lulanje na listke? Pa verjetno spet rabis novo napotnico? Sej nocem prehitro delat zakljuckov, sam rada bi pa vedela kaj me caka naslednjic ce zdaj ne bo ETZ.
Zivjo drage moje soborke🥰
Naslednjič imam sprejem in prvi UZ že 6. dan cikla. Najbrž bom imela kak UZ več, sicer bomo na istem.
Izjemoma sem imela zgodnjo ovulacijo, tako da tudi sama nisem reagirala dovolj zgodaj. LH test ni nikoli pokazal pozitivno, ko sem se bližala ovulaciji po “koledarju”, pa se je LH še zniževal (jakost črtice), tako da se jih poklicala. Sem šla drugi dan an UZ, ampak je bilo seveda prepozno. Mislim, da smo za en cel teden zgrešili ovulacijo. S postopkom smo prekinili.
Za naslednji postopek ne potrebujem nove napotnice, so jo avtomatsko podaljšali.
Neli90, tudi jaz sem imela transfer 6. dan od pozitivnega testa 😊
Nicolletta, v redu sem, samo na trnih. Čedalje bolj sem skeptična, da bo kaj iz tega. Tako kot si ti opisala svoj postopek pred covidom, sem imela tudi jaz – pozitiven test v ponedeljek, značilno špikanje pa 2 dni kasneje, torej v sredo zvecer. Transfer v nedeljo dopoldan . Zdaj razmišljam, kaj če je bil transfer prehitro..
Aussiegirl, test imam 15.6., če ne bo prej krvavitev…
Hej sotrpinke….
Zdaj sm pa malo zmedena…v ponedeljek na 12ti dan sem imela UZ in vodilni folikel 21 testni listek druga crtica rahlo obarvana pa vceraj tudi, danes pa komaj vidna…pa se rekle so mi da mora druga crtica bit ista kot testna ali se mocnejsa…zdej mi pa ni nic jasno. Kateri dan ste imele pozitiven ur.test? Js imam namrec stimuliran postopek
AUSSIEGIRL, nic niso rekli za test, edino krvnega imam 15.6. 😊 jaaaa, saj bo petek kmalu tu 🥰
Cedevitka, jaz sem imela pozitiven test 3 dni po tem, ko je bil vodilni folikel 16. Daj magari poklici gor, da ne bos kaj zamudila.
Meni so teli testi prav smotani, se mi zdi da imamo vse nek dvom, ce smo pravi čas ujele. Meni se res zdi, da sem prehitro imela transfer. Zdaj celo dvomim za nazaj, da sta bili obe crtici enako močni 😬
Cedevitka jaz sem imela tudi tak cuden primer…12ti dan na UZ vodilni folikel 17mm, na LH testeku v soboto sibko testno crtico, zvecer pa tipicne bolecine za ovulacijo. Klicem v pondeljek povem situacijo in sem sla v torek na se en UZ kjer je bilo vidno da je ovulacoija ze bila, tako da je dr dolocil 0 dan v nedeljo🙄