IVF/ICSI/IUI 2020
Pozdravljene punce.
Najprej cestitke vsem, ki ste ze ugledale + vam, ki pa ste na poti pa lee pogumno da uspe.
Imam eno vprasanje za vas ce ima katera podobno tezavo kot midva z mojim partnerjem.
Namrec prejsni teden je opravil spermiogram, ki pa ni nic kaj vzpodbuden saj v izlivu niso nasli semencec.
Pa me zanima ce je od katere partner bil v enaki situaciji in kako ste potem resevali zadeve? Partner je seveda moral oddati se kri nato pa ima v juniju zopet androloga. Brala sem za biopsijo testisa. Je mogoce kateri od vas imel te postopke? In kako uspesni ste bili?
Upam, da nisem prvec zakomplicirala stvari.
Resnicno bi bila vesela vsakega vasega odgovora, da vidim kaj ste dali skos in ce je se kaksno upanje da nama tudi uspe.
dekleta, imam vprasanje. Ce opravis prvi posvet na eni kliniki in se potem odlocis, da bi zamenjal kliniko… Je to sploh mogoce? a gres potem na novi kliniki zopet na prvi posvet al kako se to izvede z napotnicami?
Res me je strah, kaksni bojo izvidi. Ampak casa ne moremo prevrteti naprej.
Nicolletta in mladikica, potem bomo blizu skupaj, jaz sem imela sprejem in prvi uz pa v petek (1teden pred vama). Je pa super, da ni vec treba vsak dan oddajati krvi kot dve leti nazaj.
Pikica držim pesti, da bosta imela čimprej biopsijo in da se hitro odrine naprej.
Vijolica, kakor je meni znano hočejo na vsaki kliniki iti od začetka. Imejta pa vseeno iz prve klinike izvide s sabo.