Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2020

IVF/ICSI/IUI 2020

Fracek, tudi jaz sem bila vkljucena v postopek z menstruacijo proti koncu februarja. Po mojem te bodo ta teden poklicali, ne vem tocno po kaksnem vrstnem redu gredo.
Drzim mesti, da te cim prej poklicejo.

No, da vam sporočim, da sem tudi jaz po dveh letih poizkušanja zagledala dve črtici 😀 Po 5-ih neuspelih ivf postopkih nama je ratalo naravno. Zgleda je karantena naredila svoje. Veliko sreče vsem, ki ste v postopku. 🙂

OOOOOOOooooo iskrene Čestitke!!!!!! 😀 naj bo čim lepša in brezskrbna nosečnosti!

Iskrene Čestitke!!! To je pa super novica!

Iskrene cestitke in uzivaj v nosecnosti! 😀💞

Jaz sem pa danes imela pozitiven ovulacijski test in imam v nedeljo transfer. Komaj čakam!

Pikapolonica92 cuuuudovita novica, zelo sem vesela ❤ srečno

Pikapolonica92
cestitke!! 🤰🏼☺️
Orhid
jeeeej se veselimo 🙏🏼😇🤞🏻a imas cikle na 28 dni?

Pikapolonica92, čestitke!!!!!!!!!!!

Nicoletta, hvala. Na 30 dni. Kako pa gre tebi?

Evo pa je tudi za menoj sprejem na GK za ETZ. Imela UZ, uredili papirje, v petek me pa caka se ne UZ, potem pa lulanje na trakce. Vesela da se je koncno zacelo premikat😊

Čestitke Pikapolonica92. ❤ Žarek upanja s takšnimi zgodbami posveti tudi nam, ki še čakamo na prvi pozitivni test. Lepo nosečnost želim.

Pozdravljene punce.

Najprej cestitke vsem, ki ste ze ugledale + vam, ki pa ste na poti pa lee pogumno da uspe.

Imam eno vprasanje za vas ce ima katera podobno tezavo kot midva z mojim partnerjem.
Namrec prejsni teden je opravil spermiogram, ki pa ni nic kaj vzpodbuden saj v izlivu niso nasli semencec.
Pa me zanima ce je od katere partner bil v enaki situaciji in kako ste potem resevali zadeve? Partner je seveda moral oddati se kri nato pa ima v juniju zopet androloga. Brala sem za biopsijo testisa. Je mogoce kateri od vas imel te postopke? In kako uspesni ste bili?
Upam, da nisem prvec zakomplicirala stvari.

Resnicno bi bila vesela vsakega vasega odgovora, da vidim kaj ste dali skos in ce je se kaksno upanje da nama tudi uspe.

Orhid
jaz imam sprejem in prvi UZ pojutrisnjem(petek).
mladikica88
kako to da imas dva UZ-a? Prvi na sprejemu in se eden kasneje?

pikica6789,
midva sva tovrsten primer. vas partner bo sedaj oddal kri za fsh in ponovil spermiogram.ce bo fsh ok, so moznosti za uspeh z biopsijo zelo velike. ce bo fsh previsok, pa so moznosti za uspesno biopsijo in pridobitev spermijev manjse. vzrok se isce tudi z genetskimi testi (odvzem krvi).

pikapolonca92,
super novicka. srecno z nosecnostjo

dekleta, imam vprasanje. Ce opravis prvi posvet na eni kliniki in se potem odlocis, da bi zamenjal kliniko… Je to sploh mogoce? a gres potem na novi kliniki zopet na prvi posvet al kako se to izvede z napotnicami?

vijolica2020
hvala za odgovor in spodbudne besede, kri za fsh je namrec ze oddal, zdej je samo se grozno cakanje na izvide. Spermiogram bo moral ponoviti? On ga je namrec sedaj delal ze 2x, ker pa v obeh izlivih ni bilo najdenih spermijev, je moral na odvzem krvi.
Res me je strah, kaksni bojo izvidi. Ampak casa ne moremo prevrteti naprej.

pikica6789,
2 spermiograma bosta zadosti za nadaljevanje postopka -biopsija. cakanje je pa seveda mukotrpno…. ampak v teh postipkih je na zalost veliko enega cakanja in zivcnosti :/

vijolica2020
hvala za odgovor😊
Ja res je mukotrpno😖 sploh takole, ko ne ves kaj pricakovati.. Ampak mormo bit borke naprej.

Nicolletta in mladikica, potem bomo blizu skupaj, jaz sem imela sprejem in prvi uz pa v petek (1teden pred vama). Je pa super, da ni vec treba vsak dan oddajati krvi kot dve leti nazaj.

Pikica držim pesti, da bosta imela čimprej biopsijo in da se hitro odrine naprej.

Vijolica, kakor je meni znano hočejo na vsaki kliniki iti od začetka. Imejta pa vseeno iz prve klinike izvide s sabo.

Pikapolonica93 čestitke 😊
Nicolletta, Mladikica, Ohrid evo še ena, ki bo skupaj z vami. Jutri imam sprejem in ultrazvok. Komaj čakam, da se začne 😊

New Report

Close