IVF/ICSI/IUI 2020
Takole, sprejem je za mano. Sestra Nina in ostale – kot vedno – prijazne in pozitivne.
Kot ste nekatere že zasledile, pri transferju brez stimulacije vse dni do transferja brez obiska klinike. Dobiš navodila ter cel kup urinskih ovulacijskih testov. Pokličeš jih šele, ko je test pozitiven, potem dobiš nadaljnja navodila ter termin za transfer. So pa tudi na listu napisana.
Na kartici bo popoldan že progesteron (pozabila ime), ki si ga daješ od pozitivnega ovulacijskega testa dalje.
Priznam, tale režim mi paše. Imam dolge mens. cikle in sem tudi po 10 dni ali več zaporednoma vsako jutro na kliniki sedela in čakala na UZ.
Sicer pa od vstopa do izhoda iz klinike 40 min. [hashtag=personalbest]#personalbest[/hashtag] 😉
Zivjo,
mene so pred eno uro klicali iz IVF Ljubljana. Punkcijo sem imela 20.4., pri ginekologinji za novo napotnico sem bila naročena 21.5. So me klicali in mi povedali, da so mi že sami uredili napotnico in mi treba v četrtek po napotnico. Da naj počakam še eno menstruacijo, potem pa jim pišem mail in bom imela transfer.
Mogoče kateri ta informacija pomaga?
Ja, tik pred korono bi morala imeti punkcijo, ki so jo dva dni prej prekinili. Potem so me klicali v začetku aprila naj pridem po hormone in da bomo dokončali postopek. Punkcijo sem imela, transferja zaradi korone pa ni bilo (to so mi povedali že na začetku). Po transferju sem jim pisala mail kakšen je zdaj postopek glede naročanja za zmrznjenčke. So me napotili k moji ginekologinji v leonišču, dobila datum za ta četrtek (21.05.), danes so me pa klicali, da ne rabim hodit h ginekologinji, ker so sami pridobili mojo napotnico in da naj se javim po tretji menstruaciji. :/
Ne vem, če vse kličejo….sploh ne razumem nič več….tut kr mal ne verjamem, da imajo mojo napotnico že tam in da mi v četrtek ni treba h ginekologinji… po moje bom vseeno v četrtek še poklicala in še enkrat preverila….Zato sem pa pisala sem, ker me zanima ali ima kakšna podobno izkušnjo?
Zdravo vsem,
tudi mene/naju čaka letos IVF. Punce imam vprašanje kakšno bolečino ste ve čutile med punkcijo? Pri nama sem jaz zdrava, partner pa ima pomanjkanje gibljivih semen. Čaka naju še posvet s konzilijem.
Upam, da končno uzrem te dve črtici po skoraj dveh letih truda.
Hvala vsem, ki ste in boste še pisale svoje izkušnje, da sploh vem kaj in kako…
Sama dva sva sicer za postopek in vse v Dravljah.
Zaenkrat so bili do naju zelo prijazni in korektni.
Jaz bom sla tretji dan po transferju delat. Nazadnje, ko sem zanosila sem šla tudi. V prvič in drugič sem se ful pazila, pa se ni prijelo. V tretjič pa sem šla bolj na hojladri in je bilo vse ok. To je vse ena velika loterija.
Šeenakičaka mene prva punkcija ni bolela (9 celic), druga pa me je (15 celic), ampak se je dalo zdržati.