IVF/ICSI/IUI 2020
Evo javljam se,danes bila v Leoniscu. Pač 3 minutke sem bila noter 🙂 dobila novo napotnico(ceprav sem imela veljavno) in je rekla zdravnica naj javim na mail št.te nove napotnice,da me dajo v sistem, drugace oni menijo da prenosov ne bo niti maja… upajmo da vsaj junija zacnemo🤞🏻 Navodila so pa naj spremljamo obvestila in jih kontaktiramo prvi dan M ko se vse umiri… tako kot ti Mladikica88, jaz tudi razmisljam da se javim z majsko… zgubit nimam kaj…
Heej heej puncee….
Ewo se članek za MB…. Sicer sama ne hodim v MB…. Ampak mogoče pa kateri članek še kaj prav pridee…….
https://maribor24.si/lokalno/ambulanta-za-neplodnost-zacenja-z-obravnavo-pacientov
Jst pa stiskam pesti, da v LJ pričnejo čimprej z vstavljanjem zamrzjenčkov….
Držite se vsee… Tudi tiste ki ste plusek že ugledale 🤗🤗🤗
Heeeej.
Superrr novicka za vse tiste, ki cakamo na te zadeve.
Sem bralaa na strani od reprodukcije kclj, pa necesa ne razumem…. Oz. Mi ni najbolj jasno… A pridemo na vrsto tudi tisti, ki ze zamrzjencke imamo..?… Al samo tisti ki celoten postopek delajo…. Torej spikanje, uz, punkcija in potem prenos?
Mogoce kera kaj ve?
Hvalaa za odg. In juhu koncno pocasi naprej
Brb198 ne vem mislm da dela vsak. Vprasat ni greh. Mi je pa delala ambulantno. Kar pomeni da nisem dobila narkoze. Ampak ni bolelo. Vmes je bil tak malo neprijeten občutek ampak bolelo ni. Ja so rekl da grem lahko takoj z naslednjo m po zamrznjencka.
Tako da ce v lj še ne bodo začeli probaj. Zgubit nimas nc.
Jaa upam, da zacnejo z vstavjanjem tudi za nas, ki ze imamo zamrzjencke.
Sama sem imela punkcijo v februarju, vendar zaradi strahu pred hiperstimulacijo se za vstavitev niso odlocili, ampak so vse zamrznili in rekli da nekje po 2.mescih naj bi lahko bila vstavitev, da si jajcniki malo opomorejo.
Imam pa datum pri ginek. V leoniscu 19. Maja, da dobim ponovno napotnico za odmrziitev zamrzjenckov. Tako, da upam da po tem casu zacnejo tudi z ostalimi zadevami in vstavljanjem.
Lep in miren 1.maj zelim vseem vam.
Pozdravljene punce🙋🏼♀️ Upam da ste vse ok.. jaz tudi upam da bodo delali transferje zamrznjenckov… mi se zdi logicno in prav da smo prednostno obravnavane tiste ki smo imele prekinjen postopek zaradi korone… sama sem imela punkcijo januarja in se mi zdi res tooooliko dolgo cakat na vse to😏 jaz sem novo napotnico za odmrznitev dobila pred par dnevi in se jim javim z majsko M… upam da bo takrat prenos 🤞🏻
Lep 1.maj vam zelim vsem in da bo druga polovica tega leta s cimvec ➕➕➕👶🏼👶🏼👶🏼🍼🍼🍼
Nicolletta…. Pol sva skorajda v istem “šmornu”….
Jaa tudi jaz upam, da pridemo naprej cimprej….
Me pa zanima napotnico si dobla v leoniscu?
In kako, zgledajo sedaj obravnave? Oz vse te zadeve s dokumentacijo in obiskom pri ginek?
Torej si na reprodukcijo ze javila se jim in si vodena pod doloceno zaporedno stevilko?
Hvalaa za odgovor
_ena_90, narocena sem bila v Leoniscu. Kratko sem bila noter,pri zdravnici. Pregledala je izvide na hitro in dala novo napotnico za prenos. Nic posebnega,niti gin.pregleda. Pred vhodom stavbe smo vsi cakali,z 2m razdalje,z maskami, vstopali noter ob tocno doloceni uri,nic prej, ko pa prides noter in se registriras z zdr.kartico ti še sestra zmeri temp in vprasa o kontaktih ki si jih imel zadnja 2 tedna. To je to, pol je še zdr.rekla naj se javim s to novo napotnico na mail od reprodukcije,da me imajo v sistemu; in se javim s prvo M ko se zadeva umiri.
Nicolletta … Se ti zahvaljujem za podroben opis obiska pri ginek. Saj ves kolikor ze usaj malo ves kako potekajo zadeve je lazje.
Hvala se enkrat za vse informacije🤗🤗
Zelim tebi in vseem nam da cimprej opravimo z zadevamo, ki nas se cakajo in da kmalu ugledamo tudi me ki smo na tej tezki poti svoje ++++.
🤗🤗🤗
Pozdravljene sotrpinke,
Cestitke vsem novim noseckam, tako sem vesela, da vam je uspelo 🙂
Torej.. to je najin 6 postopek. Vceraj sem imela 3 dan et. En dan prej me je zacelo konstantno boleti v maternici, tudi na dan transferja. Dejansko cel cas lezim. Ce grem malo migat, me spet zacne bolet. Tako, da sem v horizontali. Upam, da tokrat uspe. Imela pa sem spontani ciklus z malo dodanega Menopurja 6 inekcij, pridobljene 2 celilici, ena se ni oplodila.
Je imela kaksna prej take bolecine? Ste kdaj jemale buscopan? Kar malo nejevoljna sem zaradi tega.
Zelim vam veliko ++++, pa da to cakanje cimprej mine.