IVF/ICSI/IUI 2020
Mladikica88, nic ne skrbi, saj tu smo da sprasujemo 😀 pisala sem jim na mail, takoj ko sem prebrala sporocilo od Sese1 🙂 in pac napisala da se javljam kot so rekli, cez 14 dni, in da pricakujem M cez kaksne 2-3 dni, in vprasala ali naj se javim takrat ko dobim M, oni so pa odgovorili da sem narocena. Zdaj jaz sem bila tolk srecna da sem pozabila vprasat kje naj pridem sploh, ali Leonisce ali st.porodn… ker tega niso nic omenili. mhmm, bom jutri pisala. Pa sporocim odgovor. A si jim ti kej pisala, al bos ko dobis M?
Jaaaa punce upajmo da gremo naprej, da kooooncno zacnemo spet s postopkiii :)))
Hmmm…mogoce pa gres zato k tej zdravnici da dobis napotnico in navodila za zameznjencka🤷♀️🤔 jaz se vedno cakam na odgovor🙄po pregledu te bom lepo prosila za natancnen raport kako pa kaj, za M mi je bilo pa malo hecno da jo bos dobila tolk pred mano, ce sva bile pa tocno na dan +/- 1 dan😊je pa res da stres lahko dela svoje…
Dober večer.
Sicer imam slabe novice vendar jih želim deliti z vami.
V 8 tednu sem imela prvi ultrazvok in PROBLEM 😭😭😭
Plod zraste samo 0. 29cm kar bi naj bilo za 6t+1d
In potem spet ni bilo srčnega utripa.
Sicer bomo še počakali do torka če bo kaj zraslo in ali bo utrip če ne bomo splavili. Res težko četudi je to moj prvi poskus smo žalostni vsi 😭😭😭.. Lp
Mladikica88 zgubit nimas kaj. Poklici narocanje in vprasaj ce je kaksna varianta da prides prej oz ce kdo odpove ce lahko dobis termin. Da ti je vseeno če gres k drugi ginekologinji… Ne vem… Jaz vem, da sem to v drugacnem primeru naredila in obakrat uspela… Vendar pred korono… Drzim pesti, da ti uspe
Zdravo punce.
Pravkar prebrala, da v ponedeljek pricnejo v Ukc MB delati tudi “nenujne” postopke. Upam, da nas bodo cim prej klicali za nove termine.
Sama se sicer nisem bila nikoli noseca, sem pa imela ze nekajkrat tezave s hemeroidi (dvakrat so mi tudi kirursko prerezali, ker je prislo do tromboze). Skrbet je treba za mehko blato (vlaknine, veliko pit), veliko masirat prizadeto obmocje, s tem sem se ze veckrat ven potegnila, ko je nakazovalo, da bom mogla pod noz. Pa super je, ce mazete zadnjik s kaksnim olivnim oljem, ognjicem in s tem premasirat za boljso prekrvavitev.
Kreme za hemeroide malo omilijo bolecino, ne bodo pa pozdravile stanja. Pa kaksno kuro s tabletami detralex naredit.
Hvala za te nasvete. Js s tem nisem imela nikoli, nikoli težav. Pijem veliko vode, jem veliko sadja in zelenjave, ampak odkar sem noseča, je pa čist konc s tem. Mogoče sem imela 1-2krat malo trši kakec in zdaj imam težave. Sploh nisem vedla, da je to tako nadležno in meni je grozno.
Bom provala z masažo in olji in mogoče še z donatom (nekje sem prebrala, da tudi to pomaga). Pa gibljem se veliko, tako da ne vem, kako je sploh možno, da se to pri meni zgodi… ;(
Grem na blato vsako jutro in vem, da če jaz nima zdrave in uravnotežene prebave, na vem, kdo jo ima. Edina zadeva pa je, da odkar sem nosečka, jem veliko večje obroke kot prej. Tudi kile so šle gor. Mogoče je tudi v tem keč…