IVF/ICSI/IUI 2020
Zdravo punce… Po daljsem premoru se javlam. Malo sem odmislila vse in nisem hodila na forum. NS sem imela 25.3 in verjetnost za Downov sindrom je 1:2000 (potrjeno se na dvojnem hormonskem testu). Sedaj sem 14dni in 2 dni. Danes naj bi imela pregled pri mojem gin pa so mi ga odpovedali ces da delajo le se prve preglede in morfologijo v 20 tednu in zato so mi dali datum 20.5 kar je velko razocaranje zame ker sem ves cas v skrbeh… Zadnje dva dni imam zjutraj mocne bolecine v predelu jajcnikov. To me tudi zjutraj zbudi. Bruham ne vec pogosto je pa se obcasno prisotno. Kako se pa pocutite ostale nosecke.
Toskanka mi je hudo zate. Drzi se in malo odpocij do naslednega postopka.
živčna, kaj pa če bi poklicala in povedala za te bolečine? Do 20.tedna je še 1 mesec. Ali pa napiši email, imaš vsaj črno ne belem…lej nikoli se ne ve. Jaz bi poklicala in povedala za bolečine…
z mano je drugače v redu, NS je bila 1: 1379. Počutim se v redu, trebušček je vidno večji, ne morem več skrivat…še vedno živim iz dneva v dan, in se zahvalim, da je z mano…počutje, kot prej, brez nič težav…razen seveda čustva…jokava za vsako malenkost 😉
Jaz sem šla že pred nuhalno, ker mi je tako svetoval ginekolog. Stane cca. 40 €. Če imaš ta izvid že sabo na nuhalno, dobis rezultate takoj. Če nimaš, pa kolikor razumem, te lahko po nuhalni pošljejo še na to in potem je treba par dni počakat na rezultat oz. se rezultat, ki ga doboš po NS, lahko šespremeni. Ne vem na podlagi česa se odločijo ali DHT potrebuješ.
Zdravo punce.
Ima morda katera kaksno “insajdersko” info, kdaj bodo spet startali s postopki v Mariboru? Sem vedno bolj obupana, te dni bi morala imeti prenos, pa so par dni pred zacetkom spikanja odpovedali postopke. Zdaj sem spet dobila M, pa gre se en mesec v “prazno”.
Sem brala, da v Mb v juliju in avgustu ne delajo postopkov. Menite, da bo letos kaj drugace? Kako se kaj ostale drzite med tem cakanjem?
Toskanska, iskreno mi je zal za tvojo situacijo. Dobro okrevaj in vso sreco v naprej.
Helou, Fracek tudi jaz se sprasujem kdaj bodo zopet zaceli s postopki, jaz se vodim na GK v LJ🙄ko dobim M v aprilu jim bom zopet pisala na meil.
Jaz mislim da bo letos marsikaj drugace, tudi ce julija in avgusta ne delajo postopkov se bo pomojem potrebno drugace organizirat, glede na to da vse stoji ze mesec in pol🙄
Zivjo Fracek, tudi jaz sem na GK Lj in prav razmisljam kaj bo z vsem tem… M bi morala dobit pojutrisnjem, 16.4.2020, pa se jim javim takat in upam da bomo kaj vec vedeli…
Mladikica88, lih pomislila sem nate zjutraj, na to kako sva bile tocne v dan in zdaj vidim tvoje sporocilo tukaj 🙂 upam da se drzis in da koncno gremo v postopek z nasimi zamrznjencki 🙂 a si mogoce kaj zvedela od tiste znanke ki si rekla da dela kot sestra v Lj? Jaz nekako upam da nas bodo klicali ko bo stevilo okuzenih ostajalo isto, oz. ko ne bo vec narascalo… da ne bomo morali cakat prav konec izolacije…
Mene so pa narocili za naslednji torek 21.4.2020 (GK Lj), po moje za podpisovanje dokumentov glede odmrznitve zamrznjenckov… Itak se UZ pregledi zacnejo komaj 10.dan ciklusa, torej konec aprila, zacetek maja… vsaj tako je bilo zadnjic pri meni. Prvo podpisovanje dokumentov, potem pa startajo… Ausiegirl 80, mogoce zaradi odstranitve polipov so rekli ne?