IVF/ICSI/IUI 2020
Pozdravljene punce … tako danes bi moral biti v Mb krvi test… ampak je vse odpadlo zarad Korone. In sem imela navodilo da zjutraj nardim test in me pokličejo z Mb. Innnn test je pozitiven (CB je reko 2-3tedne)😍😍😍 .. osebniga ginekolga imam pa 20.4… tak da bomo dalje naprej živčkal ali bo vse ok.. 😉
Simptomov razn občasnih krčev nimam… nič izcedka…. 🤔
Pol pa že more tak bit.
Punce vso srečo vam želim in upam na čimveč pluskov 😍😍😊
Uporabnik1234567
Na forumu sem prebrala, da ste na Češkem v postopku z darovano žensko spolno celico. Tudi midva sva kandidata za darovano spolno celico, ampak za moško celico.
Ste lahko tako prijazni in pojasnite na kateri kliniki sta, koliko časa je čakalna doba oz. koliko časa je vse to čakanje trajalo, kakšne izvide (za oba) ste poslali gor, koliko časa ste tam bivali in ostalo, kar se vam zdi pomembno. Seveda me zanima tudi cena.
Upam, da si boste lahko vzeli nekaj minut in zadevo malo podrobneje pojasnili, kajti na spletu primanjkuje svežih konkretnih, uporabnih izkušenj. 1000* hvalaaa
mene isto zanima, super da si napisala vijolica..
lahko vprašam, ce sta vidva vse postopke pokurila ze pri nas? ker načeloma, pri nas dobiš darovano mosko celico, ce svojih nimas.. midva imama teratozoospermijo, 1% morfolosko zdravih in ti ne pripada darovana.. ce nebo uspelo pa res treba it v tujino.. 😉
Saj za nama je komaj 1. postopek pa sem itak mela v glavi, da verjetno tako hitro ne bo nič, pa vseeno so bili tudi na kliniki zelo pozitivni, kar se naju tiče. Ampak žal tako pač je, gremo v nove boje, upam da kmalu vsa ta kriza kmalu mine, da lahko začnemo znova. Vso srečo vsem!
vijolica2020 in lucky,
čakalne dobe praktično ni. Ko stopiš v kontakt s koordinatorji vse takoj steče. Povedo ti katere teste moraš poslati in takoj pristopiš k nabavi teh testov pri nas. Večinoma itak vse imaš od naših postopkov. Vseeno to traja vsaj kak mesec. Midva sva pri Rešu pokurila ene 5 postopkov. Ni bilo smisla pokuriti še zadnjega. Ker nimava celic. Sestanek z zdravnikom preko skypa običajno ima neko čakalno dobo, vendar lahko s koordinatorjem vse izvedeš in planiraš, saj kordinator je pa v stiku z zdravnikom dnevno. Praktično od zdravnika ne izveš nič novega, kar ti ni že koordinator razložil. Midva sva imela nekaj klinik v ožjem izboru in se na koncu odločila za Reprofit v brnu. Nimava nobenih pripomb. Če gresta gor je prvi dan osemenitev in zadnji dan punkcija, to je obdobje cca 6-7 dni. Postopki so okoli 5500€, glede na to kaj dodatnega izbereš in koliko zamrznjenčkov imaš. Nama se v prvem poizkusu ni prijelo. Zelo me je potolklo, ampak zdaj gremo naprej. Čakamo da spet odprejo meje, kar ne bo tako kmalu. kar vprašaj kar te še zanima. Lp