Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2020

IVF/ICSI/IUI 2020

hej..
za vse ki ste v LJ zanima me, ce si lahko doplačaš punkcijo v narkozi??
v mb je fajn pod narkozo, nevem ce bi zmogla it brez.. imajo pa ta imsi samo v Ljubljani, kar nama je glih zanimivo.. ste imele kere imsi??

Lucky555, kolikor mi je znano v lj ni potrebno doplačilo. Na administrativnem sprejemu na obrazcu lahko izbereš tudi to možnost.

joj hvalabogu, hvala nestrpna, si mi kr dan polepšala..🤗

Lucky555 v Lj ni potrebno nobene stvari doplacat kar se tice lajsanja bolecin med punkcijo.

Živčna, kako je bilo na NS? Kako je pikica? Ali obratujejo normalno? Partner, najbrž ne sme zraven?

mladikica88
jaz sem potrdilo o zamrznjenckih prejela dva tedna po transferju po posti. Sem na gklj. Po transferju sem dobila odpustnico kjer so navedene tel. Oz mail za narocanje za kontrolni pregled v primeru da dobis menstruacijo. To je v bistvu ta splosni mail [email protected], kjer napises svojega ginekologa in zadevo. Jaz morem it na kontrolni pregled zaradi neuspelega transferja, kjer predvidevam da dobim napotnico za zamrznjencka.

Tomela najlepsa hvala za informacijo. Meni so ET odpovedali zaradi epidemije, danes sem dobila M in bi se rada narocila da dobim napotnico za zamrznjencka.

Mladikica88, midve pa tocne v dan a ne 🙂 tudi jaz sem danes dobila M, Tomeli pa hvala za info, sem pravkar poslala mail. Stevilo zamrznjenckov pa sem dobila nekje dva tedna po punkciji. Mogoce se celo srecava… ce bos od volje, napisi kaj so ti odgovorili, bom tudi jaz 🙂

Nicolletta…ja zgleda da sva res na dan zmenjene. Tudi jaz sem danes dobila tezko pricakovano posto, jutri posljem meil potem pa pocakam na odgovor. Bom sporocila kaj so odgovorili…

Pozdravljene punce … tako danes bi moral biti v Mb krvi test… ampak je vse odpadlo zarad Korone. In sem imela navodilo da zjutraj nardim test in me pokličejo z Mb. Innnn test je pozitiven (CB je reko 2-3tedne)😍😍😍 .. osebniga ginekolga imam pa 20.4… tak da bomo dalje naprej živčkal ali bo vse ok.. 😉
Simptomov razn občasnih krčev nimam… nič izcedka…. 🤔
Pol pa že more tak bit.
Punce vso srečo vam želim in upam na čimveč pluskov 😍😍😊

Uporabnik1234567

Na forumu sem prebrala, da ste na Češkem v postopku z darovano žensko spolno celico. Tudi midva sva kandidata za darovano spolno celico, ampak za moško celico.

Ste lahko tako prijazni in pojasnite na kateri kliniki sta, koliko časa je čakalna doba oz. koliko časa je vse to čakanje trajalo, kakšne izvide (za oba) ste poslali gor, koliko časa ste tam bivali in ostalo, kar se vam zdi pomembno. Seveda me zanima tudi cena.

Upam, da si boste lahko vzeli nekaj minut in zadevo malo podrobneje pojasnili, kajti na spletu primanjkuje svežih konkretnih, uporabnih izkušenj. 1000* hvalaaa

NaT, čestitke😊🍀♥️

NaT, tud iz moje strani čestitke! Gremo dalje 🙂

Ima katera izkušnje s tem: jaz sem zdaj nehala z gelom (Crinone), ker je 12.teden. So bile pri komu kakšne spremembe karkoli? Je bilo vse v redu?

Zaupanje, jaz sem s Ctinone nehala že v 9.tednu.
Mi ga je zmanjkalo in so na kliniki rekli, da ga več ne potrebujem. Sem se pozanimala se pri svojem ginekologu in je rekel enako. Nekih drastičnih sprememb nisem opazila. Bomo v torek na pregledu videli, če je vse ok.

Nestrpna, hvala. Sporoči, kako se izide v torek… držim pesti, da bo vse tako kot mora bit 😉

mene isto zanima, super da si napisala vijolica..
lahko vprašam, ce sta vidva vse postopke pokurila ze pri nas? ker načeloma, pri nas dobiš darovano mosko celico, ce svojih nimas.. midva imama teratozoospermijo, 1% morfolosko zdravih in ti ne pripada darovana.. ce nebo uspelo pa res treba it v tujino.. 😉

Mladikica88, meni so odgovorili naj se javim cez 14 dni ker ambulante ne delajo…tudi tebi kaj podobnega?

lucky555
Hvala za vzpodbudo in pomoč, sem jo pa dobila 13. dan po punkciji, že tako sem jo imela samo po 3 dni, zdaj je bila pa samo 2 dni, ampak zgleda tako pač je, sem že brala, da so nekatere imele ful močnejšo kot ponavadi druge spet zelo šibko. Moj ima diagnozo azoospermija, ja res je loterija, pri nama ni prišlo niti do ET-ja, uporabili so pa zmrznjeno seme, ker je partner že imel TESE prej, zdej bomo probali pa še s svežimi. Ojoj žal mi je za SS 🙁
Saj za nama je komaj 1. postopek pa sem itak mela v glavi, da verjetno tako hitro ne bo nič, pa vseeno so bili tudi na kliniki zelo pozitivni, kar se naju tiče. Ampak žal tako pač je, gremo v nove boje, upam da kmalu vsa ta kriza kmalu mine, da lahko začnemo znova. Vso srečo vsem!

Nicolletta
Tudi pri meni je že vse po starem ja, moja M je bila tokrat zelo šibka, ampak zgleda tako pač je, vsako telo reagira drugače, pri nama do ET sploh ni prišlo žal 🙁

Toskanska, kako si? Se je stanje umirilo? Kaj pravijo zdravnki? Upam, da si ok.🍀🍀🍀

vijolica2020 in lucky,

čakalne dobe praktično ni. Ko stopiš v kontakt s koordinatorji vse takoj steče. Povedo ti katere teste moraš poslati in takoj pristopiš k nabavi teh testov pri nas. Večinoma itak vse imaš od naših postopkov. Vseeno to traja vsaj kak mesec. Midva sva pri Rešu pokurila ene 5 postopkov. Ni bilo smisla pokuriti še zadnjega. Ker nimava celic. Sestanek z zdravnikom preko skypa običajno ima neko čakalno dobo, vendar lahko s koordinatorjem vse izvedeš in planiraš, saj kordinator je pa v stiku z zdravnikom dnevno. Praktično od zdravnika ne izveš nič novega, kar ti ni že koordinator razložil. Midva sva imela nekaj klinik v ožjem izboru in se na koncu odločila za Reprofit v brnu. Nimava nobenih pripomb. Če gresta gor je prvi dan osemenitev in zadnji dan punkcija, to je obdobje cca 6-7 dni. Postopki so okoli 5500€, glede na to kaj dodatnega izbereš in koliko zamrznjenčkov imaš. Nama se v prvem poizkusu ni prijelo. Zelo me je potolklo, ampak zdaj gremo naprej. Čakamo da spet odprejo meje, kar ne bo tako kmalu. kar vprašaj kar te še zanima. Lp

New Report

Close