Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2020

IVF/ICSI/IUI 2020

čestitke vsem, ki vam je uspelo.. 🤗
uporabnik1234 zakaj razočarana, nad rezultatom ali nad storitvami? zanima me, ker sva se malo zanimala z mojim za češko, ker eni ful hvalijo.. kako imata diagnozo ce lahko vprasam, in na hitro kako poteka tam postopek?
metameta245 midva imava tudi moski faktor in sva enkrat ostala brez ET. menstruacijo sem takrat dobila prej, ze par dni, ko bi mogo bit ET (3dni) za tem..
nic se ne sekirat, ampak te kr opozorim, da je to res loterija, ko bodo izbrali pravilnega plavalcka bo ratalo..
sicer nevem kakšno diagnozo imata.. midva imava teratozoospermijo.. 1-2%, torej po naravni poti mala verjetnost..
sva pa zmes prišla ze do zamrzjenckov, s katerim sem zanosila ampak je bil SS v 7 tednu, kar je zelo znacilno takrat ko je prisoten moški faktor.. tako, da ti zelim vse dobro in vprašaj če te kaj zanima..
😉

Storitve so super, vse na nivoju, vendar rezultat negativen. Ni uspelo. Ni pluska. Zdaj smo potolčeni. Na pingvinčke ne moremo, ker je vse zaprto….Nimava diagnoze. problem je na strani žene, mož ima vse bp. Folikuli so redki, celice pa še bolj. Ena ali nobena. Razočaranje težko.

Lucky, postopek je simple ko pasulj iz konzerve, pošlješ vse izvide, nato ti določijo darovalko celice, žena jemlje predpisane hormonske tablete, prideš na ta pravi dan, mož da seme, ga združijo z darovano celico, čez 5, 6 dni gresta na punkcijo, dan počitka in nazaj domov. To je to. Če te še kaj zanima pa prašaj.

Doriss, js te popolnoma razumem, ker res nisem pričkaovala, da bo v prvo plusek in potem je bil vsak dan dosežek, da je vse ok in še zdaj je strah prisoten, pa sem 12t. Zdaj bom tudi prenehla z jemanjem gela in me prav skrbi, če je posteljica začela proizvajati vse hormone namesto tega gela… Še posebno ko slišim kaj se je s kom zgodilo, pomislim, joooj…kaj pa če se tudi meni…in vsak dan je podvig, da je še vse ok. Edino zdaj čakam na nasl.pregled.in zopet upam, da je vse ok. Še najbolj zanimivo je to, da nimam nobenih simptomov, razen prsi so se malo povečale in drugo, kot da nisem nosečka…pa poredila sem se, ker imam povečan apetit. Potem sem še bolj v skrbeh, da srček bije…ker kolegica je na NS ugotovila, da ne več in tega me je tudi strah. Tako, da te razumem, strah je pri meni prisoten skoz…
Poskušaj zaupati v vesolje, ki ve kaj dela in vse se bo izteklo tako kot se mora in ja najboljše za vse.

Zaupanje te čisto razumem, jaz imam enak strah v sebi. Vsak dan se vprašam ali srček še bije. Za sabo imam že en ss. Upam, da bo po NS boljše. Kdaj pa imaš pregled? Jaz imam v torek 31.3.
Moramo bit pozitivne, stres škodi našim pikicam.💪🍀

Živjo,
Zanima me glede menstruacije po etz. Prvo menstruacijo po neuspešnem et zamrznjencka sem imela normalno, zdaj druga pa mi traja že 10 dni, šesti dan je vse kazalo da jo bo konec kot običajno, je bil samo še temen izcedek. Sedaj pa že 5 dni to traja, sicer šibka, bolj črna kri, kot da bi bila bolj stara, temna, vmes tudi normalna kri.. Skrbi me kaj bi to bilo, ali je možno da je še posledica od jemanja estrofema v januarju zaradi postopka z etz in da se še zdaj čisti maternica? Hvala za vaše izkušnje… ❤️

Punce vidim, da imamo vse ki smo zagledala plusek enake skrbi. Tudi jaz sem imela 1 ss in me je strah, da se ponovi. Trudim pa cim bolj uzivat v tem obcutku…upam da bo tokrat slo do konca! Vsem zelim enako. ❤

uporabnik12345
samo jaz imam svoje celice in bi poskusila s svojimi celicami. pa sem brala, da naj bi bil tam 23 dni vse skupaj in da naju bi stalo okrog 5000 – 6000 eur.. pol pa se za zamrzjencke moras vsakic placat mislim da 500 eur.. zal mi je, da vama ni uspelo, ampak z darovano celico vama zagotovo bo..

nestrpna, NS naj bi imela 3 dni za tabo…saj bo kmalu, ma bližje si dnevu, bolj se zdi oddaljen 🙂 za enkrat se jo bo še delalo…sem si zelo oddahnila…

če ima mogoče kera kaj podobnega….danes me je v spodnjem delu trebuha na tak način malo zabolelo ampak ne naenkrat, je trajalo vsaj 2 ure, a veste tist občutek, k veš, da boš dobil M. Ni bilo hudo, samo bežen občutek ko da neki bo. Pa ni bilo špikanje, bolj celostno področje spodnjega dela, kot da bi pričakovala M. Ali je kiri kaj znano? Začutila sem, da moram počivat…ko sem prišla iz službe, sem šla počivat in sedaj sem ok.
??

metameta245!
Meni je nekakor po vseh teh injekcijah telo kar hitro prislo na svoje. Edino ena nenavadna bolecina v dojkah me je pa cisto presenetila en mesec kasneje. Trajala je kaksnih 4 dni, potem pa izzvenela kot da nikoli nic ni bilo. M sem dobila točno v dan, trajala je pa samo 1 dan vec kot ponavadi. Nisem pa razumela, a pri vas do ET ni prislo ali je bil neuspesen postopek?
Toskanska!
Jaz sem M dobila normalno, trajala je 1 dan vec in to je to. Mogoce se lahko narocis pri svoji ginekologinji, al pa poklices direkt na oddelek kjer si delala postopek da te vsaj malo pomirijo…? Upam da bo vse v redu.
Cestitke vsem noseckam, sem vesela za vse vas ki vam je uspelo 🙂 Jaz sem bila zal v skupini tistih, ki so bile 3,4 dni pred ET=em in so ga odpovedali zaradi epidemije 🙁 Upajmo da pridemo na vrsto pred poletjem 🙂

Ni uspelo z darovano celico. :-(((((( Svojih nimamo, ali pa ena na 1 leto.

Da se jaz podelim svojo izkusnjo prvega postopka. Dva tedna nazaj sem imela svoj prvi svez ET in zal ni uspel, menstra prisla tocna kot ura. Vse normalno nobenih posledic zaradi postopka. Sicer sem pridelala 6 foliklov oz 6 celic tako da postopek zame ni bil nic kaj bolec in obremenilen. Uporabiti so morali ICSI, oplodile so se 4 do blastociste, tako imam se vseeno nekaj upanja, ker so nama ostali se 3 zamrznjeni. Kontrolni pregled za naprej so mi po e mailu takoj poslali za maja. Morda torej pred poletnimi pocitnicami grem po zamrznjencka. Upam da se zadeve kmalu pomirijo in nosecke ostanete zdrave in bp!

Živčna, držim pesti danes🍀🍀.

Zaupanje, kako si danes?
Jaz podobne izkušnje še nimam. Drugače pa verjamem, da se trebušček širi in je to dober znak😊.

sem bolje, občutek ni tako intenziven kot včeraj, hvala za skrb.
Si pa tudi sama razlagam, da se ful dogaja v tem območju, širi, raste…tako, da nekaj se mora čutit…Pol sem si rekla, bolje, kot pa da nebi čutila nič. Bi me tudi skrbelo in me tudi je, ker ni bilo nič 😉

No, čakamo zdaj na NS…
Živčna, kaj pa imaš danes?

Ponovno se oglašam.. Sem res v skrbeh kaj je z mano. Menstruacija se mi še vedno ni končala, danes že 12.dan. Ni videti da bo konec. Kri je še vedno temna, torej zadnjih 6 dni taka.. Mislila sem, da se čistim še od januarja, ko sem jemala estrofem zaradi et zamrznjencka. Sem pa danes zjutraj naredila test clear blue in je pokazal nosečnost 2-3 tedne. Ni mi jasno kako je to mogoče. Ima katera kakšno podobno izkušnjo? Zelo me skrbi kaj je narobe.. Hvala vsem.

Toskasa to sigurno ni normalno, sploh pa ker ti CB kaze nosecnost. Poklici najprej tja kjer si vodena ali pa kar takoj na urgenco poklici

Se strinjam s pikapolonico, obvezno poklici zdravnika. Drzi se.💪

Toskaska, ne čakaj in pokliči gin.kot so ti povedale ostale…pa sporoči kako si rešla…

Pozdravljene, eno vprasanje imam punce za tiste ki se vodite v Lj in ste imele prekinjen ET zaradi epidemije, ali ste dobile ze kako posto o tem kolko zarodkov so zamrznili🤔
In Tomela ce lahko tebe vprasam na kateri kliniki si, da si se lahko po meilu narocila in dobila datum za maj.
Hvala za odgovore.

New Report

Close