Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2020

IVF/ICSI/IUI 2020

Čestitke novopecenim noseckam.

Ostalim pa zelim, da ohranimo notranjo moc za naprej 🤗

Marsena, moj postopek je bil ustavljen dva dni pred tem, ko bi si morala iti po injekcije. Jutri pricakujem M, bom sicer javila v Mb, ampak ne pricakujem, da se bo v naslednjih dveh mesecih kaj odvilo. Srcno upam, da se motim. Trenutno je bolje, da o tem niti ne razmisljam, ker se mi zdi vse skupaj vedno bolj nedosegljivo. Kaj hocemo, glavo gor, pa gremo dalje. S smiljenjem sami sebi tako ne bo nic drugace.

Lep skok v pomlad vam zelim, pazite nase in poskusite vsaj malo uzivat v teh dneh. Moram priznat, da ce me ne bi skrbelo za zdravje in finance, mi prav odgovarja tale “ustavljen svet”.

Pikapolonica93, čestitke♥️.
Pikapolonica92, držim pesti za naprej🍀🍀

Danes so mi rekli, da se mogoče NS ne bo delala…js bi jo mogla imeti sicer čez 1-2 tedna. Kaj veste o tem?
Js pa ravno NS čakam, da razglasim svojo spremembo…

Zaupanje, kje pa si naročena? Jaz sem se naročila pri dr. Strah v Domžalah. Naj bi delali. Jutri ponovno preverim.

Zdravo imam vprasanje ! Danes bi mogla imet krvnega in nikjer mi nocejo tega delat ker baje samo nujne stvari se delajo govorim o (avstriji) a je v sloveniji kaj drugace ?hvala.

Pikapolonica 93,to je bil tvoj 3 postopek ane? Čestitam za plusek😉❤️
Jaz potem v februarju nisem šla v tretji postopek, sedaj pa itak ni možno.. Ti si pri Rešu? Katere hormone pa si imela zdaj, če te lahko prosim? Koliko si imela zdaj celic, ti je še kaj zamrznjenih ostalo ?
Jaz sem imela prvič bemfolo in Gonapeptyl, drugič pa Puregon in Gonapeptyl. Uživaj v nosečnosti 😊

Toskanska to je moj 3. postopek…bil je 2. tudi uspesen, ampak se je koncal s ss.
1. Postopek: gonapeptyl + purergon 5 celic (1 se je oplodila)
2. Postopek: ginapeptyl + bemfola 8 celic (2 se oplodili) nosecnost
2.1 Trnasfer zamrznencka neuspesno
3. Postopek: gonapepytl + purergon 4 celice( 2 se oplodili in 2 ustavili)

Sem pa pri Rešu. Hvala, upam da bo tokrat uspesno. ❤

Upam da se situacija kmalu umiri in spet omogocijo nove postopke. ❤

Zaupanje od kje ti ta informacija da se nuhalna svetinja nebi delala? Tega me je strah ze 2 tedna… Jaz imam datum v Domzalah na kliniki Strah 25.3 in ne vem kaj bom naredila ce odpovejo. Do takrat ne razglasava nosecnosti ce bi slucajno bilo kaj narobe. Prosim dajte sporocat, ce bodo kaksne spremembe.

Živčna, sem danes klicala k dr. Strah in pravi, da zaenkrat delajo. Če pride do spremembe, nas pokliče… Slabosti so minile?

Kako se počutite ostale nosečke in tiste, ki čakate na test?

Ostalim, ki čakate na postopek, želim, da se stanje čim prej umiri.

Jaz sem se danes narocila za 1. pregled k dr. Strah. Prestavljajo preglede tistim, ki imajo datum naslednji teden, ker so vsi dobili tako odredbo od države. Zjutraj mi je bilo tako razloženo.

Zivjo punce, za naju je tudi prvi poskus icsi neuspesen, pridelala sem 10 celic, pa zaradi slabih spermijev ni prislo do transferja, ki bi ga morala imeti 15.3. 🙁
malo razocarana ampak ok, gremo z dvignejno glavo naprej v nove boje, ko se stanje malo pomiri.
Imam pa se nekaj vprasanj, stop injekcijo ovitrelle sem dobila 10.3., punkcijo sem imela 12.3. nato pa dobila estimo, katero sem nazadnje uporabila 14.3. zdej pa me zanima koliko casa vse to ostane v telesu? namrec men se zdi da so me prsi ze mal nehale bolet par dni nazaj ampak me zdej spet ful bolijo? in pa se kdaj potem vsaj prb. lahko pricakujem menstruacijo?

Hvala punce in cestitam vsem noseckam, pazite nase in svoje pikice <3
Ostale pa tudi pazite nase v teh casih se toliko bolj in cim bolj pozitivno v nove boje! 🙂

Vem, da se vse paciente odjavlja in preventiva tudi, razen nosečnic se ne odjavlja. NS svetlina spada med preventivo in je samoplačniška. Se pravi, da ni tako “potrebna” za opravljanje. So pa ženske v starosti 35-37 let, katere imajo pravico jo opraviti na napotnico, ker je to kot presejalni test. Ne spada pa med preiskave, ki bi morale biti “nujne” tekom nosečnosti.
Jaz pa mislim, da bi jo morala vsaka opraviti, saj so velike posledice, če je kaj narobe in ne veš, da je…
in ena m.s.mi je rekla, da jih zdaj še delajo na napotnico, samoplačnice ne več in da ne ve, kaj bo kasneje, da gre v to, da bi tudi na napotnico ukinili. To ni blizu vaših krajev, ki jih omenjate… nočem izpostavljati kraja. Tudi midva nisva še nobenemu povedala, ker čakava to NS, da je vse ok. Kolegica je namreč ravno na NS zvedla, da pikici srček ne bije več…zato me je še toliko bolj strah in jo želim opravit. Ne samo zaradi srčka, tudi zaradi ostalih nepravilnosti, ki so lahko prisotne…
Še vedno nimam nobenih slabosti, jem za 2, ful imam apetita. Me je pa danes in kar malo špikalo v predelu L jajčnika. Špikanje, kot da bi me v notranjosti z iglico piču… pa buši se že pozna in kot sem že rekla, ne vem, ali od hrane ali od pikca, ki raste 😉

Mestrpna zov mam se zmerej grozne slabosti in bruhanje me spremla ze ves cas… Zaenkrat je zame ta nosecnost res grozna ampak ne bom se prtozvala dokler je s pikico vse ok… Samo strah ostaja velik da bi mi NS skenslal in da nebi vedla al je vse ok al ne…

Hejla, mogoce katera ve, kdaj prb. po stopki pricakovat M? (do transferja ni prislo)

hvala!

Jaz sem jo ob neuspesnem postopku dobila normalno. Mogoce samo kakšen dan zamude.

nestrpna
hvala za info.! ob poplavi informacij, razocaranju ob neuspehu pa tej zmedi zdaj nisem uspela vprasat kako je z naslednjo M.

Stvari se vedno odvijajo tako hitro, da nam ostane 1000 odprtih vprasanj…

Srečno v naslednjem postopku. 🍀🍀🍀Držim pesti, da bo uspešen.✊

Res je tako vse gre zelo hitro, pa se partner je po telefonu govoril z zdravnikom da nebo transferja, tako da ga take stvari itak ni spraseval😊

Hvala, res upam da bo naslednji postopek uspesen🍀☺️

Živjo,

po številnih poizkusih pri Rešu sva šla na Češko. Negativno. Razočarana do konca. :-(((

Zivjo! mi je zelo zal ! Ampak probaj se naprej. Upanje zadnje umre

Meni sicer danes urinski test pri zdravniku pokzal pozitivno in sem vesela ampak imam vseeno v sebi strah ker mi je to prvi poskus !

New Report

Close