IVF/ICSI/IUI 2020
Pozdravljene,
upam, da se razmere kmalu izboljšajo, čeprav je trenutno iz dneva v dan vse huje. Kot pravite je povsod vse odpovedano…no saj razumem…da ti odgovorim Fracek…ne nisem še uspela spravit čez…imam datum, da bi sedaj morala dobit menstruacijo do 18.3., potem pa bi mogla začeti jemati tablete, ultrazvok naj bi imela 9.4. Glede na to, da še z menstruacijo nisem prišla čez, ne vem ali bo pravi čas ali ne (imam neredne in predhodno mi niso nič tablet dali za uravnavanje, tako da lahko da ja, lahko da ne)…če bo vseeno po urniku pa lahko le upam, da se čez malo več kot tri tedne ko pride na vrsto UZ zadeva že umirijo. Gleda na to, da moram biti že tako ali tako optimistka in imeti upanje ga imam tudi na tem področju. Da se zadeve kmalu umirijo in lahko nadaljujemo s protokoli. Kako daleč pa si ti prišla Fracek?
Pozdravljene soborke!
Tudi jaz sem prejela danes klic ki sem se ga bala…namrec jutri bi mogla imeti transfer pa zaradi danih razmer vse odpovedujejo😥zalostna zelo, ker res ni vec veliko manjkalo…receno mi je da se vseeno narocim v Leonisce da dobim datum, pa me zanima ce ima katera meil za narocanje?
Mladikica88, punkcijo sem imela prej, ne v petek… v soboto zjutraj me je zbudił klic, in se niti nisem znajdla… bi sigurno vprasala kaj vec…so rekli transferja ne bo zaradi epidemije, in naj se javim ko vse to mine, da bom pac zvedla iz medijev kdaj tocno bo to. In zdaj razmisljam kdaj se sploh javit… mogoce maj,junij… ne vem niti sama. Napotnica mi pa velja do zacetka junija, tako da bom morala it po novo… Kaj bos ti naredila?