IVF/ICSI/IUI 2020
oh pika viva…ni besed. Jaz še nisem šla čez to izkunjo, me pa prav skrbi da nisem v njej, ker sem v 10t in nimam prav nobenih simptomov. Nič. Niti na wc ne grem pogosto, čustva me ne dajejo…kdo koga pozna ali pa je imel izkušnjo pri tem? Nuhalno imam šele v zač.aprila… so to znaki, da nekaj ni v redu?
Pika viva žal mi je 😔
Drugače pa jaz bruham ne, ampak imam tako čudno obliko slabosti. Če predolgo nič ne jem, mi v trenutku postane orng slabo, bolje pa je šele ko nekaj pojem. Tako da na vsakih ur pridno jem, in pol je stanje sprejemljivo. Imam pa naslednji teden šele prvi uz. Tiste, ki ste v Lj. So partnerji lahko pri prvem pregledu zraven, ali kako to zgleda?
Pozdravljene, jaz ta mesec zacenjam svoj prvi ivf postopek v MB (punkcija po 6.4). Upam, da ne bo kaksnih sprememb zaradi virusa, zaenkrat me se niso kaj obvestili…
Zanima me koliko ultrazvokov ste imele pred punkcijo? Seznam z datumi, ki sem ga dobila od zdr naceloma drzi? Skrbi me zaradi prostih dnevov/bolnisk…
Nicolletta, kdaj imas ti predviden transfer?
Vsem zelim uspesno-pozitvno leto!
Dobrodosla Katja Ena 🙂 Jaz sem tudi prvic v postopku, pred punkcijo sem pa imela 3 ultrazvocne preglede (kratek protokol). Seznam z datumi je pri meni drzal, oziroma potem sem 1x dodatno morala pridet (to pa itak povejo sproti glede na tvoje stanje). Transfer naj bi imela enkrat ta teden, vsaj predvidevam tako, zdravnica mi ni nic řekla… danes mi je 13.dan ciklusa… 🙂 a ves ti ali kdo drug mogoce kaj je bolj pomembno za transfer, debelost endometrija ali ovulacija?
Sesa1 kako pa zadevo resujes ponoci? Jaz imam iste tezave z lakoto in se zbudim tko lacna da najprej zjutrej od lakote bruham zolc.
Jaz sem tudi v 10 tednu (9t in 6 dni). Nuhalno imam pa 25.3 tko da ze spet odstevam dneve. Sem kar mal v skrbeh da nebi blo kaj narobe. Kako se ve drzite s tem cakanjem in nevedenjem?
Živčna k sreci pri meni ni tako hudo, tako da če zvečer jem, sem ok do jutra. Ampak potem zjutraj je obvezen zajtrk 😅 Nekako sem si sedaj obroke porazdelila čez cel dan, tako da na vsake dve do tri ure nekaj jem, in na ta način nekako funkcioniram.
Vse nosečke, vas kaj skrbi korona virus? Jaz načeloma nisem panik in hodim normalno v službo. K sreči nimam neposrednega stika s strankami. Ampak sodelavka grdo kašlja, to zimo sem že dva prehlada od nje pobrala in me kr malo skrbi. Se je katera že zanimala za bolniško, dokler se zadeva ne umiri?
Zdravo punce.
Drzi, v Mariboru so prekinili postopke. Jutri bi morala po injekcije, pa so me klicali, da so do nadaljnega vse odpovedali in naj ne hodim. In spet smo pri cakanju na boljse case. Sem se ze tako veselila, zdaj pa spet nekaj.
Marsena, kako si ti kaj? Si uspela spravit skozi?
Pika Viva, zal mi je za tvojo situacijo in vse dobro do naslednjega postopka.
Noseckam pa vse najlepse in dobre novice na uz.
Punce, sa se se jaz malo javim… po uspesnem pikanju in treh Uaz pregledih je vceraj padla stopka, jutri punkcija.
Je pa tudi v Lj tako da novih ne sprejemajo v postopke do nadaljnega, vse zacete ze naj bi speljali in partnerji ne smejo bit zraven, razen ce to ne zahteva postopek(punkcija+transfer). Toliko je bilo meni povedano.