Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2020

IVF/ICSI/IUI 2020

Zeljaaaa, v Adrialabu je 11€, za Dravlje pa ne vem🤷 verjetno tudi tu nekje…

Aussiegirl80, ne nič… Je rekla, da bo ok ta datum, ki ga imam, se pravi naslednji teden…. Kateri dan imaš ti? Sej ne bojo zarad korone skenslal, a ne?

Jaz imam v četrtek. Resnicno upam da ne bodo skenslal… Upam, da bom lahko potem aprila sla po zamzrznjencka. Napotnico imam že oddano. Bomo videli kaj bo…

Pozdravljene!

Sicer vas berem, a nikdar ne pišem, vseeno pa držim pesti za vse vas/nas.
Pišem vam, ker imam doma še dodatke fertility + za ženske in moške in jih ne potrebujem. Če katero zanima naj piše na zs. Srečno vsem!

Aussiegirl80, imaš v četrtek sprejem Al že poseg? Js tuuuuud upaaaam na april 😍❤️ kok pa maš zamrznjenčkov?

Brb198 poseg v cetrtek. Zamrznjencki me cakajo trije. Koliko jih imas ti? Res upam, da ne bojo odpovedovali zarad corone… Jaz nism vec najmlajsa in mi vsak mesec steje.

Punce, ce mi lahko pomagate…al pa vsaj poveste svoje izkusnje/mnenje… Sem glih před transferjem…dobila sem 5 ovul.testov od zdravnice ki mi je delala UZ… prva 3 dni(se pravi 3 dni sem zapored delala test) sta pokazala zelo zelo mocno testno crtico, 4.dan pa testne crtice sploh ni bilo…ne razumem kako je to mozno..? Je pa res da sem 4.dan imela test drugega proizvajalca…ampak se vedno mi ni jasno…jutri zjutraj moram narediti se 5.test in zjutraj pridem na kontrolo,pa mi povejo kako naprej… Hvala vnaprej 🙂

Aussiegirl80, jaz imam enega 🐧, upam da tapravega 😉 držim pesti, da nama uspe! Srečno v četrtek, bom v mislih s tabo 😉 javi kako je bilo

Aussiegirl80, baje so danes eno poslali domov, katera naj bi imela scratching v Lj 🙄

Pozdravljene, tudi sama sem dala nekaj postopkov čez, žal neuspešnih (od svežih zarodkov, do zamrznjenčkov, vstavljanje 3. dan, vstavljanje 5. dan, spontani cikel, stimuliran cikel). Verjetno več ne vejo kaj bi probali in mislim, da samo še probavajo kaj naj bi pomagalo. Problem pri meni je pcos, moj je bp. Od sobote pa tudi sama grejem dve pikici (etz). V postopek sem šla čisto brez pričakovanj, tako kot zadnje dvakrat. Sva pa v Dravljah, razmišljava tudi o menjavi klinike. Najprej bomo počakali, kako bo s tem postopkom. Potem dalje 🙂

Pikapolonica92 drzim pesti da bo tokrat uspesno. Tudi meni so v soboto v Dravljah ustavili 2 pikici, sigurno sva se videli. 😊

Pikaviva mislim danes nate ❤

Pikapolonica93, verjetno da res. Tudi jaz držim pesti za vse nas, ki čakamo na test in tiste, ki bodo šle v postopek. Moram pa povedat, da niti nisem tako nestrpna z vsem, skoraj sem se sprijaznila, da mogoče pa za naju ne bo šlo. Nevem kako naj povem, z vsemi možnimi stvarmi se zamotim, da ja ne razmišljam preveč o tem, ali bom sploh kdaj mama ali ne. Edina stvar, ki me je pa resno začela skrbet je pa zdravje. Toliko enim tablet, injekcij…. to področje se mi zdi še premalo raziskano in me skrbi, kako bo to vplivalo na zdravje. Vsi ti dodatni hormoni, nevem če se zavedamo kako vpliva na zdravje. Pač samo moje mnenje, ker vidim kaj smo vse pripravljene narediti za tisti magičen plus. Čez vse meje, da nas bo na koncu nekoč nekdo poklical mami. Vse z istim ciljem v tej skupini. Res smo carice 😀

Zivjo punce in vam sporočam da je za mano 2 neuspela nosečnost. 😢😢 Tako imenovana slepa nosečnost. Ker se ni tako veliko stara nosečnost bom imela splav z tabletkami in to doma tako da vsaj to. Imava še enega zamrznjencka ki grem po njega čez 3 mesece, se bom pa naročala na dodatne preiskave ki ti pripadajo po 2 splavih. Je hudo samo pobrat se je treba pol pa pozitivno naprej, enkrat bo Tut men namenjeno postati mama ❤️ vi se pa držite vse nosecke in vse ki ste v postopkih veliko sreče, sem bom za 3 mesece poslovila od foruma pa se pol spet pridružim ❤️🐞🐞

Pika viva, iz srca mi je hudo zate in dojenčka😔. Sama sem dala podobno situacijo čez in vem, da ni besed, ki bi te trenutno potolažile.
Želim ti vse dobro za naprej♥️💪🍀.

Pika viva, res mi je žal. Vso to čakanje in neuspehi, nimam kaj drugega reči, kot da se drži.

Oh pika viva, res sem stiskala pesti zate… In jih stiskam še naprej, da ti enkrat uspe, ker ti sigurno bo, kot tudi vsem ostalim puncam. 🍀🐞
Za vsemi nami so padci, minusi, ampak pred nami so pa tudi pluski in verjamem, da nam uspe. 🍀

Brb198 tole je skoz bolj noro. A scratching pri prenosu zamrznjenčka?
Jaz bom jutri videla kako in kaj. Bom vprasala in ti sporocim. Meni ni za jutri nobeden rekel da nej ne bi imela… Bono videli… Upam da se zadeve cimprej normalizirajo 🤞

Brb198 pravkar so me klicali. Vse operacije ta teden odpovedane. Nic ne vejo kaj bo…

Živčna, kako si ti? Slabost še kr traja, ali se že kaj umirja?

Aussiegirl80, noro 🙄 jaz bom probala kje drugje dobiti termin kjer še delajo in ni gužve, da po možnosti v roku 1 tedna pridem na vrsto… Predlagam ti, da ti tud preveriš…

New Report

Close