IVF/ICSI/IUI 2020
Ja se popolnoma strinjam 😁.. Čakam še 11.3 pol pa še rešku da sporočimo novico. Upam! 😁.. Na dan etja so nama na najino željo ustavl 2 moruli.. Ceprau sva z partnerjem bla presenečena na 2 ker je na pregledu reku da sva relativno mlada.. Ampak oni že vejo kaj delajo.. Tako da je zdaj uprasanje ena pikica al dve.. 😁.. Trenutno do tega dneva nisem imela nobenega izcedka in upam da tako ostane..
Ja jaz sem stara 26 in je tudi nama ustavil 2. Embriolog naju je vprasal enega ali dva in sva se odlocila za 2, glede na to da je zgodnji transfer. Reš je potem rekel, da ce bi bil transfer na 5. dan bi mi pa ustavilo samo eno, ker sem imela posege na matericnem vrat. Uglavnem upava na najbols ❤
Tebi pa tudi zelim, da ti hitro mine do testa. Ali si imela kaksne znake?
Zeljaaaa, awwww super, prav nedeljo mi je polepšalo! Pikapolonica93 zdaj pa še ti❤️
Nicolletta, se mi zdi, da je reš bolj naklonjen 2, na Gineki v Ljubljani pa bolj manj🙈 drugače pa mi2 zaštartava čez slaba dva tedna z dolgim protokolom..uff, upam, da bom kmalu tudi jaz odštevala dneve po transferju😊
Lepo nedeljo vsem!
Men so tud vstavili 17. Dan use je odvisno od foliklov.. Jst drzim pesti za usako od vas 😁😁..sj vem da je prezgodi apak useen ne morem verjeti da nama je ratalo v prvo. Sj ko se enkrat začne postopek gre use hitro.. Sem mislila da je punkcija najhujša apak dejansko mi je pisha delala na več zadnje dni zdj…. Ampak use je za neki dobr.. 😁 Držite se punce..
Datuma za sprejem še nisem imela. Poklicala sem jih (kot običajno), ko sem menstro dobila, in so mi povedali, da “zaradi trenutne situacije smo omejili vstope v IVF postopek”.
Sklepam, da to velja samo za tiste, ki bi se šele želele naročiti na sprejem. Predlagam, da za vsak slučaj preveriš situacijo.