IVF/ICSI/IUI 2020
Jaz sem pa ze skoraj na koncu spikanja (vsaj upam). Jutri imam ultrazvok, v cetrtek pa punkcija. Jajcniki me ze full bolijo. Se mi je pa tokrat spikanje podaljsalo za 2 dni. V prejsnih dveh postopkih je bila punkcija na 13. dan, sedaj pa bo na 15. Upam na dober pridelek hehe. Pika viva drzim pesti za jutri ❤
Draga dekleta, ufff vidim, da vas je kar nekaj nosečk, iskrene čestitke vsem. Vesela sem za vsako posebaj , da ji je uspelo.Kar se tiče raznih slabosti.in ostalih nevšečnosti, vse vzemite v zakup, saj je to samo znak da je z pikico vse ok.
Pikapolonica ti pa hitiš proti dnevu D. Vidim da si kar uspesna glede občutkov v jajčnikih (kar tako naprej) Sem zasledila na tvojem prejsnem poročanju, da si bila pri Karmen. Pravilno si se odločila, saj je Karmen oseba z ogromno znanja in izkušenj.
Sedaj jo že nekaj časa nagovarjam naj odpre temo z informacijami s TKM tukaj na forumu. Vsem ki ste na poti do novih ciljev držim pesti .🐞❤🍀
Draga dekleta, ufff vidim, da vas je kar nekaj nosečk, iskrene čestitke vsem. Vesela sem za vsako posebaj , da ji je uspelo.Kar se tiče raznih slabosti.in ostalih nevšečnosti, vse vzemite v zakup, saj je to samo znak da je z pikico vse ok.
Pikapolonica ti pa hitiš proti dnevu D. Vidim da si kar uspesna glede občutkov v jajčnikih (kar tako naprej) Sem zasledila na tvojem prejsnem poročanju, da si bila pri Karmen. Pravilno si se odločila, saj je Karmen oseba z ogromno znanja in izkušenj.
Sedaj jo že nekaj časa nagovarjam naj odpre temo z informacijami s TKM tukaj na forumu. Vsem ki ste na poti do novih ciljev držim pesti .🐞❤🍀
js se pa sprašujem, če je z mano in mojo pikico vse v redu, ker nimam popolnoma nič slabosti. Je to normalno? Ne vem, kako bom zdržala do nuhalne, ki jo imam čez 1 mesec… Ali je še katera, ki nima popolnoma nič slabosti?
pač strah imam, da ko bom prišla na nasl.uz., da srčka ne bo več ali pa da je neki narobe… 🙁 in se mi zdi, da če ti ni slabo, mogoče pikica ni dovolj živa… 🙁
Tudi jaz nimam nekih posebnih znakov. Joške me sicer bolijo že ves čas od kar jemljem crinone. Imam še vedno občasne krče, to je pa to. Od hrane se mi ne lušta nič posebnega, niti mi ni slabo. Mogoče bi lahko rekla samo da mi popoldan nič ne diši, to je pa to. Aja pa še to. Se mi zdi, da sem že ob najmanjšem naprezanju takoj čisto brez sape. Se še kateri to dogaja?
Verjamem da je vse ok, tako kot tudi pri vas ostalih nosečkah 😊 vsem ki se pikate pa velik poguma, čas gre hitro in že čez mesec boste tut vi med nosečkami 😉
Zivjo punce no js nimam tk dobrih novic k jih je mela Misika99. Videt se je moj en zarodek razmnozil in sta dve gen. Vrečki vendar se samo v eni nakazuje plod, utripa se ni zato imam kontrolo 10.3. Jooj punce js bom ziuce zgubila kk sta lohk dve vrečki če je pa že itak biu hormon bolj nizek. Nevem je že katera imela takšno izkušnjo ali cula za kaj takšnega?
Brb198 tudi jaz imam Dr Drobniča. Pozabila pa sem vprasat kdo me bo sesaj operiral. Mogoce poklici tja in ce bo kdo odpovedal da te poklicejo. Ali pa vprašaj ce te lahko kdo drug operira ce ima prosto oz kdo odpove? Vem da je full zoprno k potem spet zgubis cel mesec… Drzim pesti da se ti izide ta mesec 🤞