Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2020

IVF/ICSI/IUI 2020

Super sem si pogledala ta kalkulator.

Oh ja mam kar slabosti sploh proti veceru pa vceraj me je ze zacelo spikat v spodnjem delu na levi strani tak za trenutek pa se je cez cas umirlo.. Pa bolece prsi ob straneh.. 🐞 In pa seveda napihnjenost po obroku.

Komaj cakam prvi uz da vidim da bo vse ok🤞🐞

Punce še ena nosečka je vami 😁 hcg je bil 4800, tako da ni nobenega dvoma 😁

Bravo Sesa1 💓💓 srečno do konca! 😍 Jaz grem šele aprila po 🐧 moram najprej polip odstranit

Bravo Sesa, tako se dela 👏👏👏 Cestitke in vse dobro naprej 🤗

Sesa in Kity cestitke😊👏

Sesa a so ti vstavili dva?

Jeeej sesa1 bravoooo 😍😍 srečno do konca Ane 🥰🥰🐞

Hvala 😊 evo, sem rekla, 2020 bi baby boom 😁 nestrpna kolikor vem je samo eden 😅

Cestitke vsem sreckam noseckam!! Mene pa zanima naslednje. Z mojim se pogovarjava o oddaji semena. Jaz si predstavljam da seme prineseva s sabo, ko me pripelje na punkcijo. On pa misli da me pripelje gre domov, opravi in pride nazaj s semenom. Drug teden bova prvic, bova vprasala tudi pri sestrah. Zanimajo pa me vase prakse?

Sesa1 wau… to pa je rezultat… sem tudi jaz hotla vprašat če so ti vstavili 2 🙂 Čestitke 🙂

Kiti kaj ti je pokazal kalkulator? Kako daleč si?

Tomela, moj je dav spermo kar na oddelku, ker sva iz štajerske in je do Ljubljane kar dovga vožnja in nikoli ne veš kak bo promet. Tako da sva opravila tam.

Tomela nama je bilo rečeno če imava do Mb manj ko 30 min lahko prinesema od doma drugace more partner opraviti tam.

Tomela v Lj je praksa, da seme prineseta s sabo, ko te pripelje na punkcijo, ne rabi potem še enkrat domov hodit 😊

Sesa1 čestitke 😊
Brb198 midve pa sva ocitno na istem. Tudi jaz cakam operacijo za polip potem pa po zamznjencka.

Aussiegirl80, ja sem se takoj spomnila nate, ko mi je rekla, da imam polip. Kdaj si pa naročena za polip? Si v Lj na kliniki?

Zivcna ja sem pogledla in mi je zracunalo 5 tednov

Zaj nevem zdravnik je reko da je beta 222 pa sem vprasala glede tega pa je reko da ni ful visoko pa da malo tudi ni pa da je nosecnost in da naj se cuvam. Ker vidim da ene pisejo da majo cez 1000

kitty888 js sem imela 400, še vedno je vse ok…

Brb198 ja sem na kliniki v lj. Datum imam drug teden, vendar mi menstuacija zamuja tako da mislim da bodo morali prestavit 😕

Aussiegirl80, jaz imam 17.3. in upam da ne bo zamujala… Itak pa so zdej hormončki zmešani od vsega 🙈 a ti bojo tud pod narkozo delal?

Pozdravljene punce moje ❤️

Midva se tudi že nekaj časa mučiva, naj bi bilo pri meni vse vredu, on malo slabso spermo ampak neč takega da ne bi šlo po naravni poti.

Zaenkrat sva v postopkih IUI, zdaj je bil tretji. Na uz sem imela 2 primerna folikla, tako da mi je takoj rekla da bojo dvojčki 🙂. Sedaj pa čakava, če se bo kaj oplodilo. Morem pa priznat, da se v tem poskusu čist drugače počutim. Napihnjena, neko špikanje (ne vedno) tako otisnjenost v spodnjem delu trebuha. Tak da nevem kaj naj si mislim. Prebava urejena.

A je bila katera na IUI in ji je uspelo?

Čestitke vsem, ki ste zagledale
+, ostale pa glavo pokonci in novim zmagam naproti.. Močne smo 💪❤️😘

Brb198 ja tudi pod narkozo. Vendar pa moram poklicat v ponedeljek in prestavit. Ocitno hormoni delajo na polno in zamuja takrat k bi mogla pridet 😕

Držim pesti, da čimprej pride! Da greva čimprej po 🐧

New Report

Close