Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2020

IVF/ICSI/IUI 2020

Spermiogram_drugi

Glede tega ti bom lahko svetovala naslednji teden, po posvetu na novi kliniki. Načeloma so rekli, da nama ne bi bilo treba narediti ponovnih preiskav, saj se lahko zgodi, da so izidi dosedanjih še dovolj aktualni. Bova pa za ziher vedela naslednji teden.

Lahko pa rečem, da sva v primerjavi z MB kliniko na novi kliniki ekstremno hitro prišla na vrsto.

Ob menjavi klinike naceloma veljajo vsi izvidi za naprej. Midva sva menjala iz Dravelj v MB. Imela sva opravljene ze vse preiskave. Ko sva prisla v MB na posvet je dr. Rekla, da sva, kar se nje tice, ze na cakalni listi ker imava ze vse. Ampak glede na to, da ne more tocno oceniti, kdaj lahko prideva na vrsto, nama da se enkrat napotnico za UZ in za spermiogram pri njih. Zato sva sla to ponovno narest kar hitro sva prisla na vrsto, v roku enega meseca. Potem je bilo vse tiho nekaj casa. Po slucaju sva srecala najino zdravnico ki je v septembru povedala da je zdaj cakalna doba na postopek 4 mesece. No, midva sva v roku 4 mesecev dobila.spet datum za posvet in ne za postopek, tako da….

Zivjo vsem, nisem vam javila mojega poteka in rezultata joj..gre za 6,zadnji postopek, hčerkica že od prej, zahvala Dr. Resu🙏Skratka v novembrskem stimuliranem postopku z dvema svežima vstavljenima zarodkoma ni bilo sreče, na dan testa M in konec. Ker sva imela se 2 zamznjencka, kličem v Dravlje in mi dr.Res reče, če imam normalne cikluse da lahko pridem kar po tej menstruaciji na UZ in ker imam tudi normalne ovulacije kr na ET. Tako da že dober teden grejem dva pingvincka, nič stimulirana, v naravnem ciklusu, edino Utrogestan 200mg imam., danes naredim za foro test (se boste smejale) da lahko mal predvidim ali lahko jutri en kozarček spijem ali ne😄in glej ga First sign dve črtici.. Pa se 5 dni do testa.. Po moje je to nosečnost, ker od stopke ne more bit fejk, je le več kot en mesec od nje, progesteron pa Pušenjak pravi da ne vpliva na test. Kaj mislite?
Srečno vsem, js sem pr. Resu najbolj sproščena, navadila sem se na njegov humor in sem bila vedno dobre volje pri njemu, se tudi kaj pohecali😄vmes sva bila v MB enkrat, ne vem nisem navajena, cist drug sistem imajo plus dodatnih 130 km v eno smer…tako da nisva prisla sploh do punkcije, sva prej odstopila. Srečno vsem iz srca, vem kaj prestajamo, jutri pa lepo praznujte, naj bo 2021 vaše leto👶🍼🤰

Drage punce.

Se enkrat iskrene cestitke vsem, ki ste v letosnjem letu zagledale pluske in pricakujete novega druzinskega clana.

Hvala vsem za spodbudo in pozitivne misli, ki jih bomo, zal, nekatere potrebovale tudi v naslednjem letu.

Tudi sama sem v Mb na cakalni listi za 2. postopek od sredine oktobra. Od takrat sicer vsakic, ko dobim M napisem mail, ce bo mozna vkljucitev, odgovor pa je zmeraj enak: da sem od dne …. na cakalni listi in da bom obvescena po posti/mailu/telefonu o datumu posveta. Ta posvet tik pred vkljucitvijo v postopek je sicer samo obisk pri dr., kjer ti pove, katero terapijo dobis, vrsto postopka in kdaj pricnes s terapijo (po navadi cakas na naslednjo M, tako da gre se en cikel). Tudi sama nisem optimisticna, ampak bom pritiskala, ker me leta neusmiljeno lovijo. Virus gor, virus dol, bodo morali malo stisnit, ker dvomim, da si lahko privoscijo se daljse cakalne vrste.

Vsem soborkam zelim obilo notranje moci v naslednjem letu. Imejte se radi ❤Se beremo v novi temi 2021 😊

Mi ni dalo miru sem šla zjutraj v Adrialab se na odvzem Betahcg in je 60 in to 6 dni pred uradnim testom😃🙈nosečnost zgleda je ampak nočem se prehitro veseli ker to je res zelo zgodnja N ampak že to da se je vgnezdilo in prijelo mi daje upanje😍😍🤰🍼👶

Hojjj.

Vse lepo v letu 2021. Zelim nam vsem same pluskeee. Pa cimvec zdravjaaa.

Ko bo odprt nov forum naj se sporoci al pa link predlozi..

Hvalaa.

https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=67&t=11250919

Sem jo jaz odprla, da vam vlijem upanje..
🍀🍀💞💞

New Report

Close