Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2020

IVF/ICSI/IUI 2020

vijolica2020
hvala 🌞🌞

vijolica2020
hvala 🙂
vse sem kupovala tukaj: https://klepetobkavi.si/. mogoče se dobi tudi kje drugje, ne vem.
upam da kateri pride kaj prav 🙂

storžek
lahko vprašam, kaj točno so pokazali slabi spermiogrami (nizko število, zmanjšana gibljivost,…)?

Heiii,

Hvala

Lili93,
Pikica1234….🍀🐞🤗

Storzek
čestitam take zgodbe sem vesela ko jih preberem. Mi lahko poveš kje je partner kupil to dopolnilo za jesti in kje najdeš tega bioenergetika? Ti si jedla D3 pa te alge.. Kje si točno kupila.. Stran ki si jo pripela je sam za vitamin al jaz ne najdem.. 🤔Hvala za informacije…srečno pri gretju pikice🐞🍀🤞💞

Lučika
rezultati so pokazali slabo gibljivost ter obliko, predvidoma zaradi težav z testisi ob rojstvu.

Sabrina
hvala 🙂
prilagam link do mumije, ki jo je partner užival zvečer pred spanjem (ena kapljica v 2dcl vode, počakaš da se raztopi in popiješ): https://klepetobkavi.si/iz-sibirije/mumija-ali-altajska-skalna-smola.html

Spletna stran bioenergetika Veseljka Tomiča, kjer najdeš kontakt ter informacije o njegovem delu: http://veseljkotomic.si/

Link do rjavih morskih alg: https://klepetobkavi.si/super-prehrana/nocno-popravilo-fitokompleks-ekoloskih-rjavih-morskih-alg.html (ena kapsula zvečer pred spanjem). Predlagam da si pogledaš še prispevek o algah: https://www.youtube.com/watch?v=jPPOWQIrPFk

Punce mene so začele zelo noge bolet od
medenice navzdol mora da sem v 7 tednu je to normalno?? Ima katera izkušnje.. Brala sem sicer da je to kasneje v nosečnosti možno…

Storzek
sem naročila nimam kej izgubiti..bova probala jesti še to… 🙃. Drugače jaz obiskujem bioenergetika tomota… Bom pa tudi preverila tega Veseljkota.. 😉🙂
Midva sicer imava že enega sina že prvi je bil narejen s clomidom res je uspelo v prvo, zdj pa nikakor. Moj ima slabši spermiogram jaz pa slabo ovuliram.Zdj prvi prenos ni uspel drugi prenos bo februarja tako da v januarju probava po naravni.. 🐞🍀In ce februarja ne uspe se nekaj mesecev naravno pol pa konec… Tega bi bila se najbolj vesela po naravnem … Nekak sm si zadala do 40-ega da se mučim potem pa nemorem več sem precej že utrujena od borbe v teh skoraj 4-ih letih, da bi dobila še enega otroka. Vseeno se je lažje sprijazniti ker enega in zdravega že imam. 🙃Na koncu koncev si rečem da sem probala res vse. Edino na Češko nebom šla ker tam baje pa vse v prvo uspe. Men res ni jasno kaj tam nardijo, da tega v Sloveniji ne znajo, da morejo ženske res it čez tok postopkov različnih.. Nevem kaj delajo tam ko tukaj ne… 🤔🤔🤔
Punce vsem ostalim srečno pri gretju in držim fige 🤞🤞🍀🐞še za ostale ki se borite. Ne obupajte.. 💞🤗SREČNO V NOVO LETO 2021 PREDVSEM PA NAJ BO ZDRAVO IN VELIKO OTROK🙃🙂😉🎆🎆🎄🎇🎇🤩💞🐞🍀🤞🐞🍀🤞

Živijo,

Tudi sama se sedaj že leto in pol borim (seveda skupaj v možem 😀) za drugega otroka. Sedaj sem naredila HSC op, kjer so mi odstranili pregrado. Mož ima slabšo morfologijo pri spermiogramu. Sedaj počakam še mesec dni na kontrolo in če ne bo nič gremo v postopek IVF. Se mi pa zdi, da je dr Banova, ki me vodi na Leonišču res dobra in srčna zdravnica. Zanima me, koliko traja od tega da te pošljejo na IVF postopek in da dejansko v postopku si, se pravi da začneš z inekcijami itd.
Upam da nam bo leto 2021 res naklonjeno. Tistim, ki vam je uspelo, vam želim mirno in lepo nosečnost, ostale pa gremo novim zmagam naproti.

Lep večer še naprej

Tudi jaz se vam pridruzujem v bojih v prihodnjem letu. Najin 2. ivf je bil zal neuspesen (po nekaj dneh spottinga je vceraj prisla menstra tako da testa niti delala nisem…) Vsem vam zelim mirne praznike, v novem letu pa debele pluske!
Se beremo 🍀🍀🍀🍀

Hei, punce eno vprasanje. V zacetku decembra sem na polikliniki oddala kri za hormonske preiskave, se zadnje kar imam za opravit pred IVF postopkom. Kri sem oddala ob 1ih popoldne in ne na tesce, ker mi tega navodila ni dal nihce. Zdaj govorim z znanko, ki pravi, da je obvezno na oddajo prit na tesce. Kaksne so vase izkusnje? Hvala za odgovor in lepe praznike se naprej.🙂

sabrina
super, upam da bo pomagalo tudi vama 🙂
bioenergetika Tomota ne poznam, je treba biti pa kar previden kar se teh terapevtov tiče. jaz sem najprej kontaktirala eno gospo ki mi je že po tel. postavila diagnozo da imam predrakave spremembe na mat. vratu in ne vem kaj vse…trdila da če tega niso ugotovili pri odvzemu brisa da vzorca sploh niso dali na preiskave… seveda mi je bilo vse skupaj čudno pa vseeno sem se prestrašila ker je kao priznana bioenergetičarka. zato sem šla še 1x na samoplačniški odvzem brisa, ki je pokazal da je vse ok. treba je najti nekoga ki mu res lahko zaupaš.
nama je uspelo po 3 letih in sem prepričana da so pomagale terapije in dodatki ki sva jih jemala. poleg tega pa sem se znebila stresnih dejavnikov in začela meditirati.
držim pesti da vama uspe 🙂 seveda držim pesti tudi za vse ostale 🙂

Živjo, ne se sekirat! Jaz sem takrat, ko sem imela pregled pri G bila ravno v času, ki je bil idealen za oddajo krvi za pregled hormonov. Tako sem šla po nasvetu G kar direkt oddat kri na Polikliniko in nisem bila tešča. Nihče ni kompliciral, tudi rezultati so bili OK.

Katty229..

Si ok?kako je bilo na UZ upam da je vse ok. Drzim pesti. Drzi se

pikica
1234 dala sem ultrazvok čez… Nwm neki ni blo ok je rekla da je odboj ploda 4mm nejasni psu… Itd.. Mogla bi imet kontrolni ultrazvok zdej 28…pa sem žal zbolela covid +.. Nwm no skoz me neki spika tam dol… 🤔🤔

Živjo punce, jaz sem se po 3 neuspešnih postopkih v dravljah pri uršuli Reš odlocila, da poskusim srečo v ukc lj. Naročena sem konec marca pri prof Bokal, ima katera kaksne izkušnje z njo? So pa kar cakalne vrste, v dravljah tega ni.
Srecno vsem 💖

Toskanska, jaz sem pri njej. Meni je ok. Malo zadržana, ampak vse poštima tako kot je treba.

Pozdravljene,

zanima me kakšne so vaše izkušnje, če ima partner slabše seme (ni katastrofalno slabo, dr.Pušenjak je rekel, da ni nemogoče naravno zanosit a vendar predlaga,da se postaviva v vrsto za ivf, ker je vseeno bilo že takrat več kot eno leto). In tako sva v ambulanti za neplodnost. Jaz sem opravila te krvne preiskave in ultrazvok, partner pa je mogel ponoviti spermiogram in še vedno je slabše kakovosti. Januarja imava spet termin, ko pregledamo vse izvide. Zanima me kaj mislite, bova šla kar takoj v ivf postopek ali bo potrebno opraviti še kakšne preiskave. Že vse to do sem se je vleklo in se kar bojim, če rečejo, da še treba kaj preiskat saj so čakalne dobe zaradi covida vedno daljše. Sva pa v obravnavi v MB.

želim vam/nam vsem čimprej +, pa fajn praznujte

spermiogram_drugi
vem, kako je s tem čakanjem. Midva sva tudi bila v MB, po vseh opravljenih pregledih in preiskavah sva imela končen posvet. Takoj po njem so naju dali na konzilij, kjer pa se je zadeva čisto ustavila.

Vse preiskave in posvete sva imela opravljene v začetku septembra, potem pa do decembra čakala na pismo s konzilija. Ker ga ni in ni bilo (in ker šele po prejemu pisma prideš v čakalno vrsto – medicinska sestra je rekla, da traja ene 3-4 mesece v normalnih razmerah, da prideš na vrsto, groza naju je bila pomisliti na to, kako dolga je zaradi Covida), in ker nama nihče ni mogel svetovati, kdaj bi ga sploh naj približno pričakovala, sva zamenjala kliniko.

Kot vidva se že leto dni pripravljava na postopek in nama je enostavno prekipelo.

Upam, da vama čimprej rata, mogoče se je zdaj v MB stanje kaj popravilo.

Če dodam svojih pet centov. Žal moram povedat, da tudi midva z MB, vsaj kar se tiče začetka postopka in pridobivanja kakršnihkoli informacij nisva imela sreče. Z MB sva bila v kontaktu od februarja 2020 do začetka novembra 2020. V tem času sva bila že ‘skoraj’ na čakalni listi (nisem uspela izvedeti, kaj to pomeni, nekako pa sem doumela, da je to dobra stvar ker si s tem že skoraj pred postopkom .. no ta skoraj ored postopkom nekje ocenjujem da je cca pol leta pred postopkom, vsaj glede na informacije ki sem jih uspela pridobiti kasneje). Na forumu sem zasledila, da se je v zadnjem času pojavila še ‘predčakalna lista’, a pojma nimam kaj naj bi to bilo.
V spetembru 2020 mi je zdravnica v MB povedala da se zdaj na postopek čaka cca 4 mesece. Dobila sva datum za ‘posvet’ konec januarja. Nisem točno razumela zakaj (spet)posvet in zakaj ne pričetek postopka ampak ok. Potem so me klicali v začetku novembra da naju bodo dali na kolegij. Spet ne vem kaj naj bi to pomenilo, ker sva zelo težko prišla do kakšne uporabne informacije.

Mi ze kar postaja zal, da sva se odlocila za mb, vendar sva iz teh koncev…. kako pa je ko se menja klinika? Treba vse od zacetka ali se obcutno skrajsa vse skupaj?

New Report

Close