IVF/ICSI/IUI 2020
Pozdravljene punce,
Najprej vsem en velik objem🤗🤗 ob izgubi in ne uspelem pozitivnem testu, vrjamem da greste skozi težka obdobja in resnično upam, da vam uspe 🍀🐞💞Sama imam enega sina ki bo za slivestra 7let in vseeno bom lažje sprejela, da ne bo uspeha sama sebi sem tudi rekla da grem v to samo enkrat. Oz. Z zmrzjenčkom, ki me čaka seveda ga uporabim punkcije in te inekcije pa ne hvala več. Vem pa da bi drugače govorila, če nebi imela otrok. Zato vrjamem da ne greste skozi lahke stvari in kaj vse je treba zato storiti da prideš do otročka.Sočustvujem z vami.. 😔😔💞💞Sama sem danes delala test od tega k ne moreš čakat…En bolj izmed cenejših testov clear blue imam za 25.12. Tko kot je reku Reš naj ga delam. Ampak že obcutka da sem Noseča nism imela. Test je pokazal negativno torej od 11.12. Ko je bil transfer brala sm da se ze sedmi dan vidi rahla črta tle o črti ni blo duha. Tko da se že danes cel dan govorim da se nej lepo sprijaznim in da nebo božič pokvarjen. Nekak sm se tolažila ds mogoče ker je bil urin ne prvi jutranji in je bil poln teh drlcov belega od te svečke, da ga je to zmotilo ampak če bi bla to nebi smelo biti ovira. Jaahhh tko je mogoče bo zmrzjenćek se odloči ustat notri.. Če ne pa se predam.. Nisem več rosno mlada…punce za vse vas si želim da vam enkrat uspe tiste k pa lepo že grejete pa lepo grejte naprej 🐞🍀🐞🍀💞💞🤗🤗
Mene prsi malo manj bolijo, tudi maternicni vrat se mi zdi nizji, obcasno me spika podobno kot krci pred m, tako da se tudi jaz pocasi pripravljam na zalostno novico. Si pa tudi jaz govorim da dokler se ne vlije je se vedno drobec upanja. Se res bojim delat test… Jooj je tezko to zdele res pred bozicem..
Ampak bo pa res naslednje leto nase… Enkrat more bit! 🍀
Heii
Evo spet jaz.. No danes se mi je pa ulila menstruacija celo dva dni prej kokr bi jo pričakovala… Žal prvi poskus ni uspel.. Sedaj me čaka en zmrzjencek… Kako to gre zdj takoj ze pri naslednji ovulaciji al.. Tega mi noben ni rekel kako ce bo test negativen in ko bo menstruacijea prišla.A kr klicem. Hvala
Sabrina….
Zal mi je…. mislim vsaj kolikor jaz,vem, da utrogestan ne rabis vec jemat. Vseeno pa poklici in vprasaj ginekologa.
Katy ginekolog ti bi moral napisat potrdilo. Po moje no. Meni je ginekologinja napisala ko sem potrrbovala sicer sem jaz rabila zaradi bolniskega staleza.
Ko gres na pregled povej kako je in vprasaj.
Živjo punce,
javljam se po zeloooo dolgem času in bi z vami rada delila mojo zgodbo.
Preiskave so pri meni pokazale rahlo povišan prolaktin, kar pa ni bil razlog za neplodnost, vseeno so mi predpisali tablete Bromergon.
Partner je prvič oddal vzorec in rezultat je bil precej slab zato je začel z jemanjem Profertil kapsul. Drugi vzorec je bil kljub jemanju kapsul enako slab. Nato sva imela posvet na kliniki, predstojnik oddelka nama je pojasnil da je Profertil zelo draga terapija, ki pa nima dokazanih učinkov na izboljšano plodnost zato je nehal z jemanjem.
Začela sem z raziskovanjem alternativne medicine in pred tretjo oddajo semena je začel z jemanjem mumije-altajske smole. Rezultat je bil zelo dober in tako so nama postavili diagnozo nepojasnjena neplodnost in nama predlagali 3 IUI postopke.
Partner ni verjel, da je mumija pripomogla k boljši kakovosti semena zato jo je nehal jemati. Letos sva imela 3 neuspešne IUI-je. Novembra sva imela posvet pri dr. Reljiču in nama je pojasnil, da je bila pri vseh postopkih kakovost semena slabša. Predlagal je IVF s čimer sva se strinjala.
Glede na to, da povišan prolaktin ni bil razlog, možni stranski učinki pa so grozoviti, sem po letu in pol nehala jemati Bromergon. Za podporo pred IVF-jem sem začela z terapijami pri bioenergetiku Veseljku Tomiču, začela sem uživati ekološke zelene alge in vitamin D3 preverjenega izvora in partner je ponovno začel z jemanjem mumije, prav tako ekološke in preverjenega izvora.
Ta teden sem na testu zagledala +, uspelo nama je po naravni poti 🙂
Nisva še čisto dojela ker se nama zdi kar nemogoče, pa vendar je res.
Za vse vas držim pesti in upam, da se vam čim prej uresniči želja, ki nam je vsem ista – biti mama.