IVF/ICSI/IUI 2020
Pri nama je partner tezava tako da druge moznosti kot ICSI nimava, je imel partner ze operacijo TESE kjer so nasli 2 plavalcka (3x je bil spermiogram cista nicla), tako da bo imel se enkrat da lahko uporabijo sveze plavalcke, ce jih se najdejo seveda.
Punce ki ste zagledale + cestitam, ostalim pa vse dobro in veliko srece!
Js nimam nobenih posebnih znakov zjutraj. Le malo bolj sem utrujena, drugače nič. Redim se, ker ne smem bit neki fizično aktivna, drugače sem bila precej in sedaj mi raste trebuh, ampak mislim, da bolj v špeh kot kaj drugega 🙂
me pa malo skrbi, ker nimam res nobenih simptomov, niti kiham in smrkam več ne…stopam v 8t. Me je res strah, upam, da še bije srček…
Zaupanje ti maš jutri UZ v LJ tko kot jaz? Sem vam kr mal fovš k tko super prenašate nosečnost. Js se kr mučim že teden in pol in sem čist izčrpana že in se komej zutrej zvlečem iz školke v službo. Upam da bo kmalu minilo. Danes mam 7t in 3 dni 🙂
Drugače pe na skrbte, če nimate vseh tipičnih sindromov, ker ene ženske jih nikol nimajo.
Nosečke rabim vašo pomoč. Sem 12. dni po transferju. Že vse dni, predvsem zvečer imam rahle krče, tako kot običajno pred menstruacijo. Do sedaj se to štela kot dober znak. Danes pa ne vem, že vso jutro imam spet krče in se kr bojim it na wc, ker se mi kar zdi, da bom našla kri. Se je vam tudi dogajalo kaj podobnega? Ste imele kak dan bolj močne krče? Ker naj bi dobila menstruacijo v naslednjih dneh, se bojim, da se mi bo vsak čas ulilo 😅 testa si pa ne upam delat. Bom raje počakala na krvneva. Tako si vsaj malo podaljšujem upanje.
Živčna in ostale punce, ki čakate UZ. A so vam dali na kliniki kakšno navodilo glede gela Crinone na dan UZ? Ga damo ali tisti dan ne?
Zaupanje, ti si že imela UZ? (oprosti, če si že napisala in sem spregledala.)
Sesa1, pri meni je bilo enako. Samo čakala sem, da se pojavi rdeča tečka, pa se k sreči ni. Drugač sem mela vse simptome PMS. Držim pesti, da uspe. Kdaj imaš krvnega?
Nestrpna hvala, sem kr malo bolj mirna. Krvnega imam šele v petek. Kar mi v bistvu tut ustreza, da potem čez vikend predelam vsa čustva, upam da pozitivna 😊 ampak mam kar točno menstruacijo, tako da če se mi do srede ne ulije, potem sem ma dobri poti. Edino če vsu ti hormini vplivajo tudi na točnost 🤔 v glavnem sem kar pozitivna ampak današnji jutranji krči so me malo vrgli iz tira 😅
Nestrpna, živčna, pika viva in ostale upam, da vse zagledate srčka na UZju ❤
js sem mela uz prejšnji teden. Crinone gel si dajem vsak dan od puncije dalje in ni prekinitve do 12.tedna! Na dan uz sem si ga dala zjutraj kot vsak dan.
Uz naredijo vaginalno in ta gel nič ne moti. Povedo, če je na pravem mestu in če bije srček, natisnejo slikico, povejo velikost in svetujejo, da si na bolniški do pregleda pri svojem gin.
Sedaj čakam na pregled pri svojem ginekologu. Ga imam ta teden. Zato me skrbi, ker ne čutim nič simtomov, upam, da še bije srček … sem precej nestrpna zaradi tega…
pika viva, odvisno je, če imaš svoj ciklus menstruacije ali pa če si po punkciji. Če si po punkciji je proizvodnja progesterona tako zmanjšana, ker jih vzamejo ven, da ga telo ne proizvaja dovolj in ga morajo dodajat. Če pa imaš svojo ovulacijo in ti vstavijo zamrznjenčka, pa si v naravnem ciklusu…in potrebe po dodajanju. Progesteron služi za vzdrževanje nosečnosti. Po 12.tednu to nalogo prevzame posteljica. Lahko ga dodajajo tudi ženskam, ki nimajo dovolj progesterona….
sesa1 jaz sem po transferju en dan čutila kaj, drugič sem mela krče, tretjič, ko sem šla na veliko potrebo sem se bala pritisnit, ker me je bolelo v spodnjem delu trebuha in sem imela občutek, da imam vse trdo in napihnjena. V bistvu kot pred M. In vedno, ampak res vedno sem gledala kakšen vložek imam, če je kaj rdečega, ker sem se napenjala… in še mal tekočine od crinone gela je poteklo in sem skoz mislila, da neki teče ven. Sem šla tudi na wc, če me ni bilo lulat, da sem videla, kaj se dogaja…in potem sem počakala test in je bil +. Sama ga nisem delala.