IVF/ICSI/IUI 2020
Jap
Pozdravljene vse skupaj, naj povem, da verjetno sem že zamudila svojo priložnost, a vseeno bi še poskusila. Žal o otrocih prej nisem razmišljala, a sedaj si samo želim otroka. Kaj narediti? Kam se prijaviti? Kje sedaj opravljajo, da bi cimprej prisla na vrsto, saj je mi cas glede na starost dragocen. Zelo bom hvalezna, ce se bo katera punca odzvala. Zapadam v depresijo. Ne vem kaj sem vsa ta leta mislila.
Pozdravljene vse skupaj, naj povem, da verjetno sem že zamudila svojo priložnost, a vseeno bi še poskusila. Žal o otrocih prej nisem razmišljala, a sedaj si samo želim otroka. Kaj narediti? Kam se prijaviti? Kje sedaj opravljajo, da bi cimprej prisla na vrsto, saj je mi cas glede na starost dragocen. Zelo bom hvalezna, ce se bo katera punca odzvala. Zapadam v depresijo. Ne vem kaj sem vsa ta leta mislila.
Da se še jst mal oglasim..se dva dni pa delam test😊me ze grozno mika ampak bom počakala še ta dva dni da bo use po ps-u…. sezmer mam napet trebušček, joške me bolijo tko ob straneh..tud bradavice se mi zdijo neki drugačne…mal me špika sem pa tja z useh strani…m. naj bi dobila učer,sam od teh ush hormonu nevem če se lahko kej na to zanašam… ko grem lulat se mi zdi kot da se nism polulala do konca😅😅nevem kako bi drugač to pojaslna sj veste kaj mislm😆 upam da bo tale božič res nekaj posebnega in ga zadnič praznujeva sama marsenaa ma more bit to to💪💪 držim pesti za usse da nam končno uspe
Stara novinka: pomoje tud boš najprejna vrsti v dravljah…in nikoli ni prepoznoo vsoo srečoo tudi tebi🍀
Marsena negovor hahhha moj prav da sm že čist blesava…tud js mam take popadke se gledam u špegu preverjam prsi…drugače pa uredu se probavam zamotit…full hodm na sprehode…pa ena kolegica kateri sm to zaupala mi tudd zelo prav pride sva obe na ćakanju še sosede tko da velik kofetkava…je tud pred kratkim rodila in ko ji govorim kaj se mi dogaja pa to se mi sam smeji pravi da je to to…😊😊upam da ma prav🙃
Marsena negovor hahhha moj prav da sm že čist blesava…tud js mam take popadke se gledam u špegu preverjam prsi…drugače pa uredu se probavam zamotit…full hodm na sprehode…pa ena kolegica kateri sm to zaupala mi tudd zelo prav pride sva obe na ćakanju še sosede tko da velik kofetkava…je tud pred kratkim rodila in ko ji govorim kaj se mi dogaja pa to se mi sam smeji pravi da je to to…😊😊upam da ma prav🙃 all boo mora bit💪