Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2020

IVF/ICSI/IUI 2020

Jap

Fracek
dva dni še pa imam krvnega 🙂 Kako se počutim…saj ne vem, testa sploh ne bom delala prej, ker kar nekako uživam v ˝simptomih˝. Ok mogoče se sliši malo mazohistično ampak za vsak slučaj, če to delajo hormoni bom ˝uživala˝še ta dva dni v tem, da sumim, da bi lahko bilo kaj, ker me boli križ, vmes me špika-kot krči, boli me spodaj na momente, prsi so še vedno občutljive, zjutraj mi je bilo slabo ko sem hotela pojest zajtrk, ko mi je moj dal lupča pa še bolj, ker sem vohala vse kar je jedel…kosilo je tudi šlo bolj tako tako mimo…v bistvu mi nič ne diši, voham pa ko tak kuža- čeprav sem že imela prej vonj kar dobro razvit. Tako, da upam, da ni to tisto vse v˝glavi˝, ker mi je bilo že v preteklosti tudi slabo pa kovinski okus pa ne vem kaj še vse…ampak se mi pa vseeno zdaj zdi malo drugače…bomo videl kaj naj rečem…mogoče bo pa božič ob vsem sranju, ki nas obkroža letos vseeno poseben 🙂

Juj Marsena, kako je to lepo brat, ne glede na bolecine in slabosti 😅. Porocaj o lepem rezultatu cez 2 dni. Vso sreco ❤

Živjo,

v kolikšnem času ste prišle v MB na vrsto za HyFoSy pregled?
Hvala in srečno vsem 🙂

Zelda, po tistem, ko sem dobila napotnico, sem javila 1. dan naslednje M in sem prisla takoj na vrsto. Je pa bilo to pred epidemijo, trenutno pa verjetno vse deluje po sistemu cakalnih vrst v Mb. Poglej si zadnje obvestilo na spletni strani, morda tam kaj vec izves. Lep pozdrav in vse dobro.

Zelda, po tistem, ko sem dobila napotnico, sem javila 1. dan naslednje M in sem prisla takoj na vrsto. Je pa bilo to pred epidemijo, trenutno pa verjetno vse deluje po sistemu cakalnih vrst v Mb. Poglej si zadnje obvestilo na spletni strani, morda tam kaj vec izves. Lep pozdrav in vse dobro.

Pozdravljene vse skupaj, naj povem, da verjetno sem že zamudila svojo priložnost, a vseeno bi še poskusila. Žal o otrocih prej nisem razmišljala, a sedaj si samo želim otroka. Kaj narediti? Kam se prijaviti? Kje sedaj opravljajo, da bi cimprej prisla na vrsto, saj je mi cas glede na starost dragocen. Zelo bom hvalezna, ce se bo katera punca odzvala. Zapadam v depresijo. Ne vem kaj sem vsa ta leta mislila.

Pozdravljene vse skupaj, naj povem, da verjetno sem že zamudila svojo priložnost, a vseeno bi še poskusila. Žal o otrocih prej nisem razmišljala, a sedaj si samo želim otroka. Kaj narediti? Kam se prijaviti? Kje sedaj opravljajo, da bi cimprej prisla na vrsto, saj je mi cas glede na starost dragocen. Zelo bom hvalezna, ce se bo katera punca odzvala. Zapadam v depresijo. Ne vem kaj sem vsa ta leta mislila.

Stara
novinka mislim, da bos najhitreje prisla na vrsto Dravljah. Najbolje da jutri poklices tja (kontakt in vse najdes na splet. So pa kar odzivni.) in ti bodo dali vse informacije. Sama sem z njimi precej zadovoljna.
Vso sreco! 🍀

Da se še jst mal oglasim..se dva dni pa delam test😊me ze grozno mika ampak bom počakala še ta dva dni da bo use po ps-u…. sezmer mam napet trebušček, joške me bolijo tko ob straneh..tud bradavice se mi zdijo neki drugačne…mal me špika sem pa tja z useh strani…m. naj bi dobila učer,sam od teh ush hormonu nevem če se lahko kej na to zanašam… ko grem lulat se mi zdi kot da se nism polulala do konca😅😅nevem kako bi drugač to pojaslna sj veste kaj mislm😆 upam da bo tale božič res nekaj posebnega in ga zadnič praznujeva sama marsenaa ma more bit to to💪💪 držim pesti za usse da nam končno uspe
Stara novinka: pomoje tud boš najprejna vrsti v dravljah…in nikoli ni prepoznoo vsoo srečoo tudi tebi🍀

Je težava, če ravno nisi s tega konca pri postopkih?
So postopki pri vseh izvajalcih identični?
Nekaj punc se je tožilo čez zdravnika, zato vprašam. Hvala za dobre želje, tudi vam želim, da vam uspe.

Stara novinka…nobenih težav, nima veze iz kje si…. če misliš te komentarje čez dr reša…nevem js mam z njim čist ok izkušnjo… me je pa tud mal zamoril k sm prebrala kup forumov kjer nimajo nič lepega za povedat… ampak zdaj ko sem ga spoznala mi ni nič žal da sm se prijavila v dravlje.

stara
novinka, neplodnostno kliniko si lahko izbereš ne glede na svoje območje stalnega prebivališča.

Kot so dekleta napisala, so Dravlje najhitrejše, če pa si čez 40., te pa tudi na GK LJ vzamejo nekoliko prej.

Pravica do plačanih IVF postopkov ti pripada do 43. leta

Sem mislila, če vpliva na težjo izvedbo kakšnih postopkov.

Sem mislila, če vpliva na težjo izvedbo kakšnih postopkov.

Fracek
hvala upam, da bom jutri slišala kaj lepega.
Jagoda1212
kako se pa ti kaj držiš? Jaz imam jutri test in danes me je vse skupaj ulovilo…ne morem se pomirit, kar tak ˝strah˝ imam v trebuhu in kar preverjam me še kaj boli, so prsi še občutljive…ko me nekaj časa nekaj ne boli sem že kar malo v paniki…ampak ne sama ne bom preverjala, jutri grem na krvnega potem pa počakam na klic…

Marsena negovor hahhha moj prav da sm že čist blesava…tud js mam take popadke se gledam u špegu preverjam prsi…drugače pa uredu se probavam zamotit…full hodm na sprehode…pa ena kolegica kateri sm to zaupala mi tudd zelo prav pride sva obe na ćakanju še sosede tko da velik kofetkava…je tud pred kratkim rodila in ko ji govorim kaj se mi dogaja pa to se mi sam smeji pravi da je to to…😊😊upam da ma prav🙃

Marsena negovor hahhha moj prav da sm že čist blesava…tud js mam take popadke se gledam u špegu preverjam prsi…drugače pa uredu se probavam zamotit…full hodm na sprehode…pa ena kolegica kateri sm to zaupala mi tudd zelo prav pride sva obe na ćakanju še sosede tko da velik kofetkava…je tud pred kratkim rodila in ko ji govorim kaj se mi dogaja pa to se mi sam smeji pravi da je to to…😊😊upam da ma prav🙃 all boo mora bit💪

Stara novinka ne ne vpliva… sam bol zoprno je zate, da se moreš vozit took daleč…ker moraš kar veliikokrat pridt…

Aja je treba velikokrat priti. Ampak v Mb pa verjetno bo treba še dolgo čakat na predčakalni listi, ne vem koliko to pomeni. Ve mogoče katera?
Res hvala za vse informacije.

Ja ko začneš z hormonsko terapijo(z inekcijami) te spremlajo, hodiš na ultrazvoke da vidijo kaj dogaja…

New Report

Close