Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2020

IVF/ICSI/IUI 2020

Pele koliko pa ga. Karmen računa? Kolikokrat se ponavadi pride k njej? Jaz srm že nekaj časa nazaj želela k njej priti pa nisem vedela ali sploh še dela ali je že upokojena. Pa tudi baje samo dela puncam, ki so že v postopku ivf, prej pa ne verjetno? A to dela med samim postopkom ivf, ko se že začneš špikati z injekcijami?

Lucky555 a da bi bila kakšna genska okvara ali kaj takega pa niso gledali? Mislim se ni videlo? Mogoče bi lahko poskusila še refleksoterapijo ali pa akupunkturo baje tudi koristi pri ivf. Držim pesti, da bo naslednji postopek pa uspešen 💕🍀

Punce, tiste, ki ste zagledale plusek čestitam 😀💪 le tako naprej, ostale vam pa sledimo kmalu ☺️

Ena je napisala, da ima tudi marca predivden ivf pa sem pozabila katera🙈 uglavnem se bomo spodbujale 😀💪

lucky555
: Pri nama je podobno. S to razliko, da sem (v dveh postopkiih) pridelala 14 celic pri punkciji, od tega 6 zarodkov (2 transferja 5 dni po punkciji, 3 transferji zmrznjenčkov, 1 še čaka na marec). Ampak rezultat je ravno tako en velik minus in eno samo razočaranje za razočaranjem.
Ne vem, koliko energije bo še za igranje te loterije 😉 Se mi zdi, da bi bilo enako (ne)uspešno po naravni poti. Danes nisem ravno optimistično razpoložena…

Pozdravljeni,

barb197 meni so tudi na 2.UZ med pikanjem zaznali polip in so rekli, da se bodo odločili, če bo transfer prestavljen. Potem pa ni noben več nič o tem govoril…in sem imela transfer po 5.dnevu, ni bil še popolnoma zrel noben. Vstavili so mi enega in enega zamrznili. Še vedno je vse v redu. Upam, da bo še naprej…6-7t.

Sprašujem pa sedaj ostale, ki čakate na UZ in že nosite pod srčkom…Danes sem bila v službi tako čustveno občutljiva, skoz jokam, za vsako malenkost. Telo se počuti v redu, ne bruham, nič mi ni slabo, ampak čustva pa me hecajo. Ima še kira izkušnjo s tem tako, da se kar smili sama sebi in joka…za vsako malenkost? 🙁 Seveda prosim za nasvete…

Živčna, kako si danes? So se dlabosti kaj umirile?

Misika99, čestitke😊.

melinda genetiko zarodka se gleda po več zaporednih splavih..
sma pa prosila za genetiko pri obeh nasploh, junija imava termin, ce ne uspe..
midva sva oba športnika in se zdravo prehranjujeva.. se kave več ne pijeva.. v te stvari pa ne verjamem preveč.. sem ze bila na akupunkturi zaradi druge stvari in ni bilo nic učinkovito..

Oooo zaupanje hvalaaa, si me zdaj kar razveselila 😍 jutri imam spet UZ in bomo videli, kaj bo 😉
Tebi pa srečno do konca 🍀
Sicer pa jaz sem že zdej čustveno čist občutljiva, kaj šele bo 😋

Melindaa, cena pri Karmen je nenormalno nizka, prvi obisk je 30 eu zaradi diagnostike, naslednji obiski po 20eu.V postopku rabiš nekje od 7 do 10 obiskov.
Jaz sem za 4 terapije akupunkture placala 180 eu , rezultat pri punkciji pa je bil nič celic.
Karmen je enkratna oseba, da ti toliko volje, ko si najbolj na tleh, da se že zaradi tega splača stopiti do nje.
Trenutno dela samo na svojem domu, zaradi bolniške.
Zanimivo je to, da obiske pri njej svetuje tudi dr.Reš.
Svetujem ti, da jo pokličeš in ti bo vse na lep in strokoven način pojasnila.
Aja v eni reviji Zarja je ena novinarka tako lepo napisala o njej ( mislim da je revija izšla april 2015) drugače pa v iskalnik odtipkaj Karmen Stropnik Jeretina in si clanek preberi.
Tebi pa iz vsega❤srca želim USPEH.🍀

Živijo punce, jaz se malo oglašam po ponedeljkovem pozitivnem testu. Sedaj sem 5 teden.
Se še kateri dogaja, da ne spi?
Živčna in zaupanje kako je pri vama?
In pa zgleda sem dobila kar oster prehlad, kašljam fejst 🙁
Pika viva kako si ti?
Punce vse lepo vam želim ❤

Živijo Misika99 pa jaz se vredu cakamo na UZ Ane hehe sicer me je obšla razla slabost zjutraj pa boleče zize ampak mi je cis useen sam da se pikica razvija pa raste 😊 aja pa kiham zelo veliko nisem prehlajena sam kiham 😊

Miskska99 nespanje je tudi moja težava 😅 še nikoli nisem imela težav s spanjem, sedaj pa se zbujam ob 5ih, ali pa še prej, in potem ne morem zaspati nazaj. Živčki delajo na polno, pa imam še cel teden so krvnega testa 🙆‍♀️

Zaupanje to je pa edini simptom očitno ki me je zgrešil – čustvena nisem še nič kar je zanimivo, ker ponavadi me je na hormonih lih to dajalo.

Misika99 čestitke tudi od mene 🙂 Se kar nabiramo lepo… zgleda da to leto bo uspešno 🙂 Glede nespanja se pa jaz borim že od 5 dneva po vstavitvi nekje… Najprej boleč trebuh in želodec, zdej pa to neprestano tiščanje na stranišče 🙂 Ampak to je vse sam znak da smo na pravi poti 🙂

Nestrpna mal sem si vzela frej od službe tko da sem bla dva dni na dopustu in iskala kaj od hrane mi paše, na kolk časa morm jest, kolk količinsko… Tko da bruham ne več, je pa labost še vseeno prisotna čez cel dan. Ampak taka, da se da zdržat 🙂 Danes sem že nazaj na šihtu, hrane sem si pa tolk nesla sabo, kot da grem v kak bunker 😀 pa cel dan mal grizljam… zanimivo mi ful bl slane in mastne stvari pašejo in OHji, ki jih prej sploh jedla nisem.

Kaj pa vam od hrane najbolj ustreza? Se še katera boli z celodnevnimi slabostmi, bruhanjem?

Zdravo dekleta,

najprej čestitke vsem tistim punca, ki jim je že uspelo zanosit ter držim pesti za vse tiste, ki ste tik pred ciljem- da le uspe 🙂 Oglašam pa se za tiste, ki smo malo bolj zadaj, če kateri pridejo kakšne informacije prav…včeraj sva imela posvetovanje na katerega sva bila naročena z obvestilom, da sva uvrščena na čakalno listo. Dodelili so naju v skupino glede na to, kdaj bi morala dobiti menstruacijo. Dobila sem napotke, kdaj začeti jemati tablete-dobila sem Lindynette, potem pa datum za prvi UZ, ki bo če bo menstrualni cikel potekal v času od 11.3-18.3, v začetku aprila. Nato naj bi naslednji dan začela z injekcijami, nadaljnji UZ-ji se bodo določili kasneje. Če bo vse po planu predvidevajo punkcijo proti koncu aprila. Ko gledam datum se zdi še tako daleč, ampak saj je pravzaprav čisto logičen postopek ampak včasih se tista velika želja malo umika logiki 😉

Pika viva naj ti hitro mine do ultrazvoka, kjer bos zagledala svojo pikico, ki ji bo hitro bil srcek ❤ tudi vsem ostalim noseckam zelim le najbolse ❤.
Marsena zelo hitro bo minilo.
Jaz grem pa jutri v 3. postopek. Najprej mi je sestra rekla da moram priti cez 3 mesece..potem pa so ugotovili da glede na to da sem imela stimulacijo nazadnje avgusta 2019, da grem lahko ze takoj s to menstruacijo. Tako da jutri zgodaj vstat in v Lj po inekcije 😊. Sem pa bila danea tudi pri Karmen..ce ne drugega se vsaj sprostis in malo pomesiras…ce bo pa uspeh pa sploh super.

Pikapolonica hvala upam da res hitro mine pa da bo Use uredu 😊 no fajn da lohka greš kr takoj upam da bo ta postopek uspešen, res ti želim veliko sreče 💪💪🐞🐞🐞

Pikapolonica, srečno.

Živšna, Mišika, Pika viva, Zaupanje in ostale nosečke… Kako je s simptomi pri vas? Meni se kak dan zdi, da mi je slabo, utrujenost in vse kar spada zraven. Naslednji dan pa nič in obratno. A si že vse domišljam? Malo me že živčki dajejo pred UZ.

Vse ostalim, ki se trudite, želim veliko uspeha in držim pesti.

Nestrpna pri meni je še vedno isto. Danes sem spet bruhala kot vidra za dobro jutro 🙂 Slabost čez celi dan… Tudi mene drugače že fuuul dajejo živčki ali je vse ok, a bije srček,…
Komej čakam 25.ga da bo konec tega mučenja. Vsak teden ko mine praznujem to, da ni krvavitve in da je še v meni, čeprov ostaja ta grenek priokus kaj če srček ne bije…

Jaz sem zelo utrujena, zgaga me peče non stop, boleč križ pa one zgornje so še bolj boleče. Slabosti pa zaenkrat še nimam.
Pogumno punce, tudi uz-ji bojo ok. Jaz ga imam šele 2.3. to čakanje je res grozno…

Uh moji znaki Utrujena skos, boleče zize, izostrenj vonj, bolečine v križu, slabosti se tudi jaz nimam. Misika99 čudno da nimama skupi UZ js ga mam 3.3. Pa na isto sma ble.

Ne vem… Mogoče je že gužva bila za ponedeljek, pa ste ene dobile torek.
Samo, da bo vse ok. 😉 Mene večinoma bolj po desni špika (baje je to normalno) ne vem… Upam, da bo ok

Ja možno da je guzva že v pondelk sm se veselila da se boma vidle 😊 Tut mene spika bolj po desni strani ja kokr sm brala je to normalno. 😊

New Report

Close