Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2019

IVF/ICSI/IUI 2019

Spelchy1987, kako je bilo na UZ?

Evo 6 t in 3 dni, viden srčni utrip 120 na min 🙂 drugi zarodek se žal ni prijel. Sicer nama je zdravnica kr direkt povedala da naj se ne veseliva preveč do nuhalne kajti veliko je splavov ampak js sm vesela k radio 🙂

Hvala Kate4, sej bo pri tebi vse oki… petek bo hitro tu…. spelchy1987 kdaj mas pa nasljedni uz? In cestitke,je pa res jaz vse se z rezervo jemlem pol enkat po 10t pa bom mirna…

Spelchy1987, a ti si tudi 6t 3d. 😀 Toliko bom jaz v petek. Res upam, da se bo videl plodek tokrat. Držim pesti, da se vsem lepo izteče.

Dobro jutro,
danes sem 13 dan po transferju, ki je bil 3 dan po punkciji. Imam ze 4 dni rjave izcedke, danes naredila test in je negativen. To je bil drugi postopek ivf. Nisem si mislila da me bo tako potolklo, kar mislila sem da bo tokrat sigurno uspelo.. sicer imava zdaj enega zamrznjencka ampak sploh ne morem misliti pozitivno da nama bo kdaj uspelo. Trudiva se 4 leta.. a katera ve kaksn je postopek pri rešu z zamrznjenckom, dobis kaksne injekcije ali karkoli? Hvala vsem in lp

Mislim da pri zamrznjenckih greš lahko takoj z naslednjo M v postopek in mislim da ne rabiš nobenih inekcij kot sem jaz z tem seznanjena 🙂 bodi pozitivna,veliko puncam rata z zmrznjencki 🙂
Jaz pa sem se ucer pri njih naročila kar na nuhalno in na dvojni hormonski test. Dvojni hormonski test imam 27.11 nuhalno pa 18.12. dons sm se naročila se pri svoji ginekologinji,pri njej mam pa prvi pregled 3.12

upanjapolna vem da te potre neuspesni postopek…. Ce ti na hitro povem svojo zgodbo… imela sem 2 postopka pri dr. Resu neuspesno celi zapleti in pristala na operaciji…. po dolgem premisleku in 1letnem premoru sem sla v MB kliniko… Zanosila in splavila v 7t… zopet sem rabila pol leta da sem sla v postopek z zamrznenckom…. No in iz pingvincka je ratal krasen fantek zdaj star 2in pol leti…. Tako da ne obipaj,upam da ti moja zgodba ulije voljo in da vidis da nisi edina😊… No zdaj sem pa v drugo noseca… Spelchy1987 ooo ti si ze vse datume zabukerala 😊… No sej prv pozitiva veliko pomeni,jaz imam za enkrat sam datum pri svojem gin. 4.12… Kako se drzis pika viva,kaj novega?

Ne bi js zabukirala vse datume ampak tle k sva se midva zdravila pri resu v Dravljah delajo tud nuhalno in vse te teste in itak me je vprašala če bom pri njih delala in mi je pol datume dala 🙂 sej se bolš,mam zdj mir 🙂

Punce nič nebo je šlo naprej.. Hormon je padel. Zdaj edino ker sem nehala krvavet mi bodo dali tabletke da se bom scistila., potem pa v nove boje 😊🐞🐞💪💪

Joj pika Viva res mi je žal zate! Ostani močna in pogumna ,želim ti vse dobro.drzim pesti da uspe v naslednjem poskusu

Ooooo ne, Pika viva…. Res mi je žal. 😔 Upam, da imaš vsaj svojega ob sebi, da te malo bodri. Zdrži čez to, in potem, kot sama praviš, v nove boje. Samo močna ostani in pozitivna. 💪💪💪🤗🤗🤗

Spelchy1987, Kate4 imam vso podporo bližnjih, ki jo trenutno potrebujem. Ubupati nikoli pozitivna vedno 😊 glede na to da je bil prvi poskus gledama samo naprej in pozitivno, imava tudi 2 pingvincka tako da upam da hmalu v nove boje😊 vam pa vsem želim lepe nosečnosti pa ko bo kaj novega. Se vam 100% oglasim 🥰🥰💪💪

Pika viva vsec mi je da si pozitivna,to veliko pomeni…. Na koncu dobimo nagrado vrjemi…. Jaz mislim da z januarjem bos lahko ze sla v novi postopek… Je pa hudo vem….

Pozitivna nas drži pokonci drugace ne gre 😊 ja je hudo vendar pravim boljše zdaj ko pozneje ko bi blo se težje.. Ja upam da potem hitro skočimo v noč postopek 😊💪💪

Evo, da poročam o svojem prvem UZ v LJ. Tokrat se je že videl plodek, ne še pa srček. Ampak, pravijo, da je vse o. k. za ta teden. Sem jih vprašala kako se zdaj štejejo ti tedni pa so mi rekli, da se šteje od prenosa zarodka dalje. In, glede na to, da bo pri meni jutri 1 mesec od prenosa, je to, da se še ne vidi srčka čisto o. K. Tako da – vesela full. 😀

Pika viva zelooo mi je zal…. Saj ves pozitivno gledati naorej in verjemi da se bo obrestovaloo… 😘😘😘Cestitkee kate4…. Kdaj imas naslednji uz?? Jaz ga imam v cetrtekkk zelo sem neucakana….👶👶👶👶

Hvala 24+.😀 Naslednji UZ imam pri svojem ginekologu, in sicer 27.11., torej skoraj 1 teden za tabo.

Zal mi je pika viva da se je tako koncalo:( ja moramo biti pozitivne..jaz mam danes prvi dan prave krvavitve-menstruacije in sem se narocila za naprej, ker imava zamrznjencka. Narocila me je na pregled 3.dec.kar bo ze 19.dan cikla.. ne vem ce se bo to izslo da bi ze v tem ciklu dobila zamrznjencka, ni to ful pozno? Kdaj ga ponavadi vstavijo? Hvala in pozdravcek vsem

Spelchy1987 hvala za odgovor!
Me je pomirilo kar ste napisala. Vcasih se res ne ves kam obrnit ker je vse tko novo…
Zdej se ukvarjam s tem da se nikjer nic ne dogaja.. 😁 Upam da je vse ok, potrpežljivo cakam na karkoli, mi je pa vcasih cist utopično razmisljat o tem da nama bo kar v prvo uspelo…
Pikaviva, kapo dol za pogum in upanje! Vso sreco in en plusek vam zelim cimprej!
Pa tudi vsem ostalim vam, res ste borke, upam da bom sama tko polna upanja ko bo cas za to.
Ce smem vprasat, tiste ki imate s tem izkusnje. Kaksne ste imele vgnezditvene sindrome?
Lep pozdravcek vsem!

Spelchy1987 hvala za odgovor!
Me je pomirilo kar ste napisala. Vcasih se res ne ves kam obrnit ker je vse tko novo…
Zdej se ukvarjam s tem da se nikjer nic ne dogaja.. 😁 Upam da je vse ok, potrpežljivo cakam na karkoli, mi je pa vcasih cist utopično razmisljat o tem da nama bo kar v prvo uspelo…
Pikaviva, kapo dol za pogum in upanje! Vso sreco in en plusek vam zelim cimprej!
Pa tudi vsem ostalim vam, res ste borke, upam da bom sama tko polna upanja ko bo cas za to.
Ce smem vprasat, tiste ki imate s tem izkusnje. Kaksne ste imele vgnezditvene sindrome?
Lep pozdravcek vsem!

New Report

Close