IVF/ICSI/IUI 2019
Hej 🙂
Da se malo javim…v postopek z zamrznjencki bi mogla v avgustu, pa smo bili na morju v casu ko bi morala na uzje. Takrat so mi sestre rekle da naj se raje odpocijem in pridem septembra…potem sem jedla primolut-nor za sprozitev m ter od 3-7dne Femaro…potem ko bi morala na uz me je pa zagrabil isias ki traja se danes. Poleti so mi ugotovili hernijo 😞
Postopek sem morala prekiniti in ker grozne bolecine se kar trajajo nimam pojma kdaj bom sla sedaj. Pa tudi strah me je ce se v primeru nosecnosti tole ponovi. Ker jemljem narkotike pa se se vedno zvijam zaradi bolecin.
Drugace pa moj prvi Ivf ni uspel s svezim, zamrznjencke smo morali zal uniciti 😥 zaradi razhoda s partnerjem.
V 2.Ivf sem zanosila z svezim zarodkom, beta nekaj cez 200 vedar je sledil ss v 8 tednu-prenehal biti srcek… 5 zamrznjenckov iz tega postopka niso preziveli odmrznitve.
Sla sva v 3 ivf, svezi zarodek so mi vstavili 24.decembra in imava navihano 2letnico 😍, cakajo pa se 4je zamrznjencki po katere sva imela namen sedaj.
Tako da drage moje, mocne smo in vsem ki cakate svoje 1 cudeze iz epruvetke posiljam 🍀🍀🍀za sreco
Tasy550 čestitke, to je res čudovito prebrati 🙂 Ali je katero zdravnik opozoril, da med jemanjem Femare ne smeš piti alkohola (govorim o deci vina pri večerji)? Kaj pa telesna aktivnost, večji fizični napori? Je to ob jemanju takšnih zdravil odsvetovano ali ste brez težav nadaljevale običajen življenjski stil, kljub takšnim hormonskim zdravilom?
Po zadnjem UZ 3.10 dobila inekcije gonal 150ml in cetrotide 0.25, jutri kontrolni ultrazvok upam da bo vse ok in bo lahko sledila punkcija v ponedeljek kot je bilo načrtovano. Spremlja me napihnjenost to je najbrž normalno od inekcij. Danes ko sem šla na wc sem opazla obilen izcedek iz nožnice zelo gosto brez barve, je to normalno?
Lp vsem ki se trudimo in vsem ki jim je že uspelo 😊😊💕
Zivjo soborke 🙂
Obcasno vas berem in drzim pesti za vse, ki cakate pluske. Nama je uspelo s 4im transferjem in sedaj sva ze v 30 tednu 🙂
Tistim, ki ne uspe s svezim zarodkom priporocam da greste takoj naslednji mesec z zamrznjenckom dokler ste se polne hormonov heheh – nic cakat 3 mesece.
Je katera tukaj, ki bi potrebovala Crinone? Imam 2,5 skatli pa mi je skoda to vreci v smeti.
Pozdravljene! Se moja zgodba na hitro..diagnozo naj bi imela zgodnjo menopavzo. 3 ivf oz., icsi poskus (z zamrznjen kom uspel) 22.9. So mi vstavili ter po 14dneh beta hcg 3999. Kar je bilo pohvaljen in je super.
Problem je pa ta da sem včeraj zbolela, vročino sem imela 38,3 in danes ko se zbudim so uplahnile tudi dojke (ni bolečin) slabosti imam pa rahle, in te se vstajajo.
Ali mislite, da bi lahko slo tole vse skupaj z vročino in dojkami po vodi? Splav..? Hvala za odgovore, in vsem zelim da cimprej zagledate +
Pozdravljene,
morda tema ni čisto prava, vendar ste tukaj najbolj aktivne 🙂 Ali se katera med/pred postopki/v preteklosti kadarkoli posveča tudi alternativi? Mislim predvsem bioenergetik, bioresonanca, akupunktura. Pozna katera kakšnega bioenergetika, ki trenutno deluje in je že pomagal kakšni znanki/prijateljici? Tudi če sem skeptik, želim poskusiti tudi to. Škoditi ne more.
Hvala
Zdravo punce. Po daljsem premoru sem spet v postopku z zamrznjencki, tokrat z estrofemom in estimo… V ponedeljek sem imela vstavitev tako da je danes tretji dan. Danes sem bla izpostavljena eni zlo stresni situaciji in od takrat me ful spika pri desnem jajcniku. Prej sem mela samo zlo cudn filing v trebuhu, vetrove in obcasne krce. Sicer ze tri dni skoz lezim razen ko si prpravlam kej za jest.
Skrbi me, da je kej narobe sploh zarad tega nepricakovanga velikega stresa. Ima katera izkusnje s tem? Je mozno da je to zaradi zdravik, ki jih se zmerej morm vzet 3x na dan? Al pa da je to vgnezditev in se tko cuti? Ful se nocm obremenjevat ampak me je res strah.
Veter234 nama po 4-ih IVF postopkih ni uspelo. Do transferja sva prisla samo 1x. Potem sva sla k bioenergetiku Stanku Filipicu in takoj naslednji mesec sem spontano zanosila. Stanko nama je tudi rekel, da ce sedaj ni, naslednjic zagotovo bo in tudi tako je bilo. Sedaj sem ze v 36 tednu nosecnosti. Njegov kontakt 041816244. Deluje pa v biotermah Mala nedelja.
Pozdravcek vsem. Veckrat berem forum in drzim pesti za vse. 🍀🐞
Veter 234 ti pa povem kako cudezno sem jaz zanosila. Reseva nama je dala zelo malo moznosti,slab spermiogram in nizek AMH (0,3). Na hormonske inekcije z najvisjo dozo sem se slabo odzvala, samo 2 folikla in se tukaj ni bilo jajceca. Drugic brez hormonske podpore 1 jajcece, ki se ni oplodilo, potem sem bila 2 postopka na Clomidu, tretjic jajceca spet ni bilo, cetrtic eno jajcece, ki se je oplodilo, vendar transfer ni bil uspesen. Na desni strani imam neprehodni jajcevod in mi je Reseva rekla, da na desni ne morem zanositi. Se pravi, kadar je ovulacija na desni ne morem zanositi. Po cetrtem postopku sem zelela pavzo, si psihicno opomoci. 31.1. sva bila pri Stanku, 8.2.zadnja menstruacija. Spontana zanositev na desni strani. Je sla Reseva gledat izvid od laparoskopije, ce res desno ni prehodno. Je rekla da ne ve kako, ampak je bila ovulacija zagotovo desno. Cudezi se dogajajo😊Vso sreco vsem puncam🍀🐞veter234 javi kaj se bos zmenila🐞🍀