Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2019

IVF/ICSI/IUI 2019

Kaja hvala… 😁

A si prepricana zase da ni le vgnezditvena? Ker je ravno 6 dan. Pa glede na to da pises, da je roza izcedek. Malo se pocakaj in ne obupaj takoj 💪

Kaja hvala… 😁

A si prepricana zase da ni le vgnezditvena? Ker je ravno 6 dan. Pa glede na to da pises, da je roza izcedek. Malo se pocakaj in ne obupaj takoj 💪

Bila sem v postopku z zamrznjenčki s Femaro v LJ. Danes naj bi imela transfer zamrznjenčka in ponoči me je presenetila menstruacija. Glede na UZ in krvne izvide naj bi bila ovulacija v petek, 20.9. In po petih dneh pride menstruacija. Sploh ne vem, kako jim še zaupat….A je imela že katera podobno izkušnjo?

Calathea… glede Femare… tudi meni so jo predpisali na UKCLj za prenos zamrznjenčka, pa sem imela ob ovulaciji zelo zelo tanko sluznico (5,5 mm namesto običajnih 10mm)… Tako da ni optimalna, čeprav ima mogoče pa katera pozitivne izkušnje…

Sluznica je bila pri meni OK, 11 mm, in vodilni folikel je bil 22 in na zadnjem UZ ni bil več viden. Ampak očitno hormonsko nekaj ni štimalo….

Calathea – ja, saj če pomisliš, da so to zdravila za zdravljenje raka… Jaz zase ne vem, če bi še jemala… Po jemanju mi je prva M prišla 32. dan (prenosa ni bilo), druga pa mislim da okoli 50. dan…

Ja, o tem pa bolje da sploh ne razmišljamo. Če bi šlo drugače, ne bi jemala nobenih tablet. Tako pa žal ne preostane drugega. Zdaj sledi Estrofem, tako da sem po eni strani še na slabšem 😏. Ampak, to moramo odmislit in gledat proti cilju🤰.

Calathea, kakšne pa so tvoje izkušnje z estrofemom? Jaz sem to jemala že 4x, vsakič super debela sluznica, ampak ne vem, če je to “dovolj” za ugnezditev..

Pika viva, ce prav razumem je potemtakem tvoja predvidena M 27.9? Potem zacnes z injekcijami 28.9? Niso nek bav bav, meni jih je sicer dajal moj dragi, sama pa verjetno nebi zmogla 🤔😖 tako da mu gredo vse pohvale, je postal pravi doktor 🙈

Lizaza, Estrofem sem imela v treh, žal neuspešnih, postopkih. Endometrij je bil vedno precej debel, krvni test vedno negativen. Menstruacijo pa sem dobila po prenehanje Estrofema in Estime.

Pikapolonica93 super da je vse ok. Škoda k si imela Reša. Pri njem gre vedno vse tako hitro ja. Jaz sem imela Lomškovo in si je res vzela čas. Drugače sem pa ok, razen slabosti me dajejo pa včasih tudi bruham.

Kaja tako kot je rekla Pikapolonica92, lahko gre le za vgnezditev, tako da še naprej vztrajaj z Estimo. Pa močno držim pesti, da bo krvavitev ponehala in da bo plusek.

Prvič čestitam za plusek in to že v prvem postopku…super.

Vsem ostalim, ki ste v postopku pa želim srečo in upam, da bo čim več pluskov v oktobru.

N, hvala za odgovor. Ne vem zakaj ta vikend nikogar ni bilo na oddleku, tudi meni čudno. Mogoce pac niso koga predvidevali. Ne vem.

Sem bila včeraj na uz. Sem dobila injekcije Gonala, v ponedeljek pa spet UZ. Jojoj punce, jaz in igle.. No go. Zdaj sem porabla pol ure, boga mama stala z injekcijo v roki, fant me je držal hah eh komedija. Koncno me zbode po pol ure, pa smo prehitro ven vzeli in je odmerek se ostal not, tak da je blo treba se enkrat pičit.. Hah. No saj ne boli ravno, samo tisti obcutek ko se ti igla priblizuje.. No pa sem prenesla se to.

Sklepam, da so potem UZ na dva dni, da se vidi napredek. Drugi teden pa potem IUI. Brez velikih upov, ker je statistika bolj slaba, pa vendar.
Cestitam za uspeh v prvem postopku. So to kar navdihujoče zgodbe!

Hvala Pikapoka 9 :))
Res je bila sreca na moji strani vesela kot radio ❤🙈🙈
Sedaj sem 11 dan po ET, zaenkrat brez tezav, samo joske so bolece zeelooo 😁 lacna sem skos, pa po pohani hrani me pece zgaga 😩 to je pa to zaenkrat :))
Ima se katera krvnega v kratkem?

Prvic moja predvidena menstruacija je 7.10 . Sicer se z inekcija srečujem vsak dan ker jemljem zdravila samo lokacija pikanja me najbolj skrbi hehe 😊

Pika viva nerazumem zakaj imas potem ze UZ 3.10 🤔
Jaz sem 29.8 dobila M, 30.8 sem pricela z injekcijo gonal 250, na 7 dan, 4.9 prvi UZ + dodatne injekcije orgalutran – na eno stran gonal na drugo orgalutran potem naslednji UZ 7.9 ta dan sem dobila STOP injekcijo, 9.9 punkcija in nato 14.9 transfer :))

Nevem zakaj papir so mi dali dobila sem kontracepcijske kdaj pa kako dolgo jih morm jest datum za UZ 3.10 pa 11.10 pa predvidena punkcija 14.10 pa kere inekcije bom dobila. Samo to vem trenutno

Ahaa potem imas pa cisto drugi postopek.. 🤔 jaz nisem imela kontracepcijskih tabletk 🙂 tukaj ti pa bolj tezko kaj pomagam 😕

Ja bomo videli kaj bom zvedla 3.10. Tk že komi čakam da se začne dejanski postopek, da smo končno zaklučli z vsemi preiskavami pa tto čakanje. Vseeno hvala za pomoč Prvič. Je več vrst postopkov videt.

Res je Pika viva 🙂 srecno !!

Punce prosim za mnenje. Se pravi od 6 dne po transferju imam rjave izvedle + negativni test včeraj na 9 dan. Ker imam grozne krče (ne gre brez naklofena) sem mislila da bi danes nehala z estimo da končam s temi krči… rezultat se najbrž ne bo spremenil, boli me pa zelo. Kaj bi ve naredile na mojem mestu? Uradni test imam v torek. Delala sem test first sign…

New Report

Close