IVF/ICSI/IUI 2019
Bila sem v postopku z zamrznjenčki s Femaro v LJ. Danes naj bi imela transfer zamrznjenčka in ponoči me je presenetila menstruacija. Glede na UZ in krvne izvide naj bi bila ovulacija v petek, 20.9. In po petih dneh pride menstruacija. Sploh ne vem, kako jim še zaupat….A je imela že katera podobno izkušnjo?
Pikapolonica93 super da je vse ok. Škoda k si imela Reša. Pri njem gre vedno vse tako hitro ja. Jaz sem imela Lomškovo in si je res vzela čas. Drugače sem pa ok, razen slabosti me dajejo pa včasih tudi bruham.
Kaja tako kot je rekla Pikapolonica92, lahko gre le za vgnezditev, tako da še naprej vztrajaj z Estimo. Pa močno držim pesti, da bo krvavitev ponehala in da bo plusek.
Prvič čestitam za plusek in to že v prvem postopku…super.
Vsem ostalim, ki ste v postopku pa želim srečo in upam, da bo čim več pluskov v oktobru.
N, hvala za odgovor. Ne vem zakaj ta vikend nikogar ni bilo na oddleku, tudi meni čudno. Mogoce pac niso koga predvidevali. Ne vem.
Sem bila včeraj na uz. Sem dobila injekcije Gonala, v ponedeljek pa spet UZ. Jojoj punce, jaz in igle.. No go. Zdaj sem porabla pol ure, boga mama stala z injekcijo v roki, fant me je držal hah eh komedija. Koncno me zbode po pol ure, pa smo prehitro ven vzeli in je odmerek se ostal not, tak da je blo treba se enkrat pičit.. Hah. No saj ne boli ravno, samo tisti obcutek ko se ti igla priblizuje.. No pa sem prenesla se to.
Sklepam, da so potem UZ na dva dni, da se vidi napredek. Drugi teden pa potem IUI. Brez velikih upov, ker je statistika bolj slaba, pa vendar.
Cestitam za uspeh v prvem postopku. So to kar navdihujoče zgodbe!
Pika viva nerazumem zakaj imas potem ze UZ 3.10 🤔
Jaz sem 29.8 dobila M, 30.8 sem pricela z injekcijo gonal 250, na 7 dan, 4.9 prvi UZ + dodatne injekcije orgalutran – na eno stran gonal na drugo orgalutran potem naslednji UZ 7.9 ta dan sem dobila STOP injekcijo, 9.9 punkcija in nato 14.9 transfer :))
Punce prosim za mnenje. Se pravi od 6 dne po transferju imam rjave izvedle + negativni test včeraj na 9 dan. Ker imam grozne krče (ne gre brez naklofena) sem mislila da bi danes nehala z estimo da končam s temi krči… rezultat se najbrž ne bo spremenil, boli me pa zelo. Kaj bi ve naredile na mojem mestu? Uradni test imam v torek. Delala sem test first sign…