Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2019

IVF/ICSI/IUI 2019

Zelo lepo pikapoka ❤ pikapolonica srečno jutri 🐞 jaz sem 4 dan po ET znakov nobenih… pred mano še dolgih 10 dni 🙂

Kaja probaj se s cim zamotit. Ali hodis v sluzbo? Jaz imam pisarnisko delo, tako da sem bila samo na dan transferja doma in mi je pomagalo da sem se vsaj za 8 ur zamotla. Prvic sem bila na bolniski do testa mi je bilo veliko tezje. Kaksen znak se bo hitro pojavil ali pa tudi ne..ni pravila. Kaksen dan je lazje kaksen pa tezje. Zenske smo res neverjetno mocne

V ponedeljek grem delat 🙂 sm bla zdaj prvič na bolniški po transferju, ampak sm imela kr probleme… bolečine, hude prebavne težave (zaradi amoksiklava), blago vročino.. ampak se umirja tako da bom šla delat. Že komaj čakam. Res je, kaj vse damo skozi. Ampak verjamem da je po uspešnem postopku vse pozabljeno 🙂

Edino prav da si bila doma, v ponedeljek ti bo pa sigurno malo lazje in malo bos odmislila…dnevni bodo tako hitro minili in kmalu bos zagledala plusek na testu ❤ …ja res je pozabis vse inekcije in preglede ko zagledas plusek, ampak seveda se pojavijo nove skrbi, ki pa so malo bolj sladke 😊

Kaja ne skrbi…bo hitro minilo in ne se obremenjevat z znaki.Vem da je tezko, ampak vseeno probaj razmisljati o cem drugem.

Ja hvala vama za podporo 🤗 bom probala malo odmisliti… pikapolonica ti pa v ponedeljek javi vesele novičke! ❤

Hej punce.

Mogoce katera ve, kateri dan se zacne z injekcijami pred IUI? Nekje sem brala, da 2.dan cikla, pa ne vem ce je to pravilo, ali pac okviren dan. Ker danes sem dobila M, v mb pa ocitno cez vikend ni nikogar in ne delajo v neplodnostni, tako da tudi po injekcije ne morem. Pa tudi 2.dan M in 8.dan za UZ potemtakem prideta na nedeljo. Se je kateri zgodilo podobno?
Upam, da mi ne bo potrebno cakat na naslednji cikel in upat, da ne bo na vikend…

Hvala za odgovor.

Vidim, da drzimo pesti za 1.10. Dela katera test še prej? 🙂 To je vedno tak razburljivo 😁

Lahko noc vsem borkam in srečkam.

Sanka v Mb delajo tudi vikende, moj prvi uz je bil v nedeljo, pa tudi punkcija je prisla na soboto. Ker sem imela direktno vkljucitev sem samo sporocila na email datum predvidene M, nato so poslali navodila kdaj lahko pridem na uz.

Vse dobro,
N.

Pikapolonica kako je bilo danes?

Pikapoka, bilo je vse na svojem mestu in videl se je utrip. Sem pa jz pri dr. Resu imela ultrazvok in je bilo use tako na hitro, vsaj partner je vse videl. Jaz sem se malo naprej nagnila da bi kaj videla, ampak me je takoj okregal hehe. Kako se pa ti pocutis? ❤

Pozdravljene
Z 3.10 začnem postopek torej prvi ultrazvok drugega predvidenega imam 11.10 zanima me kako pogosto so ultrazvoki okvirno kako pogosto ste ga imele ve? Ali bo še katera začela z oktobrom?
Lep pozdrav vsem pa čestitke vsem ki ste zagledale pluseke💕💕 pa moč vsem nam ki se še trudimo 😊😊❤

Super Pikapolonica 🤗❤ zelo vesela zate.
Jaz sem pa včeraj dobila močne krče in roza izcedek, se pravi že 6 dan po ET 😓 mal pavze potem pa po pingvinčke… Pika Viva jaz sem imela UZ 8 dan in 11 na 13 pa punkcijo.

Evo pa sem tudi jaz pojedla nekaj zarecenega kruha. Sem bila prepricana da ne bom sla takoj v nov postopek, pa sem imela ravno uz pa je rekla zdravnica pogoji so idealni, bomo dali danes stopko in naslednji teden transfer. No pa se je zgodilo, danes sem cetrti dan po etz. Veliko bolj sproscena kot prvic in priznam se veliko bolje pocutim ker sem sa takoj delat in ne razmisljam samo o tem. 😁 test delam 4.10. Cestitke vsem pluskom in drzimo pesti za vse nas, ki se cakamo.

Pikapolonico 92 a to si imela zamrznječke? 🙂

Kaja
Ja, dva zmrznjencka in oba so mi vstavli. V spontanem ciklusu.

Pozdravljene sotrpinke.. jaz se javljam sicer malo pozno, sem vas pa prebirala celi cas 🙂 jaz sem danes 10 dan po ET, vceraj na 9 dan sem delala CB in je bil pozitiven 🙂 je pa to moj prvi postopek 🙂 krvnega imam 30.9 :))
Vesela kot radio 🙈 upam da se bo vse odvijalo tako kot mora 🙂

Pikapolonica92 držim pesti ✊ prvič tebi pa čestitke 😍

Hvaala :)) je se katera, ki ima v kratkem krvnega? 😊

Pika viva jaz sem imela prvi UZ 4.9 in drugi 7.9, na ta dan sem tudi dobila STOP INJEKCIJO, 9.9 sem imela punkcijo in 14.9 transfer :))

Prvič to je šlo pa kr hitr…upam da bo tudi pri meni šlo tako gladko hehe 😊 brez kakih komplikacij…😊 malo me je strah inekcij 😐😐

New Report

Close