IVF/ICSI/IUI 2019
Kaja probaj se s cim zamotit. Ali hodis v sluzbo? Jaz imam pisarnisko delo, tako da sem bila samo na dan transferja doma in mi je pomagalo da sem se vsaj za 8 ur zamotla. Prvic sem bila na bolniski do testa mi je bilo veliko tezje. Kaksen znak se bo hitro pojavil ali pa tudi ne..ni pravila. Kaksen dan je lazje kaksen pa tezje. Zenske smo res neverjetno mocne
V ponedeljek grem delat 🙂 sm bla zdaj prvič na bolniški po transferju, ampak sm imela kr probleme… bolečine, hude prebavne težave (zaradi amoksiklava), blago vročino.. ampak se umirja tako da bom šla delat. Že komaj čakam. Res je, kaj vse damo skozi. Ampak verjamem da je po uspešnem postopku vse pozabljeno 🙂
Hej punce.
Mogoce katera ve, kateri dan se zacne z injekcijami pred IUI? Nekje sem brala, da 2.dan cikla, pa ne vem ce je to pravilo, ali pac okviren dan. Ker danes sem dobila M, v mb pa ocitno cez vikend ni nikogar in ne delajo v neplodnostni, tako da tudi po injekcije ne morem. Pa tudi 2.dan M in 8.dan za UZ potemtakem prideta na nedeljo. Se je kateri zgodilo podobno?
Upam, da mi ne bo potrebno cakat na naslednji cikel in upat, da ne bo na vikend…
Hvala za odgovor.
Vidim, da drzimo pesti za 1.10. Dela katera test še prej? 🙂 To je vedno tak razburljivo 😁
Lahko noc vsem borkam in srečkam.
Evo pa sem tudi jaz pojedla nekaj zarecenega kruha. Sem bila prepricana da ne bom sla takoj v nov postopek, pa sem imela ravno uz pa je rekla zdravnica pogoji so idealni, bomo dali danes stopko in naslednji teden transfer. No pa se je zgodilo, danes sem cetrti dan po etz. Veliko bolj sproscena kot prvic in priznam se veliko bolje pocutim ker sem sa takoj delat in ne razmisljam samo o tem. 😁 test delam 4.10. Cestitke vsem pluskom in drzimo pesti za vse nas, ki se cakamo.