Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2019

IVF/ICSI/IUI 2019

Jest sm ta gel uporabljala 1 let pa je blo brez uspeha. Glede na to da sm kasnej , ko nism uporabljala gela 2x zanosila – sledil spav- očitno takrat ni nič pomagal. Škodvat ne more, le pa pomaga pa ne bi vedla 🙂

To je res samo pomoč , če je z obema vse OK, če ima pa on slabši sperniogram pa ti kakše tažave je pa pomoje škoda denarja

Morm povedat da mam za sabo 9 Icsi postopkov, pri tem 11 transferjov (2x sm imela zamrznenčke), probala use živo od vitaminou , masaž ,diet …. da bi mi kj pomagal ne pa vem. V teh postopkih sem 3x imal splav , potem 1x rodila. Po porodu 2x zanosila naravno in imela splav. Edin kar sem v uspešnem postopku jemala je bil aspirin, ampak sem ga tut v nekaterih ostalih postopkih pa ni blo uspeha, tako da jest ne vem kaj bi mi v tem zadnjem postopku pomagalo , saj sedaj tudi recepta za aspirin 100 ne morem nikjer dobit, ker v lekarni ga ne dajo brez recepta. Tako da grem v zadnji boj brez vsega in upam na srečo….

Pikapoka lahko grem takoj če želim … se morm sama odločit 🙂 meni se 11 dan zdi že realen ampak morm ponoviti še v petek… Reš je mnenja da se v določenih primerih rezultat obrne. Jaz sm se že sprijaznila… ti pa poročaj lepe novičke ! ❤

Kaja kaj ti je danes pokazal test?✊

Negativno. Moram v novi postopek 🙁 si že delala test ali boš počakala do srede? 😉

Zal mi je Kaja.Kateri postopek pa bo to?
Bom kar do srede pocakala.Da imam se malo upanja ☺.

Zdaj je drugi. Prvič sm imela puragon 100 danes mi je dal pa gonal f 225. Te lahko vprašam katera zdravila si imela ti? Ja saj je boljše, jaz bom naslednjič tudi počakala 🙂 Držim pesti za plusek 🤗

Am zmotila, zdravilo Bemfola sem dobila ….katera izkušnje?

pozdravljene drage ženske.. jaz se tudi vračam v nov postopek, cez 3 tedne zacnem z gonalom.. prvic so mi malenkost povecali dozo, ker sem do zdaj imela skoz 150..
spomnim se tebe rean, vidva imata icsi zaradi morfologijagije? sem zw pozabila malo.. v glavnem jaz sem tudi imela ss in upam, da se mi nebo to ponavljalo.. pri nama se zarodki ustavijo v razvoju..
to je loterija, enkrat ze bo..
vidim, da vas je kr bork..
jaz sem takoj vedela kdaj je bil postopek uspesen, test pa mi je pokazal 9 dan realen rezultat vedno..

Pozdravljene, sem se opogumila, da tudi jaz delim svojo zgodbo. Tako kot vecina, se tudi midva trudiva ze kar nekaj casa. Za nama je prvi postopek ivf, vendar zal neuspesen. Sva pa na kliniki v Dravljah. Zaenkrat sva s celotnim postopkom in doktorji zelo zadovoljna. Problem so nasli v meni in sicer pcos. Sicer nevem kaj prinese to s seboj in celotnim ivf postopkom, vendar opazam da ne bo slo zlahka. Drzim pesti za vse, ki cakate plus in socustvujem z vsemi, ki se nismo zagledale plusa. Se mi zdi, da samo s tem, ko prebiram vase zgodbe mi je bistveno lazje, ker ugotovis da nisi edini, ki bije to borbo. 🙂 sem pa imela najnizjo dozo hormonov in neverjetno dobro odreagirala. Sedaj me cakata dva zmrznjencka. Ubistvu me zanima kaksna je sploh uspesnost pri zmrznjenckih, nekateri pravijo da je boljse zmrznjencki, kot svezi. Kaksne so kaj vase izkusnje?

Kaja prvic sem imela puregon (150, nato 100) in orgalutran, v drugem postopku pa Menopur in Diphereline (ne vem ce sem prav napisala.V drugo sem bolje odreagira, pridelala 14 celic, v prvo pa 7, ampak je bil pa v drugem postopku le en zarodek vec kot v prvem. Pri nama je sicer problem v slabi spermi.
Pikapolonica izkusenj z uspesnostjo zamrznjenckov nimam.V prvo se mi zanrznjencki niso prijeli, v sredo pa delam test z drugimi zamrznjencki.Upam da bo tokrat drugace ☺.

meni se je glih zamrzjencek prijel.. 2 sveza zarodka, ki sta bila res kvalitetna pa ne.. ni pravila.. vse se mora poklopit..
pikapoka pri meni isto enkrat 8 celic enkrat pa 13 pri isti terapiji.. in ko je bilo 8 celic so 4 prisle do blastocist.. ko pa sem imela vec celic pa samo 2.. moj je jemal dodatke, ko je bil rezultat boljši.. upam, da bo zdaj isto, sva dodala tudi cink..
drugače pa opazam, da nas je malo z icsi jem, vecnoma je navaden ivf..

Nama so tudi rekli da bo ICSI. Potem je moj 3 mesece prej jedel neka zdravila oz. Dodatke ki jih je priporočil zdravnik (Moram pogledati kako si imenujejo). No pristali smo na IVF. Bomo videli kako bo tokrat ko sva brez – ni bilo časa za priprave … 🙂

Dobro jutro punce. Na 5. dan po punkciji sem imela tranafer. Danes je 7. dan po transferju in imam krce podobne kot pri menstruaciji. Ali to nakazuje pac na prihajajoce menatruacijo ali je lahko tudi znak da sem zanosila? Malo sem ze obupana.

pri meni si ti krci pomenili, da je uspelo..
zaradi teh hormonov in punkcije je itak vse ze razbolelo.. malo se zdrzi, 8 dan ti bi test ze pokazal.. pa srecno

Hvala Lucky. Drugace sem res pozitivna punca, ampak takole me pa potem zelo potolce in imam samo crn scenarij pred ocmi. S testom bom malo pocakala… vsaj 2 dni, takrat naj bi dobila menstruacijo.

Kaja999000
Jaz sem imela Bemfolo, najnizjo dozo. Odreagirala zelo dobro, pridelala 11 celic, ampak so se samo tri obdrzale. Nisem pa imela nobenih tezav niti nisem bila prav prevec napihnjena. Tako, da lahko recem samo da sem bila zadovoljna.

Punce, oglasam se dobrimi novickami.Prvic v zivljenju sem zagledala ➕. Oba sva cist happy.

Pikapoka cestitam ❤

Hvala pikapolonica ❤

New Report

Close