Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2019

IVF/ICSI/IUI 2019

-N- pravis da nimas vec gela pa mas se vedno izcedek? Koliko casa pa ga ne uporabljas vec? V katerem tednu si? 🙂
Sicer pa mas prav ja..najbrz je vse cist tako kot mora bit.. hvala 🙂

Borovnicaa jutri vstopim v 16.teden. Crinone sem vstavljala do konca 12.tedna.
So pa izcedki kak dan bolj, kak dan ne… Ni zaj, da tece iz mene, ampak da imam dnevni vlozek. Kot sem rekla, so pa normalni v nosecnosti zaradi hormonov, vsaj dokler so brez vonja in barve.

Kako dalec si pa ti?

Nic skrbet, vse je ok. Ce ne pa naslednjic omeni pri svoji G.

Vse dobro,
N.

Tudi jaz v tem mesecu nisem sla v postopek, ceprav sem si sprozila m. Po pogovoru s sestro v Lj bi vsi nasi dnevi za uz in vstavitev prisli v casu nasega dopusta ki smo ga ze placali. Tako da po premisleku smo se odlocili da grem naslednji mesec po pingvincka….svetovale so mi da naj se najprej spocijem pa potem pridem…tako da v zacetku meseca sprozim m.pa potrm pocakamo na uz.

Drzim pesti vsem ki se cakate 😍🤗

N, jaz sem ravno dobro vstopila v 13. Teden..pocutje vedno boljse,koncno sem lahko zacela nazaj mal sportat pa v tem tednu sporocava vsem veselo novico in je res lepo 🙂
Sicernpa je ta povsem brezbarven izcedek obcasno pomesan z neko belo barvo..prav od crinone gela sigurno..kee se mi tut grudice se izlocajo. Pri tebi grudic najbrz ni vec 🙂
Kdaj pa imas rok sicer? 🙂

DPD 15.2.2020 pa ti?
A ze vesta kaj pričakujeta?

Ne Crinone se meni ne izloča več. Kak teden po zadnji aplikaciji se je blo kak dan opazno, potem pa ne vec.

Vse dobro,
N.

Uf..meni se je tako nrdilo od tega Crinone gela,da so se mi danes zjutraj zacele izlocati ogromne grude strjenega gela.. sem klicala na urgenco in so mi rekli naj se pridem pokazat..
Ginekologinja ni mogla verjet kaj vidi..scistila mi je se za pomaranco veliko kepo tega gela.. pa se vnetje mam tako da mi je dala canesten vaginalne tablete in kremo..
Sem pa spet vidla pikico in je super..lepo raste 🙂 nic nevem katerega spola je..si ti kaj vprasala?
Sicer pa mam rok 5.3. 😉

Borovnicaa ojoj. Boga reva. Se dobro da si sla. So se meni tud mal vecje gmote delale, pa sem sama mal sproti scistla – seveda ne pregloboko, da nebi kaj uspicla. Nuhalno si ze imela?
Meni je na nuhalni rekla za enega , da je 60% moznosti za fantka, pri drugem se pa ni vidlo. Tako da toliko zaenkrat vem. Zaj pa cakanje na morfologijo in drzat pestke, da bo vse ok. 🤞🏻🤞🏻🐞🐞

N.

lp, zanima me če je katera od vas ki ste noseče po transferju jemala aspirin

Joj, zdaj sem pa jaz tudi malo prestrašena glede tega gela crinone, pa se en teden ga moram vstavljati 🥺. Se sreča da imam pregled ta teden pri ginekologinji 🙁.

Sem imela nuhalno ja..vse ok,dobri rezultati..sam ni pa se nic hotu rect kaj bo ker ni zihr..se pa bolj nagiba k deklici :))
Em..jap,jaz sem imela aspirin se do nuhalne..sam sem ga ful velikrat pozabla vzet..
Barb..ne boj se..to se ne zgodi vsaki..pa tut ce se ni nic narobe..pri meni mala veselo maha in se obraca.. dr. Je rekel da pikica nima pojma kaj se dogaja v noznici :))

Borovnicaa, a so ti ga na kliniki predpisal a si ga na sama od sebe jemala? Jest se ne morm odločit ali bi ga jemala ali ne, je pa to moj zadnji postopek…

Rean..na kliniki so mi ga dali..ampak jaz sem imela hiperstimulacijo..jo mas tudi ti? 🤔

Jaz grem šele konec septembra v 10. postopek in sem v parih postopkih na lastno pest jemala aspirin glede na to da ga priporoča REš. Sedaj pa se ne morem odločit ali bi ga jemala ali ne.

Zakaj pa je dober aspirin?

Še 8 dni do M … odštevam. potem pa lahko končno pokličem, da gremo po zamrznjenčka 🙂
Mozoljčkje sem že dobila, tako da PMS je že tu 😉
Ful sem neučakana, haha. Res si že želim, da gremo v akcijo, čakanje je najhujše, pa saj vse to vemo.
Držite se, pozdravček vsem borkam!

Pikapoka včasih so ga predpisovali zaradi boljše prekrvavitev maternice sedaj pa mislim za samo še ob hiperstimulaciji zaradi strdkov. Kako je šlo na transferju ? 🙂 jaz sem 11 dan po ETZ test je negativen 🙁 tiste ki ste pri Rešu ali se gre takoj v novi postopek? Zamrznječkov nimava več. Za vse ostale pa držim pesti 🍀❤🤗

Aja kako je šlo na transferju sm hotela pikapolonico vprašat;)

Kaja res mi je zal 😔.Posiljam ti objem.Mislis da ni se prezgodaj?Uradni dan za test imas v petek ane?
Najbolje da poklices v Dravlje in ti bodo povedali.Vem edino, da mora biti med dvema punkcijama 3 mesece.

Kako zgleda postopek z zamrznjenčki ob stimulaciji s Femaro? Kateri dan je sprejem oz. UZ in potem transfer? Prosim za informacije, če ima katera izkušnje.

Zdravo, jaz bi pa vprašala vse tiste, pri katerih postopki še niso bili uspešni.. ali je katera kdaj pri spolnem odnosu že poskusila z uporabo gela Prefert oziroma Pre-seed? Gel naj bi pomagal dalj časa ohranjati semenceca in jim pomagal da lažje pridejo do jajčeca. Na internetu (tuje strani) berem precej pozitivnih izkusenj, da so zanosile po več letih prav s tem gelom.

New Report

Close