IVF/ICSI/IUI 2019
Pozdravljene punce,
pa so res pozitivni meseci 🙂 Jaz sem imela danes krvni test, sem bila namreč med zadnjimi in je test pozitiven 🙂 🙂 Skačemo do neba. Sedaj pa nov strah, ali bo vse ok do prvega pregleda, ali je plod notri, da ni prazna gastacijska vrečka ipd ipd. Večni strah. Drugače pa je moja vrednost bete danes 3200. Sestre so rekle da se je dobro prijelo, na spletu pa zopet najdem vse žive informacije..
Kakšno vrednost pa ste imele ve?
Vse dobro še naprej in čuvajmo svoje pikice 🙂
V roku treh let sem imela dva ss. 1ss je bil tako da sem dan po plusku dobila menstruacijo (najhuje da je bilo to na materinski dan 😔), 2.ss pa leto kasneje v istem obdobju kjer ni bilo ploda… samo prazna gastacijska vrecka. Ker se samo po sebi ni scistilo, sem sla zal na ciscenje… bilo je grozno.. ampak ok..je ze mimo.
Za vsak splav sem tocno vedela da nekaj ni ok. Vsakic so mi padle prsi – ni bilo vec bolecine, zmanjsale so se cez noc. In vsakic sem imela mocan krc. Nato so nama svetovali naj poskusiva ivf… prvic nama ni uspelo..sedaj drugic pa. Prejsni teden je bil 8 teden in 3dni..plod pa velik 18,5mm … na vsake toliko se mi res zgodi da jih ne cutim…ampak so se vedno velike.. ☺️
Na krvem pregledu sem imela pa 9600…. vse to je normalno… 3200 imas super rezultat🥰🥰
Borovnica kdaj si pa imela prenos?
Flouer..zal mi je za tvoje izkusnje! Ampak bo pa ta toliko bolj vesel in priden..pa vsee bo ok! 🙂
Jaz sem bila v pon 8t4dni po transferju,plod pa je bil velik 16mm..za 8t0dni.. ampak je rekla da je vse ok!
A tebi nic ne odstopa po velikosti? Je cisto tako kot bi morali biti glede na transfer? Kaj pa ostale?
Jaz sem imela transfer 5 dnevnega zarodka 18.6. 🙂
Sva pa oba majhna..tako da velikan itak nebo 😋
Potrditveni uz sem imela 18.7. Je bil plod velik 11.5 mm in 7t 2d, nato sem imela naslednji pregled pri svoji ginekologinji 22.7. Je bil plod velik 18.5mm in 8t 3dni… je rekla da je normalno velik.
Jaz gledam tukaj kako se razvija in je vse normalno ☺️
https://www.noseca.com/8-teden/
Je pa zanimivo to da nimamo vse enako. Ena ki je imela isti transfer kot jaz je imela plod 3mm vecjega od mene… pa na isti dan je bilo. Predvidevam da je odvisno kdaj pride do vgnezditve..pri meni je ocitno prislo kasneje. 🤞❤
Dober vecer punce..
Mene pa zanima ce se katera od vas uporablja crinone gel za podporo posteljici? Meni je namrec na potrditvenem uz rekla da ni vec treba jemat,ko pa sem sla cez en teden k drugi gin mi je pa rekla da ga obvezno se moram. Tako da sem malo v dvomih kab in kako. Sem pa ze pred zanositvijo inela tezave z zeloo nizkimi vrednostmi vseh hormonov..tudi progesterona,tako da gel se naprej jemljem ze zaradi boljsega obcutka..
Ima katera podobne tezave?
Borovnica zaenkrat vse ok. Tudi danes na nuhalni je blo vse super. Oba moja srcka sta zivahna, velika 6.4 in 6.5 cm. Vsi organi vidni, srcek dela, ns tudi majhna, tako da sem super vesela. Le tako naj ostane se naprej. 😇 sta v 8t2d bla 2.5 cm velika. Danes pa ze prava mala dojencka. 😍😍
Sem pa 12t3d. 🥰🥰
Kako si ti?
Vse dobro,