IVF/ICSI/IUI 2019
Borovnicaa, mislim, da se je začelo nekje dober teden po transferju in do drugega tedna, ko sem šla na odvzem krvi sem se komaj premikala, bolel me je vsak premik, bila sem kot žoga in takrat sem tudi ostala v bolnišnici nekaj dni, kjer sem mogla veliko piti in so kontrolirali koliko hodim na vodo. Malo se je potem poboljšalo, a se je žal pri meni v 7. tednu končalo s spontanim splavom, zato se je tudi počasi stanje izboljšalo, sem imela pa še nekaj mesecev po tem povečane jajčnike in malo trebuščka.
Čestitam za plusek 🙂 🙂 🙂
Hvala vsem za cestitke.. upam da bo beta lepo narascala,zdej je bla se cist nizka ker je bil sele 8. Dan.
Drgac je pa stanje kr hudo..vcerej nism mogla cist nic drugega kot samo lezati na hrbtu..grozno,danes je mogoce malenkost bolje,ceprav sta obseg in teza malo narasla..hjooj 😐 res cakam da se stvari zacnejo umirjat,ampak kaj ko ti nihce ne zna povedat kako se bo razpletalo..
Drzim pesti za vse ostale..za vse preglede in tiste ki ste se sredi postopka!
Evo mene… In mojega (1!)🐧🤗 zaenkrat sva BP in naj tako tudi ostane🙏
Srečna tudi, da sva se rešila Maribora. Res se trudijo, res so vsi zelo prijazni, ampak ne morem mimo dejstva, da sem danes spet “spoznala” novo zdravnico na uz🤦♀️ mislim, da je četrta, morda celo peta, na katero sem naleta. Uz narejen po hitrem postopku, brez kančka empatije, za vsa vprašanja mi je bila na razpolago pa sestra, ki me je samo prijazno napotila z vprašanji k osebi ginekologinji. Razumljivo, saj je samo sestra…
Res premorejo veliko prijaznosti, ne dvomim v njihovo znanje, ampak sistem je pa adijo…
Zato sem res vesela, da že jutri grem do svoje ginekologinje in dobim vse odgovore, pa še 🐧bom mogoče spet videla🤗
Mihi22 no da jaz povem men ni pa nič motilo da je bil v lj skoraj vsakic drug G na ultrazvoku. Preden sem šla v lj sm hodila v Po porodnišnico. Moja g me je poslala po ss na pregled za prevodnost jajcnikov ker nisem mogla zanosti. Tam so me pregledali in je en g rekel da je to brezveze da bi on laparoskopijo naredu pa use pregledau od enkrat… sem sla drugic ke je biu s5 drugi je reku da je laparoskopija brezveze da bi on sam histero naredu pa pregrado odstraniu…. grem 3jic ke kao odstrant pregrado me uprašajo po kaj sm prsla čakam do 11:30 me pošljejo domou naj pridem ju3…. dobr da mi niso noge odrezali 😂 no pol sm šla pa v koncno po 2 letih v lj imela enga G ki je določil postopek ostali so samo delali kar so pac mogli tk da mi je blo useen kdo me je pregledau. In v enem letu so mi nardil laparaskopijo 4 inseminacije in ivf icsi in v prvem postopku uspelo in mamo doma 2,5 leti starega soncka.
Katta, očitno je to kar praksa. Ki mene načeloma ne bi zmotila, če bi ti zdravniki sledili našim kartotekam. Niso pa niti toliko, da bi pogledali, zakaj si prišel. To pa je moteče. In pol se s tabo ukvarja sestra, ki je res ne rabim, ker imam moža iste izobrazbe.
Sicer pa resnične pohvale za prijaznost celotnemu osebju v Mariboru. Na sistem pa žal težko vplivajo…
-N-, naročena sem bila 10.30. Pa do kakih 11ih sem čakala izvid. 27.5. sva imeli transfer samo dve. In potem skupaj krvnega in včeraj uz. In na koncu sva ugotovili, da se naslednjič vidiva komaj na porodu🙈😁
-N-, mi zaupaš tvoj datum et in koliko tednov/dni so ti včeraj izračunali, da si noseča. Mene je malo presenetilo, ker je rekla kar tri dni manj, kot je po dnevih. Mogoče zaradi velikosti… 🤔
Jaz sem bila isti cas na uz. 🙈 pa se skakala sem sem in tja, ker mi zmeraj pozabijo napisat ali se moram jemat estrofem ali ne. 😬
Jaz sem mela pa prenos 2 zarodkov 28.5. na 3 dan – eden je bil ze mal bolj razvit en pa malo manj… pa mislim da je zato tud razlika v velikosti GV.
Eden je 6t2d drug pa 6t5d – tako mi je tud aplikacija izracunala. Mi je pa logicno da je kako odstopanje kr je pac odvisno kdaj se ugnezdi… Sem jo pa vprasala in je rekla, da je za zdaj vse ok… srcka sta se tud vidla… Imam pa svojo G sele 15.7. 🙈 je moja osebna tud dr. Mlakarjeva – vrjetno poznas s kakega uz-ja… Zaj pa nic druga kot cakat na nov pregled in upat, da bo vse 👌🏻. 🐞🤞🏻
Kaj je pa tebi rekla glede velikosti?
Vse dobro, 🐞🤞🏻
-N- uaaau 😍👏👏 čestitke!
Moj je 6t5d, čeprav je bil etz dan prej, zamrznjen pa je bil na 5.dan. Zanimivo😊 in normalno, da različno rastejo, meni je tudi rekla, da je vse v mejah normale. Bom videla, kaj bo čez par ur pri moji zdravnici…
Dr. Mlakarjevo sem srečala samo na enem uz, sicer pa nama je vodila priprave na postopek. Zelo zadovoljna z njo…
Drugače pa sta iz mojega spomina potem še samo dve možnosti… Ali poznaš mojega moža in sva šle istočasno v kabine ali pa si simpatična blond kratkolaska. Drugih se ne spomnim🙈😉