Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2019

IVF/ICSI/IUI 2019

Borovnica, sem se napihnjena, ampak ne tako ful kot prej. Jajcnike pa se vedno cutim, bom videla kaj bodo jutri rekli na UZ, ce so ful povecani. Predlagam ti, da veliko pijes in spremljas koliko hodis na wc. Hmmm znaki tam nekje od osmega-devetega dneva dalje.. Vem, da mi je prvi teden minil res hitro in se nisem nic obremenjevala, potem pa je bil vsak dan bolj naporen. 😅

Zanimivo je to kako se vsako telo odzove po svoje..bomo vidl..upam da se bo trebušček nadaljeval v nosečniškega,če že mora bit.. 🙂
Mihi..a si bla ti sicer napihnjena že pred transferjem al šele pol?

Borovnicaa, meni se je začelo takoj po punkciji… Vsi znaki že pred transferjem🤦‍♀️. Zgleda sem tako odreagirala na vse te injekcije. Zdaj v spontanem postopku z 🐧 pa pač nič od nič, kar se tiče trebuha in prsi. V četrtek, 27.6. Imam prvi uz. Res komaj čakam… 😊
Grem pa ta teden v bolniški stalež, ker trenutno pač ne morem delati oz. se ne mislim mučiti. Vsakodnevni krči se v službi ob fizičnem naporu še pojačajo in ne bom se Igrala s tem. Drugače mi vsakodnevna opravila ne povzročajo težav, le bolj počasi se gibljem, kar pa v službi ni izvedljivo. Me pa je začela mučiti prebava in je trenutno tudi moj trebuh precej okrogel…

Evo punce, za menoj je prvi UZ. Vse je ok, srcek lepo bije, pikica pa po izgledu in velikosti ze kot fizolcek ☺. Je pa ena, tako kot so mi vstavili, nic se ni delilo. Ocitno se res na beto ne gre zanasati. Tako sem vesela in srecna, da je vse v redu in zdaj sem lahko malo bolj mirna. ❤

Mihi, se strinjam, da se je potrebno cuvati in gledati nase in na otrocke, da bo vse v redu. V sluzbi se na koncu vedno znajdejo in nic ne stoji zaradi nase odsotnosti. Jaz imam tudi sedaj bolnisko do naslednjega pregleda zaradi slabosti, potem bom pa videla kako dalje. Pravijo, da je drugo trimesecje lazje za prenasati.

Kako ste pa kaj ostale, kaj novega?

Taisha, suuuper novica! Tudi jaz komaj čakam pregled. Le počivaj, če ti je slabo 😁
Tudi jaz se občasno srečujem s slabostmi. Krče imam še vedno občasno. Pa vse voham, mi diši ali smrdi. Prav zanimivo 😁
Kdaj so ti izračunali PDP? Kako se nam sploh računa, ko smo bile v postopkih?

Jana, kdaj imas pa ti UZ? Bos videla, kako je lepo, ko vidis srcka. Res se splaca vse potrpeti, na koncu je vazno samo to. 😊😊 Ja tudi jaz mam zelo izrazit vonj, te popolnoma razumem. Voham nekaj kar drugi sploh ne. 🤣🤣 Se hecam da sem ze kot nas kuza, haha. Krcev pa nimam, pravijo pa da pomaga magnezij. A ga pijes?

Transfer sem imela 21. 5., predviden datum poroda imam 9. 2. 2020. Pise nosecnost 7 tednov in 1 dan + 4 dni, ne vem kaj tocno to pomeni. Lahko si izracunas na razlicnih tujih spletnih straneh ivf pregnancy calculator, meni je priblizno isto izracunalo.

Jest sm si zracunala 14 dni pred punkcijo kao prvi dan menstruacije pa cikel 28 dni in imam tudi tak dpd kukr sm si sama zračunala. Mi niso niti pri prvem otroku premikal datuma niti sedaj.

Taisha, super novička😍😊
Jaz tudi že komaj čakam ta trenutek… Samo 3x še grem spat 😁🙈

Hja..jes pa trenutno ostajam na urgenci.. jajcniki povecani in ogroomno vode v trebuhu.. zdej cakam izvide..
Mi je pa na uz rekla da vidi eno mejhno pikico,da lahko da je to to..lahko pa tut da je od vode.. hjoj.. upam da je vsaj pikica z mano ce ze mora bit tako..

Mihi, zelim ti, da se ti trije dnevi cim hitreje obrnejo. 😊🤗

Borovnica kaj res, je tako hudo? 😐 Zal mi je zate in upam, da bos na koncu dobila kaksno spodbudno info s strani zdravnikov in da ne bo potrebno ostati v bolnici. In seveda da je pikica res prava pikica. Drzi se 😘

Borovnicaa, močno močno stiskam pesti zate in tvojo pikico 🙏🤗

Ja..imam kr neken tekocine tk da so se me odlocl obdrzat in spremljat situacijo. Tut jajcniki so povecani ampak niti ne tok se mi zdi..edn 8 in drug 6cm.. nevem a je ful? Sam sej pravm..sm bel drobna.
Jaa..le dejte stiskat pesti da sem ob vsem tem 2 v enem 🙂
Jest pa tut drzim pesti za vaas ♥️

Borovnica če ti kej pomaga ko sem bila 10tedenov noseča sem imela 5cm velike jajcnike in mi je tud rekla da so še ful veliki 🤔. Upam da nas kmalu razveseliš z dobro novico 😀

Punce..kdaj mi svetujete da opravim test? Danc je 7. Dan.. sm mislna da bi v petek ko bo 10. Dan..a mislte da bo se prezgodaj? 🤔
Drgac pa ostajam danes sigurno se na urgenci,mam mal zgosceno kri,ampak ni zlo hudo. Trebuh je uglavnem ogroomen 🙈 bi me radi se mal opazval..
Hvala za podporo!

Taisha, 3. 7. imam pregled. Bom še malo čakala 😁
Hvala za nasvete glede PDP, imam Flo aplikacijo in mi po mojem mnenju ni prav izračunalo.
Borovnica, drži se! Pa jaz mislim, da si skoraj gotovo noseča, ker hiperstimulacija pripomore k temu. Počakaj še par dni in naredi test 😁 držim pesti 😁

Borovnica, tudi jaz sem bila na istem, da mi je nosečnost potencirala hiperstimulacijo in sem imela trebuh kot v 6. mesecu ter povečane jajčnike. Tako da mislim, da je to dober znak tudi pri tebi 🙂

Ostale borke držite se in uživajte v poletju 🙂

Srcek..ocitno je tudi pri meni dober znak..danes so mi sicer na 8.dan vzeli beto in potrdili nosecnost! Sej nevem a bi se veselila al kaj bi,ker se sicer tut premikat nemorem.
Srcek,kdaj je pri tebi minila napihnjenost in vse tezave,kdaj je bilo najslabse?
Je imela katera tezave s tekocim blatom?

Borovnicaa čestitke!!!
Vse se bo zrihtalo boš vidla 🙂 zdaj samo počivaj da se stanje normalizira, potem pa boš počasi dojela in lahko začela uživat v nosečnosti 🙂

Čestitam, Borovnicaa🤗😍 in dobrodošla med 🤰😊 Verjamem, da bodo ostale težave počasi izginile… In prišle kake nove, malo manjše. 🙈
Meni je te dni zagodla prebava… Lušti po zelenjavi in sadju so naredili svoje😬 ampak bo že…
Jutri me čaka UZ… Kolikor sem se ga veselila, toliko me ga je zdaj strah🙄

Tudi jaz imam ju3 uz. 🙈 spremljam vas vse pa ze od zacetka…

Vso sreco vsem! 🐞

New Report

Close