IVF/ICSI/IUI 2019
Borovnica, sem se napihnjena, ampak ne tako ful kot prej. Jajcnike pa se vedno cutim, bom videla kaj bodo jutri rekli na UZ, ce so ful povecani. Predlagam ti, da veliko pijes in spremljas koliko hodis na wc. Hmmm znaki tam nekje od osmega-devetega dneva dalje.. Vem, da mi je prvi teden minil res hitro in se nisem nic obremenjevala, potem pa je bil vsak dan bolj naporen. 😅
Borovnicaa, meni se je začelo takoj po punkciji… Vsi znaki že pred transferjem🤦♀️. Zgleda sem tako odreagirala na vse te injekcije. Zdaj v spontanem postopku z 🐧 pa pač nič od nič, kar se tiče trebuha in prsi. V četrtek, 27.6. Imam prvi uz. Res komaj čakam… 😊
Grem pa ta teden v bolniški stalež, ker trenutno pač ne morem delati oz. se ne mislim mučiti. Vsakodnevni krči se v službi ob fizičnem naporu še pojačajo in ne bom se Igrala s tem. Drugače mi vsakodnevna opravila ne povzročajo težav, le bolj počasi se gibljem, kar pa v službi ni izvedljivo. Me pa je začela mučiti prebava in je trenutno tudi moj trebuh precej okrogel…
Evo punce, za menoj je prvi UZ. Vse je ok, srcek lepo bije, pikica pa po izgledu in velikosti ze kot fizolcek ☺. Je pa ena, tako kot so mi vstavili, nic se ni delilo. Ocitno se res na beto ne gre zanasati. Tako sem vesela in srecna, da je vse v redu in zdaj sem lahko malo bolj mirna. ❤
Mihi, se strinjam, da se je potrebno cuvati in gledati nase in na otrocke, da bo vse v redu. V sluzbi se na koncu vedno znajdejo in nic ne stoji zaradi nase odsotnosti. Jaz imam tudi sedaj bolnisko do naslednjega pregleda zaradi slabosti, potem bom pa videla kako dalje. Pravijo, da je drugo trimesecje lazje za prenasati.
Kako ste pa kaj ostale, kaj novega?
Jana, kdaj imas pa ti UZ? Bos videla, kako je lepo, ko vidis srcka. Res se splaca vse potrpeti, na koncu je vazno samo to. 😊😊 Ja tudi jaz mam zelo izrazit vonj, te popolnoma razumem. Voham nekaj kar drugi sploh ne. 🤣🤣 Se hecam da sem ze kot nas kuza, haha. Krcev pa nimam, pravijo pa da pomaga magnezij. A ga pijes?
Transfer sem imela 21. 5., predviden datum poroda imam 9. 2. 2020. Pise nosecnost 7 tednov in 1 dan + 4 dni, ne vem kaj tocno to pomeni. Lahko si izracunas na razlicnih tujih spletnih straneh ivf pregnancy calculator, meni je priblizno isto izracunalo.