IVF/ICSI/IUI 2019
Nova in Vita, jupiiiii cestitke!!! 😘😘
Sedaj pa nas je kar nekaj sreck noseck!! ☺☺
Jaz sem bila vceraj na krvnem in moja beta je pokazala zelo lep rezultat 3500. 😁😁 24. 6. pa imam prvi ultrazvok.
Allstar, kako je bilo pa pri tebi? Hja od znakov pa bolece in napete prsi, napihnjen trebuh in jajcniki, obcasne cudne bolecine v trebuhu, mozoljcki, pa zelo sem utrujena. Vecino dneva lahko samo lezim.
Drzim pesti se za ostale punce v boju!!
Taisha, si ti v Lj mogoče? Oz. če je katera druga…
kako že gre po pozitivnem krvnem testu? Se je treba it naročit na UZ al nekako tako ane?
Zanima me samo to če grem lahko zjutraj na krvnega in potem vse to uredim po telefonu al moram dejansko tam počakat… Ker mam nekaj res nujnega v službi in bi mi veliko bolj ustrezalo tako
Oooo čestitke, pa se nas nekaj nabira 😊. Čestitke Vita! Mihi, črtica je črtica, ponovi jutri in bo sigurno bolj vidna. Jaz sem naredila prvi test s temi lističi, ki naj bi zaznali 10 Ul. Bila je zelooooo blaga črtica. Naslednji dan sem ponovila, črtica isto blaga. Sem naredila popoldan Clearblue, pa se je takoj zrisal močan plus. Tako da jaz teh lističev ne delam nikoli več 😊.
Taisha, čestitke, zelo lep rezultat😊! Tudi meni je včeraj krvni lepo potrdil. Rezultat je bil 1500, 13 dan po transferju. Kolki dan si pa ti imela včeraj?
Vita, jaz sem v Lj ja. Zjutraj das kri in rezultati so ob 12h. Sestre ti povejo rezultat in ze datum za prvi ultrazvok, na en list vse napisano. Po mojem mnenju bi se lahko zmenila, da jih tudi poklices in da ti ta dokument potem posljejo po posti. Aha, pa ce imas se kaksno terapijo, ti napisejo recepte na kartico. Jaz bi jih ze na tvojem mestu poklicala pred krvnim in se pozanimala, ali se lahko tako dogovoris.
Allstar, ja tudi zelo lep rezultat. Mislim, da se ta beta nekako podvaja na 2 dni, meni je bil vceraj 15 dan. Kdaj imas pa prvi ultrazvok? A ti si v Mb?
Evo danes 10 dan po etz naredila zjutraj test ki pa je negativen saj vem da bi bilo bolje počakat vsaj 12 dni ampak če bi se kaj dogajalo bi mnda test že pokazal ne vem kaj si naj mislim🙄Občutek pa imam da tokrat spet uspelo. Punce ali je katera ki je kjub negativnemu testu potem na krvnem izvedela da je noseča.
Rožica, nič še ni končano 🤗 ipak so ti testi le testi in samo krvni je 100%! Ponovi čez kak dan ali dva. In priporočam Clear blue. Meni so lističi včeraj zjutraj tudi zatajili (črtico je videl samo mož, ki je še bolj napsihiran kot jaz🤨) , zvečer po litru brezalkoholnega pira (moj edini zank – grozni lušti po pivu🤦♀️😂), torej zelo razredčenemu urinu, plusek res takoj in močen. In tudi če si zdaj delal CB, ne obupat. Še si v igri🤗😘 včasih se te stvari rade igrajo z nami… Kdaj imaš krvnega?