IVF/ICSI/IUI 2019
Kate žal mi je 🙁
Glede napotnice ti pa svetujem da jih kar pokličeš in malo zatežiš, da te nekam zrinejo. Meni so vsakič rekli da nimajo nič prostih terminov, pa sem jim omenila da potrebujem samo napotnico, kar je 5min dela in mi je vedno dala potem datum takoj. Enkrat celo isti dan ko sem imela krvni test in sem bila ravno v LJ. Tako da lahko brez problema računaš da greš že z naslednjo M po zamrznjenčka…
Mene pa prav psihira tale postopek, v prejšnjih sem se manj obremenjevala z vsem skupaj. Danes sem se zbudila s par mini mozoljčki na obrazu, kar je pri meni edini znak, ki napoveduje prihod M. In sem že celo dopoldne čist slabe volje, čeprav vem da je ena velika neumnost se okol tega sekirat, ker pa res nič ne pomeni… hormoni pač tko al drugače.
Tak da zdaj pa prav komaj že čakam jutri da naredim test in vsaj vem pri čem sem….
pozdravljene sotrpinke!
Meni so 26.5. vstavili 1 blastocisto in 1 morulo. krvni test imam v pondeljek 10.6. danes je 10 dan po ET in nobenih znakov, samo obcutim slabost, ki tekom dneva izgine. izcedka malo reeees malo rjavega, ceprav mislim,da je to od Crinine gela, ker so take rjave grudice.je imela katera podobno situacijo? sicer sem ze nekaj brala po tujih forumih in pisejo, da je to normalno, ker gel ostaja v noznici po par dni.
Drzim pesti za vse, ki ste ze dočakale + in se vse, ki boste. prav vsi moramo biti borci, kot me in tudi nasi otrocki.
Ima se katera 10.6 krvni test? kaksne znake imate? navijam, da prezivimo se teh 5 dni in nas + razveselijo.
pozdravcek
Anny81, pozdravljena😊
Jaz in Vita sva imeli transfer dan za tabo. Tako da imava jutri 10.dan in v planu tudi test. Znakov pa od nikoder. Vsaj nekih oprijemljivih ne. Upam, da je to pač posledica spontanega cikla in odsotnost kemije, ki povzroča lažno nosečnost. Jaz imam test 10.6., Vita mislim da dan za menoj.
Tako da bo kar pester začetek naslednjega tedna 😬
Vita, mozoljčke imam tudi jaz (drugače nikoli!). Pripisujem jih vremenu. Vročina in potenje pač naredita svoje.
Drugače pa me psiha že pošteno daje, 😣
Zdaj še bolj, ko imam test že doma🤦♀️
Jaooo, to čakanje ⏳
Draga dekleta,
čestitke vsem, ki ste dočakale + , veselim se z vami in razumem ter občutim globoko bolečino in razočaranje, ko se prikažeta kri ali – … upanja preprosto ne smemo izgubit.
Jaz sem imela et 28.5., 10.6. pa imam predviden krvni test. Že nekaj dni sem imela jutranje slabosti in bruhala, a danes proti jutru krvav izcedek. Kar duša se mi je sesedla. Vseeno sem naredila Cb test, ker sem ga imela pri roki in je pokazal +. Sem zmedena, ne upam preveč upati, ker sem zjutraj imela spodaj podobna občutja kot pri menstruaciji, a ne krčev. .. Nisem šla v službo, doma počivam.
Se pridružujem klubu čakajočih in upajočih 🙂
SreckaEna bravo cestitke! To je toooo!
Joj teh znakov je tolko…pa saj ne ves kateri je pravi. Pa preberes forum pa mas se ti ta znak, tud ce ga nimas 😃 vcasih kar isces nekaj in si domisljas. Druge ni kot pocakat na krvni test, ali pa CB 😉 tega namrec ne upam narediti, bom raje kar pocakala na krvnega. 3x sem imela ze ivf postopek pri Resu in vsakic znova razocaranje. Ko ze mislis, da so vsi znaki pravi se izkaze na testu – 😢
Mormo se borit in upat 💪 drzim pesti za vas ❤️ Upam, da nam to poletje prinese sreco 🍀
Vau zdaj je pa že kar gužva za krvne teste naslednji teden. Ma da padajo pluski po tekočem traku 🙂
Ja točno tko ja, prebereš forum in kar dobiš kak znak. Al pa jst ko se zvečer umirim na kavču pred tv in začnem o vsem razmišljat, pol kar čutim nekaj spodaj kot da me tišči, pa v prsih neko špikanje. Po moje res od samega razmišljanja… eh ja, upajmo na najboljše
Vita, hvala. 😊
Sem jim danes kar mail poslala, saj se po izkušnjah meni nikoli nihče ne javi tam na telefon, tudi če jih pokličem 150x v tistem dnevu (in to mislim dobesedno). Sem dobila datum 27.6.,da pridem po napotnico (pa se mi je že to zdelo super hitro, da je sploh datum v tem mesecu, samo, ko pa zdaj vidim, da bi lahko mogoče šla tja celo že na datum krvnega testa (10.6.) , mi je pa tako-tako) . 🙄 (Sicer ne vem kako bo zdaj sploh z mojim naravnim ciklom po vseh teh hormonih, samo verjetno bo ta datum prepozen, da bi šla lahko kar v akcijo že v naslednjem ciklu – saj je to šele čez 22 dni).
Sem pa danes dobila še eno slabo novico, ki me je še bolj sesula (od še 4 oplojenih celic, so očitno zamrznili samo 1 😢 – torej imava samo 1 zamrznjenčka, namesto pricakovanih vsaj 3) – prav dotolklo me je.
Držim pesti, da vsaj ostale zagledate svoje pluske. ❤️❤️❤️
Anny, pri meni se nič posebnega ne dogaja, na momente tak čuden občutek spodaj, kot bi mela nekaj tiščalo. Pa kdaj pa kdaj špikne v prsih. Drugega nič. Ne, jaz mam estimo, še nikoli nisem mela tega gela.
Ja 11-ti dan bi že moral zelo dobro test pokazat, meni je 10.dan vedno realno.
Kate joj škoda za zamrznjenčke da jih ni več 😐
Drugače pa vem ja, obup na telefon dobit. No meni nazadnje začuda je kar hitro uspelo. Vem da enkrat ko sem jih skušala priklicat tko kot si rekla 100x.. dobesedno sem klicala 2h skupaj vsake 2min, pa ni šans.
Boš šla vseeno na krvni test? Lahko greš takrat osebno tja na naročanje in se zmenis za bolj zgodnji datum. Jaz sem se zdaj naučila da če vprašaš se prav vse da zmenit.
Mihi jaz pa pol ure za tabo lulam 😉 stiskam pesti že zdaj za naju in tudi za vse ostale!!! Bo še katera naredila test ali rajši čakate krvnega?
Evo punce da se še jaz pridruži 28.5 sem imela transfer zamrznjencka.Krvni test imam 11.6 zaenkrat nimam
nobenih znakov prsi so me bolele prvih nekaj dni tudi krcov več nimam tako da upam da to spet ne pomeni konec🙄prvič pri svežem zarodku sem začela krvavet 9 dan po transferju in zdaj ko se bliža 9 dan sem res prestrašena. Borke moje vso sreco vsem.
Pozdravljene punce,
Spremljam vas že od lani in se z vsako posebej veselim, ko zagleda svoj plusek. Zelo sem hvaležna za ta forum, ker tako vem, da nisem sama v tej kalvariji… Za mano je 5 ICSI postopkov. In očitno je številka 5 moja srečna številka. 😊 23.5. Sem imela transfer dveh baje zelo lepih 3 dni starih morul. Danes popoldne sem naredila CB digital test in končno zagledala ta +. Še kar ne morem verjet. Miljonkrat sem šla preverit če je še vedno isto 😂. Hvala vsem sotrpinkam, ki so delile svoje izkušnje in sem marsikaj tukaj odnesla. Predvsem pa sem vesela za info o Bioenergetiku Stanku Filipiču. Pred zadnjim postopkom sva bila z mojim namreč na 4 terapijah tam in tokrat je potem res uspelo. 😁 Je pa rekel, da če bo, bo punčka…. no počakajmo.
Moj AMH je zelo nizek (imela 40 let lani ko sem delala test). Po prvih treh postopkih sem vzela pavzo in začela jest Profertil za ženske. Če sem imela v 1 postopku 5, v drugem 4 in v 3 nobene celice, jih je bilo začuda v 4 postopku 13 in v 5 postopku 6 (kar 3 so se oplodile in lepo razvijale 😊). Še dr. me je vprašala kaj sem spremenila ker imam ful dobre rezultate glede na izvide in leta. Sem ji povedala, da sem dodala samo te tablete in je rekla, pol pa jih veselo naprej jejte 😉.
Zdaj pa čakanje do UZ. Jooooj to večno čakanje v teh postopkih…. Srčno upam, da bo vse OK 😊. Vsem tukaj želim, da se jim na tisti, že tolikokrat prekleti palčki, končno pokaže +. Bom držala pesti zjutraj za obe, ki bosta lulale na palčko 😉.
Hvala še enkrat punce za vso pomoč in tolažbo, ki sem jo našla v vaših zgodbah.
Rožica90 hvala 😊. Pa ne se obremenjevat z znaki. Ja vem lahko rečt težko naredit. Sama sem v zadnjih dneh diplomirala iz znakov. Prsa so me na začetku ful bolela, pol so pa par dni nazan nehala (kot v vseh 4 neuspelih postopkih do sedaj). Sem že čisto obupana rekla mojemu da me zgrabi za joške, da vidim al so me res čisto nehale bolet. Me je kar malo čudno gledal. Jaz pa skoraj v jok, ki ni nič bolelo 😉. Tudi sicer ne čutim nič posebnega. Zadnja dva dneva sem imela rahel občutek, kot da bo začela bolečina kot pred M. Potem pa spet nič. Test bi sicer morala delat jutri, ma nisem več zdržala, ki ni bilo nobenih znakov 🤔. Potem pa najlepši znak na palčki 😁. Tak da ne obupat, če ni znakov.
Hvala Vita. 😊
Glede krvnega testa so mi danes rekli, da mi ni treba hodit, če sem dobila ornk menstruacijo, da naj kvečjemu naredim kak Clearblue test, da bo za ziher, da ni nič. Tako da res ne vem, al naj grem tja naredit ta krvni test ali ne. Bom pa mogoče res poskusila jutri še poklicat v Leonišče, če bi se lahko zmenila za kak hitrejši datum.
Vita in mihi, držim pesti, da bosta jutri pluska nalulali. 😀
Vsem, ki ste ga pa končno zagledale, pa čestitam! iz ❤️
Mihi neeeee se kregat, pa lej če je črtica je črtica. Rahla ker je še zgodaj.
No jaz nimam pametnega nasveta, ker imam za sabo že obe izkušnji – rahla črtica ki je pomenila nosečnost in rahla črtica iz katere ni bilo nič. Tak da ja, kupi še en test in jutri ponovi vajo in boš sigurna 😉
Jap moji bi se pa res lahko reklo da se vidi iz Marsa 😊 tako veselje in hkrati olajšanje, da ne znam povedat 😊