Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2019

IVF/ICSI/IUI 2019

Hvala mihi. 😊 Tudi jaz držim pestke zate.
Krvav izcedek se mi je spet pojavil, vendar prav ulilo se mi pa še ni, pa tudi krčev na srečo še ni. Tako da, še vedno imam nekaj malega upanja.

Držim pestke za vse ostale, ki še čakate.

No punce, firbec je zmagal. 😅😅 In mi prinesel najlepse novicke.. plusek!! Koncno je uspelo tudi meni, po skoraj 5ih letih truda. Danes je 13-ti dan, plusek se je zarisal skoraj takoj, tako da upam, da mi v sredo samo se potrdijo. Se mi je zdelo, da so moji znaki malo pretirani… ☺☺

Vsem, ki se se borite zelim veliko srece in moci ter da kmalu zagledate svoj plusek. V mislih sem z vami ❤❤ vse dobro vam zelim!!!!!!

Čestitam Taisha! 😀
A je imela katera od vas, ki ste že dosti dale čez, že izkušnjo, da je krvavela, pa se je vseeno dobro izteklo – torej, da je bil potem vseeno plus in normalna nosečnost? Jaz namreč še vedno upam, da pa vseeno nekaj bo, čeprav je vsakič, ko se obrišem, na papirju tudi kri (samo ni pa še ornk menstruacija s krči).

Oooo lepe novičke! Taisha čestitam 💜

Jaz sem dobila dvakrat cisto normalno menstruacijo (tako v kolicini kot dolzini), za test sem se odlocila izkljucno zaradi bolecih prsi, ker me sicer prvi dan menstruacije vedno nehajo bolet. Prvic se je nadaljevalo v spontani splav v 5/6 tednu, drugic pa je uspelo in sem zdaj v 6. mesecu.
Je pa res, da sem obakrat (le v teh dveh ciklih) jemala otroski aspirin od ovulacije do zacetka krvavitve in je morda zaradi tega slo za bolj mocno vgnezditveno krvavitev. Ugibam.

Taisha 👍💕💕🤗 vesela za tebe!

Kate, konec je z negativnim krvnim testom! Meni so ga v Mariboru delali, čeprav se je že 10.dan vlilo kot še nikoli v življenju 🤦‍♀️ upam, da bo tokrat s 🐧drugače. Sem pa še po enem tednu vedno brez vseh znakov☹️

Taisha čestitkeeee 😉🤗💖💖
Bo lažje it jutri na test a ne? 😊
Kakšne znake vse pa imaš? Jaz samo utrujenost in boleče prsi😊
Držim pesti, da se še kateri ta mesec izlušči plusek 🤞🤞🤞

Punce, vsake toliko časa pridem na forum in malo preberem. Vesela sem lepih novičk, čestitke vsem.
Kate, tebi bi pa želela povedati, da sem jaz naredila test 12. dan po ETZ, je pokazal +. Čez 3 dni sem imela krvni, kjer je bila beta visoka, torej potrditev nosečnosti. A sem še isti dan začela krvaveti. Potem sem krvni ponovila čez dva dni in se je beta dvigovala. Krvavela sem še 4x v 2 mesecih. Običajno sredi noči ali zjutraj. V glavnem, kljub težkemu začetku in sladko-grenkemu pričakovanju (bo ali ne bo), sem sedaj tik pred koncem nosečnosti, v 38. tednu. In je vse v redu 😊
Punce, splača se! Toliko injekcij, skrbi, razočaranj, potem pa na to kar malo pozabiš. So pa to posebni otročki. Borci, tako, kot ste ve. Vztrajajte, res se splača!

Danes sem imela punkcijo pri Resu, doktor res oblada in naredi ekspresno hitro..tako da punce tiste, ki se cakate na puncijo, bodite brez skrbi.
Pridelala sem 5 jajcec, ni lih ogromno, upam da bo od tega kaksen izkupicek. Koliko jajcec ste ostale pridelale?

Hvala vam, punce: Mb99, mihi22 in rožnata, res upam, da vseeno nekaj bo.
Namreč, na vložku ni nobene krvi, ko se pa obrišem, je je pa enkrat več, drugič manj, včasih celo nič. Tako, da sem si danes, kljub vsemu, še zjutraj vstavila gel, pa da vidim kaj bo. Saj verjetno da ta gel ne zadržuje menstrualne krvi v maternici, v kolikor v resnici ne bi bila noseča? Ali se motim? Ker čutim precej napetosti v maternici danes. 🤔
Res vam hvala za vaše izkušnje in vzpodbudo. 🤗🤗🤗🤗 ❤️❤️❤️❤️❤️ Pa upajmo na najboljše. Čim več pluskov vsem!

Hej,

mogoče bo moja izkušnja komu pomagala. Konec aprila sem začela s kratkim postopkom in v sredini maja punkcija in transfer. 9 dni po transfarju sem začela krvaveti. najprej malo in mi ni delovalo kot menstruacija. potem pa vsak dan malo več. To je trajalo skoraj 4,5 dni. En dan pred krvnim testom sem imela cel popoldne krče, da sem samo preležala. ko sem šla na krvni test si nisem upala preveč obetati in pričakalo me je presenečenje. Pozitivni test 🙂 Čez dva ni smo ponovili krvni test in se je raven podvojilo, tako da gre v pravo smer. Tako da krvavitve ne pomenijo nujno negativnega rezultata. Meni so rekli, da je lahko ugnezditvena krvavitev ali pa da sem imela še kakšen hematom. Tako da punce, bodite pozitivne.

In pa ne morem prehvalit celotnega osebja v Ljubljani, ker tako pozitivne izkušnje še nisem imela. Vse prijazne, pozitivne, vedno v pomoč.

Gupi, krasna zgodba! 😀 Hvala ti! ❤️❤️❤️Držim pesti, da bo vse super teklo.
Upam, da bo tudi pri meni tako. A si si gel vseeno vstavljala v tem času, ko si krvavela?

Držim pesti, da bo vse dobro!
Sem poklicala in so mi rekli, da si gel vstavljam enako naprej. Precej grozno zgleda, ko krvaviš ampak ni kej.

Hvala 😊.
Tudi meni so rekli, da si ga naj vstavljam dokler ne bi fejst začela krvavet. Zato sem si ga tudi danes vstavila, čeprav je bilo res kar malo grozno. Ampak, zdaj, v približno dveh urah od vstavitve gela, imam samo čisto malo rjavkastih koščkov v izcedku. Tako da res upam, da nekaj bo. 😀

Moja krvavitev se je okrepila, tako da imam vse manj upanja. A naj v tem primeru pokličem v Ljubljano ali naj počakam do ponedeljka za krvni test?

Taisha, čestitke tudi od mene!!!!! <3

Mihi že veš kdaj boš delala test? Jaz razmišljam da bi v četrtek, ko je 10.dan. Stanje pri meni še vedno isti, neki čist minimalni znakci, tak da upanje imam, ravno veliko pa ni…

Vita, strah me je ko sto hudičev 😣 tudi jaz razmišljam o četrtku, če pridem do tja. Prejšnjič je bilo 10. dan vsega upanja konec, zato me zdaj ko se bliža, počasi grabi panika. Se pa obešam na dejstvo, da tudi nobenega pms znaka ni. Sicer so vedno hujši od same menstruacije. Tako da neko tolažbo imam. Jutri grem po test…

Vita in mihi – držim pesti za plusek. 😀

Mihi, potem pa stiskam pesti da ne bo M od nikoder, zate bo že to zelo pozitiven znak 😉

Jaz jo dobim vedno šele par dni po krvnem testu, tako da pri meni to nič ne pomeni.

Punce, jaz bom najverjetneje morala po zamrznjenčka. Včeraj se mi je konkretno vlilo in danes se samo še nadaljuje. Pa me zanima, tiste, ki ste to imele v Ljubljani, koliko časa je preteklo, da ste prišle do napotnice za zamrznjenčke? Jaz sem jim danes pisala, pa me je strah, da bo to spet trajalo kakšna 2 meseca, samo da bom prišla do ginekologa, da mi bo izdal novo napotnico. Imate kakšne izkušnje s tem?

New Report

Close