Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2019

IVF/ICSI/IUI 2019

Allstar, čestitkeeeee 😃 take novičke so najlepše 🥰

Punce, tiste ki imate izkušnje z zamrznjenčki… Če sploh, kdaj po prenosu se začnejo kazat sploh kaki znaki? Sej vem da je pri vsaki drugače ampak ne vseeno zanima… Sej veste kak je. Ko si v teh dneh čakanja te vse možno zanima 🙈🙈

Drugače pa isto kot Mihi, prav obupano iščem kakršenkoli znak in si zraven napol domišljam tričetrt stvari 🙈

Aja še to, mogoče katera ve kako je z dopustom v Lj? Do kdaj delajo?

No tudi jaz imam krvavi izcedek, tako da verjetno ne bo nic 😔😔😔

A veš uno ko ti pride slabo al pa špikne al pa kaka druga neprijetna (!) zadevca… Ti pa čist happy kaj pa če je to znak.
To se ziher samo nam dogaja 🙈🤷

Res je mucno tole cakanje 😑. Se dobro, da lahko tule malo pojamramo ena drugi in kdo bi se razumel, ce ne me??!! Jaz dobro vem, o cem govorite, sem sama popolnoma enaka. 😁😁

Vita, mislim da v Lj delajo se junija in potem zopet v septembru. Vsaj lani je bilo tako.

Vita, kaj tebe še špika kaj?? 🙄 Mene je samo prvi dan… Zdaj pa nič od nič… Samo enkrat se mi je zazdelo, da me je v bradavicah zaščemelo🤔 pa še to je bila menda posledica psihe…
Me pa še vedno muči prebava… Napihnjenost, vetrovi, pritisk na mehur za znoret. Ampak to je menda zgodba zase…
Povej, ko boš začela razmišljati o testu 😉

Mihi, ne ravno špika, bolj kot bi me nekaj tiščalo. Pa včeraj popoldne mi je blo malo slabo, kot da bom bruhala.
Kaj pa vem, sem pa vsa vesela da se vsaj nekaj kao dogaja, ker v prejšnjih postopkih ni blo NIČ.
Prsi so pa povsem neobčutljive, mlahave… ma skoz psihiram s temi znaki, prav nemogoče je odmislit vse skupaj

Hvala vsem 🤗
Včeraj zvečer sem naredila ponovni test in se je takoj narisal plus😊 .
Prvi test mi je pokazal plus 5 dni po transferju 5 dni starega zarodka. 6 in 7 dan pa z večernem razredčenem urinu. Tako da je očitno res to to. Še zdaj ne dojamem 😁.
Sem pa malo utrujena v službi, ker imam sedeče delo, za računalnikom, bi lahko kar zakinkala 😁. Popoldan pa grem ven na sprehod in me ne muči ekstra. Res pa je da me po 21.00 noben več ne dobi na noge 😁.
Držim pesti za vse punce, ki še čakate plusek 🤞🤞🤞

Allstar čestitke!

Pikapoka mogoče še ni konec? Držim pesti. Drugače pa naslednji cikel z zamrznjenčki?

Je pa res grozno tole, ko štartamo s postopkom, smo polne upanja in si mislimo (vsaj jaz), zdaj pa res bo. Potem pa takole pristanemo na trdih tleh.

Čestitke Allstar! 😍

Pikapoka drži se, upam da bo kljub vsemu se obdržalo. 💜

Ostale pa držim pesti za vas 🙂

Jaz sem dobila tako močno M in krče, da sem na dopustu in počivam… upam da bo naslednja normalna 😓

Hvala Polhek in Kaja. Sicer se mi m se ni ulila (verjetno zaradi estime),ampak glede na kolicino krvavitve mislim da bo treba it po zamrznjencke.Si bom pa dala en mesec pavze, da si malo odpocijem od postopka.
Polhek a si ti, glede na to da mata slab spermiogram, sama mela kaksne preiskave, razen pregleda hormonov? Razmisljam kaj bi lahko pri meni pogledali, da bi ugotovili zakaj se ne vgnezdi.

Allstar cestitke.Privoscim iz ❤ in upam da se ti kmalu pridruzimo.

Polhek, Kaja, Pikapoka, hvala 🤗.

Pikapoka, upam, da še vseeno uspe, naredi test.
Če pa slučajno ne, ti pa priporočam, da greš takoj po zamrznjenčka, ker ti še hormoni iz tega cikla malo pomagajo. Če le nisi res preveč utrujena od vsega….ampak saj prenos v naravnem ciklu ne utrudi toliko 😉

Pikapoka, koliko postopkov si pa že mela?

Pri meni je tudi tako da je problem samo spermiogram. Pri meni zato niso delali kakih posebnih preiskav, samo hormone. Pa histero sem imela zaradi ene mini pregradice.

In se je v prvih dveh postopkih obakrat iz prve prijelo, zdaj pa že 3x neuspešno. Tako da tudi jaz razmišljam zakaj hudiča se ne vgnezdi al je to pač splet naključij. Ali mi pa ti zamrznjenčki niso sojeni ne vem no… Upam da se mi tokrat obrne sreča

Pikapoka v 2017 sem imela histeroskopijo zaradi krvavitev pred menstruacijo, sumili so na polip, odkrili pa so eno pregrado, ki je takrat niso odstranili, ker naj bi bila res majhna (do 1cm). Lahko, da jo imam že ves čas, ne vem. Reševa me je poslala samo na krvne teste, drugih preiskav nisem imela. Bom pa pred naslednjim postopkom malo zatežila, če bi bilo smiselno pogledati še kaj. Predvsem me zanima glede ščitnice. TSH je sicer v mejah normale, ampak kolikor sem brala, naj bi bil za zanositev precej nižji. Ne razumem, zakaj sem lahko v prvo zanosila brez težav in to naravno, zdaj pa tudi z IVF ne gre. Težko verjamem, da se v 4 letih stvari lahko tako spremenijo.

Kaja jaz sem imela po prvem postopku tudi nenormalno močno menstruacijo, sploh si nisem predstavljala, od kje je toliko krvi. Kar počivaj.

Dekleta. Živjo.
Eno vprašanje.
Kako po zamrznjenčke z novo napotnico? (Leonisce) napotnico imam ze. Grem tja in se prijavim in potem – kaj? Kako hitro gre?
Koliko pregledov? Glede na to, da je poletje…bo treba čakati na jesen? Ali delajo cel junij?

Doma imam IVFovcka, ki je dopolnil eno leto. Zdaj bi sla po zamrznjencka, zato ubistvu zacenjam od zacetka. Je katera v podobni situaciji, da bi mi znala povedat, kako gre pa zdaj to naprej?
Ali spet poskusijo najprej s klomifenom itd?
Imela sem laparo in histero pred IVF, endometriozo.

Lep pozdrav vsem borkam.

Kar se tiče slabega spermiograma…
Moj mož že ima otroka in nisva dvomila, da je težava v meni. In potem šok! Moja rodila v zelo dobri formi glede na starost, njegov spermiogram pa slab. Rekli so, da se z leti to lahko zelo spremeni. Ali pa se je takrat zgodil mali čudež, ki je danes star že 10 let. Kdo bi vedel…
Najbolj naju je potolažil bioenergetik, ki sva ga obiskala pred tem postopkom. So kar dobre napovedi z njegove strani.
Bomo videli… Odštevam dneve in iščem znake. Zaenkrat še samo občasno ščemenje bradavic, ampak je šele 5.dan po etz, tako da je še čas za upanje😊

Zivijo. Sem v postopku ICSI. Trenutno si dajem 8. dan inekcije. Vceraj sem bila na ultrazvoku in je bilo 9 foliklov, moram si dajati se 2 dni inekcije nato pa imam spet ultrazvok. Danes ko sem sla na wc sem opazila rahlo krvav izcedek na papirju. Ali se je kateri to ze zgodilo? Mogoce veste kaj to pomeni? Normalno verjamem da ni, nevem pa ali je zelo hudo.

Allstar cestitke ♥️ Zelim ti lepo in mirno nosecnost 😘

Allstar mislis, da bi imela vec moznosti ce bi sla takoj v nov postopek?Sej sploh ne vem kako bi dolocila prvi dan menstruacije 😃.
Vita to je moj drugi postopek, skupaj sem imela tri prenose. Skrbi me to, da je tudi kak vzrok pri meni in da po nepotrebnem zapravljam postopke in da bi s kaksnimi preiskavami to lahko ugotovili.No saj vem da ne more takoj v prvo uspeti, ampak v tretje bi pa ze lahko☺,sploh ce je z mano vse ok.
Polhek sem vesela, da nisi obupala in ze razmisljas o novem postopku.
Pikapolonica jaz sem imela v prvem postopku zares rahel rjav izcedek in so mi rekli da se mi se cisti po menstruaciji.

Hvala Pikapoka za odogovor 😊, upam da ni hujsga. Sem klicala Resa je rekel, ni normalno verjetno hudo pa tudi ne. Bomo videli v nedeljo ko imam ultrazvok.
Ceestitam vsem puncam ki jim je uspelo zanost. Vsem nam ki pa smo se v postopku pa zelim tudi ogromno srece in sigurno nam bo slej kot prej uspelo! ❤

New Report

Close