IVF/ICSI/IUI 2019
Vita hvala 🙁 težko mi je, ker bo treba spet od začetka, nimava zamrznjenčkov. Sploh ne vem, ali bi še poskusila ali ne. Se mi zdi, da se mi življenje zadnje leto, predvsem pa zadnjih 6 mesecev vrti samo še okoli tega, vse je tempirano okrog postopkov, nič drugega me več ne zanima, skoncentrirana sem samo še na to. In mislim, da to ni ok. Ves čas se vsemu odpovedujem, pazim kaj jem, kaj pijem, pa očitno nič ne pomaga. Hudo mi je za sina, vsakič ko ga pogledam, pomislim, da bo verjetno ostal edinec 🙁
Polhek posiljam ti objem in pozitivno energijo.Mislis, da se ni bilo prezgodaj za test? Ti ze imas enega soncka?Tudi z umetno oploditvijo ali naravno?
Verjamem, da je tezko sprejeti odlocitev ali se se boriti naprej ali ne.Vzemi si malo casa, zdaj je prezgodaj o tem razmisljati, ker je razocaranje ogromno.
Hvala punce, res mi veliko pomeni.
Delala sem First signal. Ta test je bil pri meni pozitiven že 11. dan po ovulaciji, zato sem računala, da bi bil lahko tudi zdaj.
Ja, imam enega sončka, uspelo naravno, praktično takoj. Očitno nek medicinski čudež, glede na trenutne izvide. Saj vem, da je možno da je bilo prezgodaj, ampak nočem imeti do četrtka neko lažno upanje, ker bo potem prehudo, če ne bo nič. Raje takoj izvem, da ni uspelo. Sem obljubila možu, da do četrtka ne naredim več nobenega testa.
Polhek tudi jaz mislim, da je lahko bilo še prezgodaj. Ne izgubi upanja! – saj še nisi začela ornk krvavet! – še vedno je upanje. Samo pozitivno misli.
Tudi pri meni je kar naenkrat izginila bolečina v prsih, pa neke krče dobivam v maternici, pa sem imela včeraj šele transfer. Pa ne bom izgubila upanja, dokler se mi ornk ne ulije. 😀
Polhek žal mi je za negativen rezultat:( ampak glej v treh dneh se lahko marsikaj spremeni …jaz testa nisem delala ampak kot pravim imam od 3 dne roza izcedke, danes že malo bolj rdeče in mislim da je konec. Mislite da bom sla pri Rešu lahko že v juniju po zamrznječke ali bom čakala do septembra? Je treba čakati da je kakšen cikel mimo? Čez poletje dela? Naveličana sem čakanja, jaz bi vse takoj pa negre:) zanima me tudi ali v četrtek pokličem sestro v Dravlje in povem rezultat ali kličem direktno reša?
Pozdravljene! Danes sem dobila prvega pingvinčka v varstvo. 😍Popolnoma naraven cikel… Prav čudno mi je vse, ker ni vseh tistih lažnih znakov, ki so drugače od zdravil. Me pa občasno vseeno nekaj”piči” tam spodaj… Ampak to ni nič, v primerjavi s tem zoprnim čakanjem…
So me pa presenetili s priporočilom staleža (do testa). Ste vse doma?? Ne vem, kaj naj, ker nimam glih lahkega dela. Po drugi strani pa doma bluzit tudi ni ravno zdravo.
Močno stiskam pesti za vse, ki gre jemo
svoje pikice 😊
Kaja ne se obupat.Krvavitve so pri teh postopkih pogoste, tako da to se nic ne pomeni.Mislim, da gres naceloma lahko ze takoj po zamrznjencka.Jaz sem vmes naredila en mesec pavze, uz sem imela 12-ti dan ciklusa, takrat so mi dolocili datum transfera.Sem pa dobila ene tablete, ki sem jih jedla 3x dnevno.Sem brala tu na forumu, da je fajn narediti malo pavze, da se telo scisti.
Jaz imam pa danes ze celo popoldne mocne bolecine v desnem jajcniku.Sedaj, ko pocivam je sicer nekoliko bolje, prej pa sem komaj zdrzala v sluzbi.Kaj bi to lahko pomenilo?
Mihi, midve sva potem prav na isti dan dobili zamrznjenčka 🙂 zdaj pa čaaaaakanje
Jaz sem šla po vsakem postopku takoj nazaj delat. Tudi danes, ampak sem po eni uri videla da nimam pretirane gužve, rekla da mi je slabo in šla lepo domov. Da še jaz vsaj enkrat izkoristim to bolniško, v tem dežju mi prav paše bit doma in malo počivat
Ja ja, Vita, zdaj pa čakanje😣 prvič mi je bilo dosti lažje, ker niti pomislila nisem, da ne bo. Pa ni bilo… In spet čakamo 😊
Test imam 10.6., ta teden še tu pa tam grem malo v službo, drug teden pa bom verjetno kar doma.
Estima povzroča napenjanje?? Taki čuden občutek imam ves čas. In seveda nenehno potrebo po lulanju🤦♀️
Polhek, ne tako hitro obupat. Nisi sama v tem “zosu”. Mene je prvič v življenje vrnil prav ta forum. Ko sem videla, koliko moči premorete nekatere… Za vsako bo enkrat posijalo 🌞 🤗🤗
Jaz imam test 11.6., ampak kolikor se poznam bom sigurno že kakega doma naredila…
Mihi tud jaz mam nek tak čuden občutek, kot bi me malo prebava dajala… hm kaj pa vem če je od estime, ker prejšnjič mi ni nič bilo…
Skoz se šlatam za joške da vidim če so kej občutljive… že sama sebi grem na živce haha