Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2019

IVF/ICSI/IUI 2019

Kaja cestitke za zamrznjenjcke.Iskreno pa upam, da jih bomo porabile sele cez nekaj let 😃.

Dober vecer vsem :). Jaz sem tu cisto nova in tudi v teh postopkih sem se cisto sveza. Danes naju je Dr. Res pozitivno presenetil in predlagal da gremo v postopec ICSI. Sama sem mislila, da cez poletje ne bo nic. Jutri zjutraj moram biti ze zgodaj zjutraj tam, da dobim inekcije in mogoce kaksna navodila. Dr. Res je res poseben zdravnik, pri katerem imas mogoce obcutek, da mu je cisto vseeno, ampak meni odgovarja, ker imamo skupni cilj – zagledati plusek. Se vam pa se kaj javim, ker se mi bo sigurno porodilo kaksno vprasanje.
Vsem pa zelim veliko srece! Sigurno nam bo ratalo. Lep vecer 😉

Pikapolonica dobrodosla.V Dravljah delajo vseskozi, tako cez poletje kot cez praznike, tako da nam ni treba skrbeti ali na “pravi dan” dobimo menstruacijo ☺.

Zdravo,

ali morda katera že ve, kdaj gre Reš letos na dopust?kot sem do sedaj prebrala gre ponavadi v juliju….do kdaj on še sprejema pred julijem?

en lep petkov dan 🙂

En lep soncen pozdrav 🙂 danes sem prejela prvo dozo inekcij in meni se je tako vrtelo. Se je se kateri to zgodilo? Verjetno ker zjutraj nisem nic jedla, slab zrak, nisi navajen da si sam dajes in pa seveda šok za telo, ker dobi nekaj kar mu obicajno ne das.

Zato se to bolj splača naredit zvečer. Vse prespiš. 👍🏻

U a si res lahko das zvecer? Ker dr. Res mi je ves cas omenjal, da naj si dajem pred sluzbo…nisem pa vprasala ce si lahko dajem tudi zvecer.

Jaz sem si dajala zvečer. Na ginekološki so mi rekli, da lahko kadar želim. Je moja predhodna izkušnja z drugih terapij/ne ginekoloških, da se blage neželene učinke najlažje prespi.
Danes ravno s punkcije. 5 jim imam.

Živjo, najboljše da narediš tako kot ti je naročil zdravnik. Jaz sem ga vprašala pa je rekel da naj si dajem vsak dan ob isti uri, da je pomembno da je razmak čim bolj konstanten. Če si dala prvo inekcijo zjutraj predlagam da tako nadaljuješ. Se boš pa tudi na UZ pregledih spikala kar pred njim… No vsaj jaz sem se morala 🙂

Očitno ima Reš tak sistem…

Se strinjam. Ko enkrat začneš, je treba vsak dan ob istem času. Se mi zdi pa dober nasvet za vse ostale.

Danes mi je dal partner inekciji in je bilo vse ok. Bom si dajal zjutraj, ker so tudi ultrazvoki vedno zjutraj. Super da sem odkrila tale delujoc forum.

Pikapoka in polhek kako se držita? 🙂

Evo, transfer je za mano, zdaj pa malo počivam na kavču. 😀 Moj mi ne dovoli nest niti kozarca vode. Res je smešen. 😂
Drugače pa trenutno vem, da bo ziher še 1 zamrznjenček, za ostalo pa izvem po pošti. No, pa spet čakamo. Ampak, nam ni hudega. 😉
A je že katera zagledala svoj plusek? 😀

Jaz sem bolj tako, skoraj prepričana, da ne bo nič, imam čisto malo upanja. Test naj bi delala šele v četrtek, ampak bom jutri vseeno poskusila. Vem, da ne bo nič.

Kaj pa ti Kaja?

Polhek, obupat pa ne smeš! Držim pestke! 😀

Polhek zakaj imaš tak občutek? No jaz imam od 3 dne po ET roza izcedke. Sm že klicala 4 dni nazaj če prekinem z Estimo pa so rekli da ne dokler se ne pokaže prava M s krči. Drugače pa nič, nobene napetosti, nobenega špikanja nič od nič. Ja tudi jaz imam test v četrtek.

Držim pesti za obe! 😀

Hvala Kate 4 😉 jaz pa zate, naj ti hitro mine do testa 😉

Polhek ne smes obupat in bodi pozitivna.
Jaz sem dobro, vsake toliko me zaspika v jajcnikih in obcutljive prsi imam, sicer pa brez posebnosti.Joj vidve imata ze v cetrtek test, jaz sele naslednji torek.

New Report

Close