Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2019

IVF/ICSI/IUI 2019

O super Allstar, bomo skupaj trepetale za pluskom.Srecno jutri na punkciji.Mogoce bova obe imeli v torek transfer ☺.
Tebi se punkcija fino cez vikend izide.Tudi jaz razmisljam, da grem v ponedeljek v sluzbo in imam v torek dopust.Edino cudno je malo, da pridem iz bolniske in grem naslednji dan na dopust 😃.Najraje bi vsem povedala, po drugi strani je pa veliko lazje, ker nihce ne ve.

Punce ne pretiravat 😛 jaz sem v službi, ker sem bila včeraj že čisto dobra. No danes pa me jajčniki kar precej bolijo, ker ni isto ležati na kavču ali pa cel dan sedeti v pisarni. Mi je kar žal, da nisem še danes odležala doma.

Pol je verjetno bolje da sem do torka doma? Upam, da greš čim prej nazaj na kavč.

Ja, bodi doma do transferja 😊

Mene je tudi danes eneparkrat prav fino zašpikalo :/ dobro da je vikend… ali M lahko dobiš kljub Estimi?

Allstar srečno jutri na punkciji 🙂

Kaja jst sm ze imela krvavitev, ko postopek ni uspel.Ampak sem estimo do dneva, ko sem mogla narediti test, se jemala.Potem sem nehala.Ni bila pa to tista mocna krvavitev.

Živjo punce!
Zanima me ali je katera imela/ima pred postopkom težave s ščitnico?
Meni so na testu krvi ugotovili neravnovesje hormonov zaradi počasnega delovanja ščitnice.
Zato moram najprej na pregled in ko se to stabilizira šele lahko upam na postopek.

LP

Jaz sem po 1. postopku, ko ni bilo transferja, začela rahlo krvaveti že 1 teden po punkciji, takrat sem tudi nehala z Estimo. Drugače pa sem M vedno dobila 2-3 dni po zadnji dozi Estime, ampak to so bili naravni, nestimulirani ciklusi.

Aha, je potem vseeno možno. Hvala za odgovore:)

Jaz sem bila danes na UZ, in so mi rekli, da bo danes čas za stop injekcijo, v torek pa punkcija. Foliklov bolj malo – 6 večjih in nekaj manjših, pa upam, da bodo ti kvalitetni. Edino, kar ginekologu ni bilo najbolj všeč je bila debelina endometrija (danes, na 10. dan cikla je bila 7 mm). A bi znal biti to večji problem? In, ali se po stopki endometrij še debeli? Res upam, da bi bil do transferja (za katerega upam da bo v nedeljo) že večje debeline.

Izkušenj žal nimam je pa imela moja prijateljica enak problem. Po transferju je dobila neka dodatna zdravila (zaradi tankega endometrija) in danes je srečka nosečka 🙂

Hvala Kaja. Upam, da se bo tudi pri meni tako lepo izšlo. Držim pestke za vse tu.

Pozdravljene,

ali mi zna katera pomagat – ginekologinja v Leonišču mi je rekla, da bo dala vso dokumentacijo naprej in naj počakam na pošto za konzilij, ki bo prišla v roku 1 meseca. Ker te pošte ni, bi rada kam poklicala in vprašala, ali je vse OK in kdaj približno bo, ampak ne vem kam. Morda kdo ve?

Allstar kako je bilo na punkciji?Imas jutri transfer?
Polhek in Kaja kako sta? Vaju se kaj spika?Jaz vsake toliko cutim bolecino v spodnjem delu, ampak ne kot da bi bili jajcniki.Joj pa trebuh in prsi, kot da bi bila ze ene 3 mesece noseca ☺.Po moje sploh skrivati ne bom mogla ☺.

Mene občasno ob kakšnem čudnem gibu zapeče okrog jajčnikov, drugače sem ok. Mam pa neke blage krče, podobno kot pred M in sem prepričana, da se mi bo v roku nekaj dni ulilo 🙁 sicer zaenkrat ni še nič.

Punce pozdravljene.

Ponovno se po dolgem času oglašam na forumu. Priznati pa moram, da vas redno spremljam. Po branju izvidov sem dobila protokol in kontracepcijske tabletke, katere jemljem zvečer kot so svetovali. Kmalu začnem z injekcijami, zato me zanima kdaj je bolje, da si jih apliciram (zjutraj ali opoldne ali zvečer). Hvala za vaša mnenja. Lep pozdrav

Najboljše je, da izbereš tak čas, da boš lahko vsak dan ob enaki uri dala.

tasy jaz sem si jih dajala zjutraj pred službo, med vikendom sem zato prej vstala, da sem dala ob enaki uri, pa tudi na uz sem hodila ob takih urah, tako da sem tudi tam dobila ob približno enaki uri.

Evoga jaz ponovno v akciji… danes sem imela UZ, naslednji ponedeljek bo pa transfer. Komaj že čakam in upam da tokrat pa uspe.
Grem že sama sebi na živce ko si stalno nekaj zmišljujem zakaj me ni v službi…

Živjo, jaz nimam nobenih znakov ne za M in ne za + …kot da se nebi nič dogajalo… čakam pa pošto če bo kaj zamrznječkov. A katera ve koliko časa traja da ti pošljejo?

Jaz sem se špikala ob 5 zjutraj ker sem takrat tudi hodila na UZ.

Pikapoka srečno na transferju jutri.

Polhek držim pesti da je ne bo! Sem pa dobila vtis (pri prebiranju foruma) da so krči nekaj običajnega ne glede na izid…

New Report

Close