IVF/ICSI/IUI 2019
O super Allstar, bomo skupaj trepetale za pluskom.Srecno jutri na punkciji.Mogoce bova obe imeli v torek transfer ☺.
Tebi se punkcija fino cez vikend izide.Tudi jaz razmisljam, da grem v ponedeljek v sluzbo in imam v torek dopust.Edino cudno je malo, da pridem iz bolniske in grem naslednji dan na dopust 😃.Najraje bi vsem povedala, po drugi strani je pa veliko lazje, ker nihce ne ve.
Jaz sem bila danes na UZ, in so mi rekli, da bo danes čas za stop injekcijo, v torek pa punkcija. Foliklov bolj malo – 6 večjih in nekaj manjših, pa upam, da bodo ti kvalitetni. Edino, kar ginekologu ni bilo najbolj všeč je bila debelina endometrija (danes, na 10. dan cikla je bila 7 mm). A bi znal biti to večji problem? In, ali se po stopki endometrij še debeli? Res upam, da bi bil do transferja (za katerega upam da bo v nedeljo) že večje debeline.
Pozdravljene,
ali mi zna katera pomagat – ginekologinja v Leonišču mi je rekla, da bo dala vso dokumentacijo naprej in naj počakam na pošto za konzilij, ki bo prišla v roku 1 meseca. Ker te pošte ni, bi rada kam poklicala in vprašala, ali je vse OK in kdaj približno bo, ampak ne vem kam. Morda kdo ve?
Punce pozdravljene.
Ponovno se po dolgem času oglašam na forumu. Priznati pa moram, da vas redno spremljam. Po branju izvidov sem dobila protokol in kontracepcijske tabletke, katere jemljem zvečer kot so svetovali. Kmalu začnem z injekcijami, zato me zanima kdaj je bolje, da si jih apliciram (zjutraj ali opoldne ali zvečer). Hvala za vaša mnenja. Lep pozdrav
Živjo, jaz nimam nobenih znakov ne za M in ne za + …kot da se nebi nič dogajalo… čakam pa pošto če bo kaj zamrznječkov. A katera ve koliko časa traja da ti pošljejo?
Jaz sem se špikala ob 5 zjutraj ker sem takrat tudi hodila na UZ.
Pikapoka srečno na transferju jutri.
Polhek držim pesti da je ne bo! Sem pa dobila vtis (pri prebiranju foruma) da so krči nekaj običajnega ne glede na izid…