IVF/ICSI/IUI 2019
MatejaJ1222 super! vse se poštima, samo začet je treba 🙂
prijaznost in strokovnost zdr. ogromno pomeni, jim takoj bolj zaupamo.
midva sva naredila že nekaj preiskav v Izoli ampak tam ne delajo nadaljnih postopkov zato imava v MB prvi posvet v juliju in že komaj čakava 🙂
Polhek danes držimo pesti zate 🙂
Ciko naju so vprašali če nama prvi termin za posvet ustreza julija ali avgusta, da bodo prilagodili najinemu dopustu. Tako da predvidevam da delajo normalno.
Punce, pozdravljene. Evo, še ena sotrpinka tukaj. Tudi sama sem prvič v tem postopku (v LJ) in se trenutno že 3 dni špikam, v četrtek imam pa prvi UZ. Polhek 35 a bi mi lahko povedala kaj si dobila proti bolečinam zdaj na punkciji? Sama sem se namreč nagibala k splošni narkozi, saj sem imela pri histeroskopiji polipa v maternici slabe izkušnje z intravenozno analgo-sedacijo (samega odstranjevanja polipa sicer nisem čutila, sem pa ornk stiskala zobe med posegom, saj sem čutila grozljive krče maternice, takšne, ki jih nisem imela niti pri najhujši menstruaciji, pa imam res hude krče včasih). Zdaj pa tukaj berem, da nekatere niste čutile nič pri sedaciji. Pa sem spet začela razmišljat bolj v tej smeri…
Hvala, Polhek35. Torej si ti verjetno dobila samo lokalno tam spodaj… Uh, mene je preveč strah tega, sploh, ker se mi zdi, da imam res nizek prag bolečine. Kako ste pa imele ostale in koliko je bolelo? Je imela katera prav narkozo?
Pa še eno vprašanje – kako ste prenašale te hormonske injekcije? Pri meni zgleda tako, kot da bi bila že zdaj noseča (pa sem si dala šele 3 injekcije) – napihnjen trebuh, malo trši spodaj, pa po jajčnikih me špika, občasno mi je slabo. Je to normalno, ali bi jih morala poklicat?