Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2019

IVF/ICSI/IUI 2019

5:40, očitno sva se za malenkost zgrešile 😁 meni je tudi po prvem uz zmanjšal dozo. Ja, tega mešanja ne bom nič pogrešala. Kdaj imaš naslednji uz?

V torek, takrat bomo videli ce je ze cas za stopko, tako da bi imela potem v cetrtek punkcijo.

Punce pozdravljene! A mogoce katera ve, kako je v Mariboru s postopki med poletjem?
Sedaj po izvenmaternicni nosecnosti moram imet ta mesec pavzo, pa me zanima kako je od junija naprej? Delajo iui postoke normalno?

Polhek srecno danes na punkciji.Drzim pesti.Sporoci kako je bilo.

Kako ste ostale, ki ste v postopku?

MatejaJ1222 super! vse se poštima, samo začet je treba 🙂
prijaznost in strokovnost zdr. ogromno pomeni, jim takoj bolj zaupamo.
midva sva naredila že nekaj preiskav v Izoli ampak tam ne delajo nadaljnih postopkov zato imava v MB prvi posvet v juliju in že komaj čakava 🙂

Polhek danes držimo pesti zate 🙂

Ciko naju so vprašali če nama prvi termin za posvet ustreza julija ali avgusta, da bodo prilagodili najinemu dopustu. Tako da predvidevam da delajo normalno.

Evo me, sem že na kavču. Punkcija je bila začuda manj boleča kot prvič, 7 celic, nekaj foliklov je bilo praznih. Me pa zdaj dosti bolj boli kot takrat in tudi krvavela sem več. Transfer v četrtek, upam da tokrat res bo.

Hvala punce, da mislite name. Zdaj pa nazaj počivat.

Punce sporocam veselo novico ❤ na 15.dan imam beto dobrih 3300! Sploh se ne morem verjet 😍

Ooo lepo, čestitam!

Danes začnem s terapijo. Prvič v postopek. 38 let. Wish me luck.

Polhek bravo, drzim pesti, da se jih cim vec oplodi.✊

KdoNagaja cestitke.
Klop88 srecno ☺.

KdoNagaja, bravoo, pazi nase in srečno naprej 🤗
Srečno tud vsem ostalim 🦄💖
Jaz imam zdaj, po prvem neuspelem ivf, 3 mesečno pavzo, potem pa najbrž v nov boj.. Če do takrat spet ne bo nič spontano uspelo.

A po neuspelem ivf se vedno čaka 3 mesece? Po pravilu?

Ja 3 menstruacije je treba pocakati. Z zamrznjenimi zarodki pa lahko takoj nadaljujes ce zelis.

Pikapoka kako je bilo danes na uz?

Kdo Nagaja bravo, cestitkee♥️♥️
Vsem ostalim pa veliko sreče!

KdoNagaja juhuuuuu bravoo! 🙂 fuuul vesela zate 🙂

Punce, pozdravljene. Evo, še ena sotrpinka tukaj. Tudi sama sem prvič v tem postopku (v LJ) in se trenutno že 3 dni špikam, v četrtek imam pa prvi UZ. Polhek 35 a bi mi lahko povedala kaj si dobila proti bolečinam zdaj na punkciji? Sama sem se namreč nagibala k splošni narkozi, saj sem imela pri histeroskopiji polipa v maternici slabe izkušnje z intravenozno analgo-sedacijo (samega odstranjevanja polipa sicer nisem čutila, sem pa ornk stiskala zobe med posegom, saj sem čutila grozljive krče maternice, takšne, ki jih nisem imela niti pri najhujši menstruaciji, pa imam res hude krče včasih). Zdaj pa tukaj berem, da nekatere niste čutile nič pri sedaciji. Pa sem spet začela razmišljat bolj v tej smeri…

Kate jaz sem v Dravljah, kjer sicer dobiš eno injekcijo, ampak mislim, da je bolj namenjena blaženju bolečin po punkciji. Mene je prva punkcija bolj bolela, pa sem imela manj foliklov kot zdaj, kljub temu pa se da zdržati, vse skupaj traja samo 10-15 minut.

Hvala, Polhek35. Torej si ti verjetno dobila samo lokalno tam spodaj… Uh, mene je preveč strah tega, sploh, ker se mi zdi, da imam res nizek prag bolečine. Kako ste pa imele ostale in koliko je bolelo? Je imela katera prav narkozo?
Pa še eno vprašanje – kako ste prenašale te hormonske injekcije? Pri meni zgleda tako, kot da bi bila že zdaj noseča (pa sem si dala šele 3 injekcije) – napihnjen trebuh, malo trši spodaj, pa po jajčnikih me špika, občasno mi je slabo. Je to normalno, ali bi jih morala poklicat?

Kate4 mene osebno punkcija ni bolela, imela sem jo pri dr. Rešu. Imela sem 10 foliklov in 7 celic. Resnično ga lahko pohvalim, dela zelo lepo. Sem mu hvaležna, ker sem odšla s tako pozitivno izkušnjo. Me je bilo pa pred punkcijo zelo, zelo strah.

New Report

Close